Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, skarelės, skrybelaitės

QUOTE(paukščiukas @ 2012 10 26, 14:03)
pagal parašymą, išsiverčiau ir gerai ėjos, tik reikėjo vietom sukeisti

gal galit papasakoti? blush2.gif nesuprantu as rusiskai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniete1121 @ 2012 10 28, 09:15)
gal galit papasakoti?  blush2.gif nesuprantu as rusiskai  ax.gif

gal suprasi mano juodraštį, jei kas neaišku, klausk mirksiukas.gif
http://img12.imagesh.../dsc03977ma.jpg
Atsakyti
ruošiamės žiemai smile.gif user posted image
Atsakyti
...
Norėjau pasirodyti su nunarpliotu komplektėliu, bet kažkodėl neduoda foto įkelti... g.gif
komplektukas smile.gif
Atsakyti
Kiek nuostabių darbelių, miela ir pažiūrėt wub.gif
O čia mūsų katinuko kopija
user posted image
Atsakyti
QUOTE(loretinskis @ 2012 10 28, 10:38)
Kiek nuostabių darbelių, miela ir pažiūrėt  wub.gif

saunus katinukas, va norejau paklaust ant keliu virbalu mezget ta katinuka nuo tos gumeles? kosmaras, esu nusinerus gumele bet nesigauna toliau nert ar megzt akzko biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ZHieZHula @ 2012 10 28, 13:53)
saunus katinukas, va norejau paklaust ant keliu virbalu mezget ta katinuka nuo tos gumeles? kosmaras, esu nusinerus gumele bet nesigauna toliau nert ar megzt akzko biggrin.gif  doh.gif

Aš pirmiausia nusimezgiau virbalais pagrindinę dalį, o tik po to prinėriau gumytę smile.gif O mezgiau paprastai 2 virbalais, viršugalvyje kur yra ausytės- sumezgiau akis sujungimui, o nugarinėje dalyje susiuvau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo loretinskis: 28 spalio 2012 - 11:58
Sorry LAce uz nukopijuota kepuryte
user posted image
Atsakyti
QUOTE(rimka @ 2012 10 28, 14:03)
Sorry LAce uz nukopijuota kepuryte

Graži kopija wub.gif
Atsakyti
Kiek groziu bigsmile.gif

Tikrai visi darbeliai labai grazus wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2012 10 28, 11:50)
gal suprasi mano juodraštį, jei kas neaišku, klausk mirksiukas.gif
http://img12.imagesh.../dsc03977ma.jpg

Sakykit, o norint numegsti tokia kepure butinai reikalingi virbalai su "laidu"? As tokiu neturiu sad.gif Neradau cia pas mus parduotuvej pirkti. Turiu paprastus ilgus virbalus 4 ir 3,25 mm. Taip pat turiu kojinem megsti virbalus.
Papildyta:
QUOTE(loretinskis @ 2012 10 28, 12:38)

Labai grazus rinkinukas. O kokio amziaus vaikuciui cia mezgete? Sakykit, per kuria vieta reikia matuoti vaiko galvyte, nes as pamatavau, ir 18 men vaiko galvyte man gavos 45-47 cm. Gal ka ne taip ismatavau?
Atsakyti
QUOTE(nosiukelis @ 2012 10 28, 17:07)
Labai grazus rinkinukas. O kokio amziaus vaikuciui cia mezgete? Sakykit, per kuria vieta reikia matuoti vaiko galvyte, nes as pamatavau, ir 18 men vaiko galvyte man gavos 45-47 cm. Gal ka ne taip ismatavau?

Ačiū smile.gif Mezgiau 2 metų berniukui. Galvytę matuoju taip pat, kaip poliklinikoj sesutės matuoja. Maniskei 1 m. 8 mėn. tai galvytės apimtis 47 cm. taip, kad jūsų vaikučio galvytės apimtis visiškai reali smile.gif
Atsakyti