Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, skarelės, skrybelaitės

QUOTE(succes @ 2012 10 23, 13:28)
Niu ir beabejo kepure be priekaistu, cia jau vos ne riesininis mezgimas.
Adatiniai tai gal 1.25 mm ar 1.5 mm storio virbalai. Yra ir dar plonesniu 1mm, bet tokiu neteko ciupinti.

Tai riešininis ir yra doh.gif Mezgiau 1,5 addi kojininiais virbalais, būtų gal ir dar plonesni geriau, bet tokių namie neturiu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lace @ 2012 10 23, 13:43)
Tai riešininis ir yra  doh.gif Mezgiau 1,5 addi kojininiais virbalais, būtų gal ir dar plonesni geriau, bet tokių namie neturiu  unsure.gif

tau žiūriu sado mazo patinka, gerus iššūkius sau meti thumbup.gif
Atsakyti
Lace, o kaip mezgei kepurytę? blush2.gif labai gražiai atrodo, žiūriu čia visos mezgat, ir aš tokios noriu flirt.gif
Atsakyti
čia, pirmam puslapyje aprašymas
Atsakyti
Lace, kaip visada kazkas stebuklingo!!! Ta jusu modelyte isvis wub.gif wub.gif
Atsakyti
Labuka 4u.gif

gal kuri is labiau patyrusiu mezgeju man padetu issiaiskinti, kaip numegzti tokia kepuryte? Pamaciau, labai patiko ir uzsinorejau! Atrode is pradziu paprasta, bet pradejau ziuret idemiau, gilintis, tai panasu, kad ne taip paprasta... g.gif Iziurejau, kad numezgus stulpeti i kas antra bloga aki imezgama dar po viena.. Taip matyt pasidaro ta bangele, tik va kl - kaip po to mazinti akis, kad ir bangeles butu, ir pati kepure mazetu?? g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(MildukasK @ 2012 10 23, 15:44)
Labuka  4u.gif

gal kuri is labiau patyrusiu mezgeju man padetu issiaiskinti, kaip numegzti tokia kepuryte? Pamaciau, labai patiko ir uzsinorejau! Atrode is pradziu paprasta, bet pradejau ziuret idemiau, gilintis, tai panasu, kad ne taip paprasta...  g.gif Iziurejau, kad numezgus stulpeti i kas antra bloga aki imezgama dar po viena.. Taip matyt pasidaro ta bangele, tik va kl - kaip po to mazinti akis, kad ir bangeles butu, ir pati kepure mazetu??  g.gif
user posted image

Aš tokią kepurę megzčiau nuo apačios, iš pradžių norimo pločio gumytė(viena gera, viena bloga), paskui 3 (arba 4) eilės gerom akim, 3 (arba 4) eilės blogom ir t.t. Numezgus reikiamą ilgį iki siaurinimo, gerų akių juostoje sumegzčiau visas akis po dvi (akių skaičius sumažėtų dvigubai) ir taip kiekvienoje gerų akių juostoje, kol liks kokios 12 akių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lace @ 2012 10 23, 16:11)
Aš tokią kepurę megzčiau nuo apačios, iš pradžių norimo pločio gumytė(viena gera, viena bloga), paskui 3 (arba 4) eilės gerom akim, 3 (arba 4) eilės blogom ir t.t. Numezgus reikiamą ilgį iki siaurinimo, gerų akių juostoje sumegzčiau visas akis po dvi (akių skaičius sumažėtų dvigubai) ir taip kiekvienoje gerų akių juostoje, kol liks kokios 12 akių 4u.gif

nu, einu bandyt.. Aciu 4u.gif
Atsakyti
Lace kaip grazu
o as pradeau mokintis megzti na tiksliau gera bloga moku bet su rastu supratimu man beda visia nesuprantu biggrin.gif
buvau pamokelei tai va ka nunarpliojau kepuryte
dariau bumbula bet nepavyko tai bus be jo smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(angelelisane @ 2012 10 23, 18:59)

bai fainas rastelis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2012 10 23, 19:53)
QUOTE(angelelisane @ 2012 10 23, 18:59)

drinks_cheers.gif tiikrai dailus, prašom mus dabar išmokinti biggrin.gif
Atsakyti
[quote=paukščiukas,2012 10 23, 19:57]
[/quote]
drinks_cheers.gif tiikrai dailus, prašom mus dabar išmokinti biggrin.gif
[/quote]
aciu 4u.gif
nebent realei biggrin.gif nes taip nezinau ka ir pasakyt ismokino mane biggrin.gif o as net nezinau ka reiskia mezgim zenklai biggrin.gif
Atsakyti