QUOTE(Jolkuce @ 2012 09 18, 16:31)
kazin ar salone, jums taisytu uz dyka aishku cia kiekvieno salono ar pacios manikiurininkes "prestizas" ta prasme ar save gerbiantis meistras noretu uzsirekomenduoti ir taisyti savo klaida ar ne..velgi nera garantijos, kad jus gryzusi namo nesugalvojot kazka veikti su kokia xemija ar dar kokiu velniu, kurgi zinoti kokia priezastis to nukritimo ar trukinejimo Na mano galva salone dirbant bent jau tada galetu imti simbolishka keliu lituku priemoka,bet nebe pilna kaina.Man idomu kokios firmos geliu jum buvo darytas lakavimas, kad sekancia diena jau sutrukinejo lakas?Gal turit foto ?
Na kad vieno nago sonas atkiles tai dar neparvaziavus pamaciau O chemijos tikrai jokios nenaudojau.. Ta prasme, na cia tai neturiu ko meluot, juk jus nenuspresit ar ji turi taisyt lakas tai gelish, kiek maciau. o foto.. dabar nelabai iseina nufotografuot.. ir siaip geda siek tiek nes jie tikrai neatrodo grazus.. na, zodziu, mokomes is klaidu.. be rekomendaciju niekur nebeisiu O kazkas rase, kad pirmam kartui prancuzisko nepatartu, tai sito nezinojau :/
Papildyta:
O gal kuri is jusu kauniete ir pagelbetu man? Iki penktadienio noretus bent jau padoriu nagu..