o del e-bay, tai kazkodel harmony oficialiam puslapyje nera to "atnaujinto" dizaino su roziniais uzrasais, itariu e-bay visgi bus fake... nes naujienos lyg pirma turetu atsirast oficialiam puslapy http://www.nailharmo...--base-gel.html Papildyta:
QUOTE(gerda23 @ 2012 09 19, 11:12)
Sveikos as dar tik pradedanti ir ieskau lakiuku gal netycia jus turit kokius geliniu laku parduoti? kuriu nenaudojate?
o del e-bay, tai kazkodel harmony oficialiam puslapyje nera to "atnaujinto" dizaino su roziniais uzrasais, itariu e-bay visgi bus fake... nes naujienos lyg pirma turetu atsirast oficialiam puslapy
Nea, nepirkau jokios noreciau tos gal samanines ar tos melynos....nu bet gi as tik sau su jom ir lakuociau Pas mane moteros visos nori tu ,,normaliu,, spalvu o ju pas mane uztektinai Tai kai labai labai noresiu kazkokios i ta nenermalia tema spalvos-tada ir pirksiu. O siaip pagalvojus net nezinau kokios spalvos noreciau...na tos Jungle feaver ar kaip ji ten, tos gal noreciau, nes nieko panasaus neturiu.
O as jau pradedu pykt ant IBD laku... kazkaip nezinau bet skystalai jie ir man toks vaizdas, kad su laiku jie ne tirsteja, o kaiptik biesas zino kas su jais daros
IBD Bing Cherries, dengta 3 sluoksniais ir dar gerai isiziurejus persimato