Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Jolkuce @ 2012 09 18, 16:31)
kazin ar salone, jums taisytu uz dyka g.gif aishku cia kiekvieno salono ar pacios manikiurininkes "prestizas" ta prasme ar save gerbiantis meistras noretu uzsirekomenduoti ir taisyti savo klaida ar ne..velgi nera garantijos, kad jus gryzusi namo nesugalvojot kazka veikti su kokia xemija ar dar kokiu velniu, kurgi zinoti kokia priezastis to nukritimo ar trukinejimo g.gif Na mano galva salone dirbant bent jau tada galetu imti simbolishka keliu lituku priemoka,bet nebe pilna kaina.Man idomu kokios firmos geliu jum buvo darytas lakavimas, kad sekancia diena jau sutrukinejo lakas?Gal turit foto rolleyes.gif ?

Na kad vieno nago sonas atkiles tai dar neparvaziavus pamaciau biggrin.gif O chemijos tikrai jokios nenaudojau.. Ta prasme, na cia tai neturiu ko meluot, juk jus nenuspresit ar ji turi taisyt biggrin.gif lakas tai gelish, kiek maciau. o foto.. dabar nelabai iseina nufotografuot.. ir siaip geda siek tiek biggrin.gif nes jie tikrai neatrodo grazus.. na, zodziu, mokomes is klaidu.. be rekomendaciju niekur nebeisiu biggrin.gif O kazkas rase, kad pirmam kartui prancuzisko nepatartu, tai sito nezinojau :/
Papildyta:
O gal kuri is jusu kauniete ir pagelbetu man? Iki penktadienio noretus bent jau padoriu nagu..
ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lattina @ 2012 09 18, 16:16)
Papildyta:

ax.gif

Na kai saka, pirmas blynas pasviles biggrin.gif O kaunieciu cia sociai dirbanciu bigsmile.gif Mergos pagelbekit moterishkei 4u.gif , parodykit ,kad mes cia ne siaip sau fotkes kilnojam biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 18 rugsėjo 2012 - 15:20
QUOTE(Lattina @ 2012 09 18, 16:16)
Na kad vieno nago sonas atkiles tai dar neparvaziavus pamaciau biggrin.gif O chemijos tikrai jokios nenaudojau.. Ta prasme, na cia tai neturiu ko meluot, juk jus nenuspresit ar ji turi taisyt biggrin.gif lakas tai gelish, kiek maciau. o foto.. dabar nelabai iseina nufotografuot.. ir siaip geda siek tiek biggrin.gif nes jie tikrai neatrodo grazus.. na, zodziu, mokomes is klaidu.. be rekomendaciju niekur nebeisiu biggrin.gif O kazkas rase, kad pirmam kartui prancuzisko nepatartu, tai sito nezinojau :/
Papildyta:
O gal kuri is jusu kauniete ir pagelbetu man? Iki penktadienio noretus bent jau padoriu nagu..
ax.gif

uij pas kreivaranke papuolet... doh.gif gaila, kad pirmas blynas prisviles.. as klientems savo, kurios blakstienas auginas ir gelini nueina kur kitur pasidaryt uz dyka svetima broka pataisau jei turiu tokia spalva ir brokas tarkime atsokes vienas nagas, o apie savu klaidu nepataisyma as jau nesneku... doh.gif

linkiu sekmes ieskantis naujos meistres mirksiukas.gif
o meistre jau ir taip nusibaude - prarado potencialia kliente wink.gif aisku, suprantu jus, kad labai gaila, kai sumoki pinigeli ir gauni snipsta sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 09 18, 16:58)

bigsmile.gif A papirkai laka, shnipshte tu biggrin.gif As gi laukiu nesulaukiu pakazuxos? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 09 17, 14:21)
user posted image

HG "Sweet dream " pagrindas ir IBD "Dolomite" galiukai biggrin.gif

negaliu atsiziureti!!!TOBULA!!! thumbup.gif wub.gif
Jolkuce galetu nagu grazinimo kursus rengti, tikrai sudalyvauciau!!!.. biggrin.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 09 18, 15:31)
kazin ar salone, jums taisytu uz dyka g.gif aishku cia kiekvieno salono ar pacios manikiurininkes "prestizas" ta prasme ar save gerbiantis meistras noretu uzsirekomenduoti ir taisyti savo klaida ar ne..velgi nera garantijos, kad jus gryzusi namo nesugalvojot kazka veikti su kokia xemija ar dar kokiu velniu, kurgi zinoti kokia priezastis to nukritimo ar trukinejimo g.gif Na mano galva salone dirbant bent jau tada galetu imti simbolishka keliu lituku priemoka,bet nebe pilna kaina.Man idomu kokios firmos geliu jum buvo darytas lakavimas, kad sekancia diena jau sutrukinejo lakas?Gal turit foto rolleyes.gif ?

bet pripazinkim, kad tas pats gelinis lakas labai nevienodai skirtingoms moterims laikosi, gi daug visokiu niuansu. Viena su ta pacia spalva isvaiksto 1sav, o kita ir 4sav. Sunku suprasti, juk salone dirbanti meistre lakuoti turetu kasdiena, galima butu daryti isvada, kad jei visom atsokinetu gelinis lakavimas, ji ten tikrai nebedirbtu. Tikrai nenoriu ginti meistres, bet bandau apsvarstyti ir kitas galimybes. Del savo reputacijos jai vertejo perdaryti, ir pati butu isitikinusi, kad gal ne jos kalte..arba priesingai.. rolleyes.gif cia tik siaip garsiai mastau.. rolleyes.gif

bet foto kaip tas sutrukinejimas atrodo ir as noreciau pamatyti.. ax.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Estoniax @ 2012 09 18, 19:11)
bet pripazinkim, kad tas pats gelinis lakas labai nevienodai skirtingoms moterims laikosi, gi daug visokiu niuansu. Viena su ta pacia spalva isvaiksto 1sav, o kita ir 4sav. Sunku suprasti, juk salone dirbanti meistre lakuoti turetu kasdiena, galima butu daryti isvada, kad jei visom atsokinetu gelinis lakavimas, ji ten tikrai nebedirbtu. Tikrai nenoriu ginti meistres, bet bandau apsvarstyti ir kitas galimybes. Del savo reputacijos jai vertejo perdaryti, ir pati butu isitikinusi, kad gal ne jos kalte..arba priesingai..  rolleyes.gif  cia tik siaip garsiai mastau..  rolleyes.gif

bet foto kaip tas sutrukinejimas atrodo ir as noreciau pamatyti.. ax.gif  smile.gif

Na mergaite atrode pakankamai jauna, gal nepatyrimas cia.. Net nezinau smile.gif Na tai reikes pafotkint, ryt gal smile.gif O kaunietes tikrai atsiliepkit biggrin.gif Kelioms parasiau, ir vis ne Kaunas biggrin.gif
Atsakyti
kur cia buvo kalbeta apie slate spalvyte, tai galiu pritart kad laiko ji super... kliente su kitom spalvom isvaiksto dvi savaites ir buna galiukai jau nutrupeje, darbas su papuosalais... o va su slate isvaiksciojo 3 savaites ir viskas super buvo tik nuaugimas labai matesi... tad kad daugiau tokiu spalvu kaip slate... vat tepu 3 sluoksnius slate ir super...
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2012 09 18, 20:57)
kur cia buvo kalbeta apie slate spalvyte, tai galiu pritart kad laiko ji super... kliente su kitom spalvom isvaiksto dvi savaites ir buna galiukai jau nutrupeje, darbas su papuosalais... o va su slate isvaiksciojo 3 savaites ir viskas super buvo tik nuaugimas labai matesi... tad kad daugiau tokiu spalvu kaip slate... vat tepu 3 sluoksnius slate ir super...

drinks_cheers.gif As cia klykavau biggrin.gif man tas pats ir su maui sunset, irgi atomine thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 09 18, 21:05)
drinks_cheers.gif  As cia klykavau biggrin.gif man tas pats ir su maui sunset, irgi atomine thumbup.gif

ta ir nebloga...

jau sumasciau viena mixiuka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2012 09 18, 21:13)
ta ir nebloga...

jau sumasciau viena mixiuka smile.gif

Abu kartu? biggrin.gif makaluosi?
Atsakyti
Atnesu kazkada kazkam zadeta mano pirma blyna su prancuzu....

user posted image

pagrindas HG Light Elegant (1 sluoksnis) o galiukas IBD Whipped Cream (2 sluoksniai)
Papildyta:
QUOTE(Jolkuce @ 2012 09 18, 21:16)
Abu kartu?  biggrin.gif makaluosi?

noriu isbandyt pora sluoksniu Maui ir koki sluoksni Mango.... bet reiks savaitgali ant paletes pabandyt...
Atsakyti