Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Jolkuce @ 2012 09 18, 17:02)
bigsmile.gif A papirkai laka, shnipshte tu biggrin.gif As gi laukiu nesulaukiu pakazuxos? blush2.gif

Nieka nenuspirkau... kol masina servise tol man namu arestas biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
Mergaites, gal kas nors kur nors uzmatet zalia gelini laka? Noriu tokio, tamsaus zoles zalumo lako...... ale neuzmatau niekur g.gif
Atsakyti
Sveikos,
gal pasirodys durnas klausimas, bet kokius jūs naudojat nuriebalintojus? Būtinai reikia iš HG naudoti?
Atsakyti
QUOTE(Signa... @ 2012 09 18, 21:50)
Mergaites, gal kas nors kur nors uzmatet zalia gelini laka? Noriu tokio, tamsaus zoles zalumo lako...... ale neuzmatau niekur  g.gif

Berods Jolkuce buvo idejusi savo zaliuosius is Progel yra zalias,labai grazus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pravda @ 2012 09 18, 21:55)
Sveikos,
gal pasirodys durnas klausimas, bet kokius jūs naudojat nuriebalintojus? Būtinai reikia iš HG naudoti?

O kodėl visai čia ne durnas klausimas.... mirksiukas.gif
Aišku, kad galima, bet kaip mus mokino visada yra gražiau ir profesionaliau kai naudojama viskas vienos linijos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jusku @ 2012 09 19, 08:04)
Berods Jolkuce buvo idejusi savo zaliuosius is Progel yra zalias,labai grazus smile.gif

aga, tuos maciau, ale as zalesnio noreciau smile.gif
Atsakyti
Labas rytas mergaitės,
labai noriu pasidalinti idėja, kurią pamačiau fcb ir įsimylėjau wub.gif

Taigi eiga:

fundaišonas, lempa;
spalva 01422 Gelish, lempa;
spalva 01422 gelish, su dotsu dedam taškiukus su baltu geliuku(aš dėjau su Orlio) - patarimas_lakuokit po vieną nagiuką ir dėkit į lempą 5 s. apstingti, nes išsibėgios taškiukai, ir lempa;
topas, lempa;
lipnuvo nuvalymas;
aliejukas.
user posted image

Bet būtų buvę gražiau, jei abu spalvos sluoksnius būčiau išdžiovinusi pilnai ir tik tada dariusi taškiukus, tada jie nebūtų išplaukę, o būtų lygūs ir gražūs wub.gif , bet kaip visada bedirbdama tik atrandi būdus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 09 19, 08:37)
Labas rytas mergaitės,
labai noriu pasidalinti idėja, kurią pamačiau fcb ir įsimylėjau  wub.gif

Taigi eiga:

fundaišonas, lempa;
spalva 01422 gelish, su dotsu dedam taškiukus su baltu geliuku(aš dėjau su Orlio) - patarimas_lakuokit po vieną nagiuką ir dėkit į lempą 5 s. apstingti, nes išsibėgios taškiukai, ir lempa;
topas, lempa;
lipnuvo nuvalymas;
aliejukas.

Bet būtų buvę gražiau, jei abu spalvos sluoksnius būčiau išdžiovinusi pilnai ir tik tada dariusi taškiukus, tada jie nebūtų išplaukę, o būtų lygūs ir gražūs  wub.gif , bet kaip visada bedirbdama tik atrandi būdus  mirksiukas.gif

Niu kaip visada tobula viskas wub.gif wub.gif reiks siandien pasiulyt klientems biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sonie: 19 rugsėjo 2012 - 07:45
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 09 19, 07:23)
O kodėl visai čia ne durnas klausimas....  mirksiukas.gif
Aišku,  kad galima, bet kaip mus mokino visada yra gražiau ir profesionaliau kai naudojama viskas vienos linijos mirksiukas.gif

Aciu uz atsakyma 4u.gif O yra perkanciu per ebay hg cleanser ir remover? Ar yra kur pigiau g.gif

As laukiu nesulaukiu lempos, tada uzsisakysiu kelis lakiukus, jau nekantrauju, kazin kaip seksis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 09 19, 08:37)
Labas rytas mergaitės,
labai noriu pasidalinti idėja, kurią pamačiau fcb ir įsimylėjau  wub.gif

Taigi eiga:

fundaišonas, lempa;
topas, lempa;
lipnuvo nuvalymas;
aliejukas.
[ijpg[/img]
Bet būtų buvę gražiau, jei abu spalvos sluoksnius būčiau išdžiovinusi pilnai ir tik tada dariusi taškiukus, tada jie nebūtų išplaukę, o būtų lygūs ir gražūs  wub.gif , bet kaip visada bedirbdama tik atrandi būdus  mirksiukas.gif

swoon.gif Jergus kaip grazuuuuu, ir 100kart ma graziau kai taskiukai pasilieja, kaip "marmuriniai" , netaisiklingi tokie..Isvis naguciai toookie svelnus atrodo wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 09 19, 08:44)
Niu kaip visada tobula viskas  wub.gif  wub.gif reiks siandien pasiulyt klientems  biggrin.gif

QUOTE(Jolkuce @ 2012 09 19, 08:49)
swoon.gif Jergus kaip grazuuuuu, ir 100kart ma graziau kai taskiukai pasilieja, kaip "marmuriniai" , netaisiklingi tokie..Isvis naguciai toookie svelnus atrodo  wub.gif  wub.gif

Jo jo čia kolegei dariau (administratorei mūsų) tai sako ai gal jau nuimam, sakau nea schmoll.gif duok man savo viziją įgyvendint blush2.gif , sako nu ok. lotuliukas.gif O kai pamatė pati wub.gif sako jaučiuosi kaip nuotaka lotuliukas.gif
Sonie_ tikrai siūlyk, variacijų įvairių galima, bet kai buvau UV dailės seminare ,sakė ,reikia spalvytės, kuri išlieja apačioje, o jei nelieja spalva, tada perdenkt ją stuktūriniu ir liesis viskas, arba yra dar tokia "kisielinė" spalva, iš Gelish'o tik nr. ir pavadinimo nežinau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingeborgita2: 19 rugsėjo 2012 - 07:55
QUOTE(Pravda @ 2012 09 19, 08:46)
Aciu uz atsakyma  4u.gif O yra perkanciu per ebay hg cleanser ir remover? Ar yra kur pigiau  g.gif

As laukiu nesulaukiu lempos, tada uzsisakysiu kelis lakiukus, jau nekantrauju, kazin kaip seksis  rolleyes.gif

na man Nagavitoj pigiau gaunas nei is ebay, man tarkime 4u.gif Cia as apie cleanseri ir removeri smile.gif
Papildyta:
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 09 19, 08:53)

Sonie_ tikrai siūlyk, variacijų įvairių galima, bet kai buvau UV dailės seminare ,sakė ,reikia spalvytės, kuri išlieja apačioje, o jei nelieja spalva, tada perdenkt ją stuktūriniu ir liesis viskas, arba yra dar tokia "kisielinė" spalva, iš Gelish'o tik nr. ir pavadinimo nežinau.

tai tik sios dvi spalvytes lieja ar ne? :/
Atsakyti