Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, skarelės, skrybelaitės

QUOTE(Ryto@Rasa @ 2012 09 19, 21:29)
almina-begonijos pakaitalas. bent bazėj pati pirkau baltą

bet nesiskirs kai mezgini uzbaiginesiu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura_online @ 2012 09 19, 22:31)
bet nesiskirs kai mezgini uzbaiginesiu?  g.gif

žiūrint bazėj skirtumo nesimatė. bet negarantuoju, kad mezgant bus taip pat....nors...galima surizikuot
Atsakyti
QUOTE(strazdaniux @ 2012 09 18, 19:34)
Kreipiuosi i tas kurios neria gumyte su ausytem:
Kaip jus apmezgat kad uzsisleptu tie nuleidimu/pakilimu laipteliai? berniukiska neriau, tai netrukdo man tie laipteliai, tokia chuliganiska labiau atrodo, o va mergaitei neriu ir nelabai sumastau kaip juos paslept. Maciau kazkuri nerus buvo zaliai/balta su ausytem ir graziai apnerta ji buvo, tik foto neiziurejau kaip kas ten

Niekas niekas neturit geru minciu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ryto@Rasa @ 2012 09 19, 22:39)
žiūrint bazėj skirtumo nesimatė. bet negarantuoju, kad mezgant bus taip pat....nors...galima surizikuot

man būtent baltos begonijos pritrūko tik trim paskutinėms kepurės eilėm, kadangi tuo metu buvau Jonavoje, o ten su žiburiu begonijos neradau, o tik alminos siūliukus, tai užbaigiau almina. Jokio skirtumo nebuvo matyti. schmoll.gif
svarbiausia, kad siūliuko spalva atitiktų. Nes kartais būna, kad ir tos pačios firmos, bet skirtingo užvežimo siūlų atspalviai skiriasi.
Tad sėkmės užbaiginėjant 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura_online @ 2012 09 19, 22:24)
turiu problema, pritrukau begonijos baltos spalvos siuliuku, ir nerandu pirkti niekur Kaune  doh.gif Gal kam liko truputi? visai nedaug reikia  doh.gif

Laura turiu baltos Begonia mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu merginos, bet uztekau karsta.gif Lindau i visokiu siuliuku likuciu deze (va kaip gerai isssaugoti vis del to) ir radau pora galiuku po kelis metrus ir uzteko ...bet jau neriau su mintim, kad jei ka derinsiu su kliente krasteli kitiap uzbaigti biggrin.gif
Atsakyti
Nu pasirodau ir aš su savo pirmu gumelės bandymu blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wowerike: 20 rugsėjo 2012 - 09:05
Sveikos darbštuolytės wub.gif

o jau kepurėlių grožiai ir tiek naujovių, įdomybių thumbup.gif Visų labai nuostabios ir svarbiausiai išskirtinės wub.gif

Klausimukas barečių nerėjoms. Sakykit prašau, jei galvytės apimtis 50cm. kiek didesnį darote ta blyną iki siaurinimo, kad gražiai žiūrėtūsi? Dėkui 4u.gif

o čia mano kelios kepurytės ir Virdžinijos vilnelės rudenėliui smile.gif
user posted image

user posted image
ps. į datą nekreipti dėmesio blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrunyte @ 2012 09 20, 09:39)
Sveikos darbštuolytės  wub.gif

o jau kepurėlių grožiai ir tiek naujovių, įdomybių  thumbup.gif  Visų labai nuostabios ir svarbiausiai išskirtinės  wub.gif

Klausimukas barečių nerėjoms. Sakykit prašau, jei galvytės apimtis 50cm. kiek didesnį darote ta blyną iki siaurinimo, kad gražiai žiūrėtūsi? Dėkui  4u.gif

o čia mano kelios kepurytės ir Virdžinijos vilnelės rudenėliui smile.gif
user posted image

user posted image
ps. į datą nekreipti dėmesio  blush2.gif

super mergaitei komplektukas wub.gif ir berniukui grazus bet mergaitei tai man pasakiskas 4u.gif

Nutuliona
gal jus man neismanelei pakomentuotumet savo paskutine kepuryte blush2.gif Gumele moku nerti. Sakykit o visas veiksmas prasideda nuo gumeles aukstyn? Kaip ten toliau su siaurinimais ir nuo kur pradet siaurint kad taip graziai gultu ax.gif
Atsakyti
Atnesu as dar viena monstriuka 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(AisLu @ 2012 09 20, 14:16)
Atnesu as dar viena monstriuka 4u.gif

user posted image

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
o monstriuko grozis 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti