Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Jolkuce @ 2012 09 19, 09:09)
as pvz sita nuotrauka imciau ir pasiusciau su klausimu patiems oficialiems Harmony atstovams,nes smalsumas mane nuzudytu ar cia pdelka ar ne biggrin.gif

be abejo drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 09 19, 10:13)
Pala da nekelk vejo, mazu ten tik fotkes tokios, o viskas su jais bus normalu ax.gif  Bliod ir as uzsisakinejau ensenai, daba mastau tai rupumat kas pas mane tada bus, ainu ziuret savuju ebejuje  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

isterija skestanciame laive lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif doh.gif
viena uzklause, o visos trydaliot pradejo lotuliukas.gif lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 09 19, 10:15)
isterija skestanciame laive  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  doh.gif
viena uzklause, o visos trydaliot pradejo  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  doh.gif

Nu zinai - tryvoga daba biggrin.gif Alia manieji lyg i geri, bent is fotkes biggrin.gif
Atsakyti
tuoj aš juos užklausiu dėl tų pilkų kamštukų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 09 19, 10:17)
Nu zinai - tryvoga daba biggrin.gif Alia manieji lyg i geri, bent is fotkes biggrin.gif

imesk nuoroda kur uzsisakinejai, kad po karo su anais galec persisakyt biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(-Alice- @ 2012 09 19, 10:22)
tuoj aš juos užklausiu dėl tų pilkų kamštukų  4u.gif

friends.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 09 19, 10:01)
g.gif iškilo man db klausimas... ar jau yra nagvitoj ta House kolekcija?

Yra, vakar maciau 4u.gif Man tai jos visos grazios, purvinos biggrin.gif nu bet man grazu.... Raudona nesuzavejo, nes as ju ir taip turiu, tokia samanine grazi man labai ir dar tokia kaip turkis tik tamsi....nors kolegei sake negrazios.. Zodziu-visiems pagal skoni 4u.gif
Atsakyti
na va, užklausiau, dabar lauksim atsakymo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tamosiuke @ 2012 09 19, 10:23)
Yra, vakar maciau 4u.gif  Man tai jos visos grazios, purvinos biggrin.gif  nu bet man grazu.... Raudona nesuzavejo, nes as ju ir taip turiu, tokia samanine grazi man labai ir dar tokia kaip turkis tik tamsi....nors kolegei sake negrazios.. Zodziu-visiems pagal skoni 4u.gif

rolleyes.gif Papirkai gal kuria? bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Sonie @ 2012 09 19, 10:23)
imesk nuoroda kur uzsisakinejai, kad po karo su anais galec persisakyt  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Papildyta:

http://www.ebay.com/...=item3f1977ee12
Papildyta:
QUOTE(-Alice- @ 2012 09 19, 10:22)
tuoj aš juos užklausiu dėl tų pilkų kamštukų  4u.gif

Kad kamstukai pilki, cia jau senokai pakeista, bet va tie ryshkus uzrasai tai tik va ant miniuku matyti, ant 15ml ne g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 09 19, 09:30)
rolleyes.gif Papirkai gal kuria? bigsmile.gif
Papildyta:

http://www.ebay.com/...=item3f1977ee12
Papildyta:

Kad kamstukai pilki, cia jau senokai pakeista, bet va tie ryshkus uzrasai tai tik va ant miniuku matyti, ant 15ml ne g.gif

aš vienam tinklapyje mačiau tuos miniukus su ryškiu užrašu, tuoj pala, atrasiu tą tinklaį, įmesiu nuorodą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-Alice- @ 2012 09 19, 10:34)
aš vienam tinklapyje mačiau tuos miniukus su ryškiu užrašu, tuoj pala, atrasiu tą tinklaį, įmesiu nuorodą  4u.gif

Tai va , as irgi maciusi, bet ju buteliukuose dar yra zodis mini, o vpas vyvuka tai 15ml , normalios pakuotes dydis g.gif
Atsakyti
QUOTE(tamosiuke @ 2012 09 19, 10:23)
Yra, vakar maciau 4u.gif  Man tai jos visos grazios, purvinos biggrin.gif  nu bet man grazu.... Raudona nesuzavejo, nes as ju ir taip turiu, tokia samanine grazi man labai ir dar tokia kaip turkis tik tamsi....nors kolegei sake negrazios.. Zodziu-visiems pagal skoni 4u.gif

clap.gif varau į nagavitą, įdoma atsilaikysiu nieko nepirkus lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ......jau db juokas ima... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
vakar paskubom lakuotas IBD HRH smile.gif

3 sluoksniai, bet noretusi net 4, pries sviesa galiukai siek tiek persimato.

foto prie dirbtinio apsvietimo, be blico. Dienos sviesoj labiau violetinis atspalvis

user posted image
Atsakyti