Stai toks paledziukas
Topinis peledziukas!
QUOTE(AisLu @ 2012 10 20, 08:19)
Turiu šios kepurės aprašymą anglų kalba, bet ne šitam kompiuteryje. Šiaip nerti nesudėtinga, tik dydį atitaikyt sunku. Kai tik pataisys mano senąji kompą, galėsiu pasidalint aprašymu
QUOTE(Getira @ 2012 10 20, 20:09)
Topinis peledziukas!
QUOTE(S&L @ 2012 10 21, 00:08)
Turiu šios kepurės aprašymą anglų kalba, bet ne šitam kompiuteryje. Šiaip nerti nesudėtinga, tik dydį atitaikyt sunku. Kai tik pataisys mano senąji kompą, galėsiu pasidalint aprašymu
Lauksiu, jei kuri pirmiau neides, ar pati nesusisrasiu
Papildyta:
Na radau ir as ta angliska aprasyma. Tiek kad man su taip aprasymas (dar ne lietuviu kalba) turuputi nelabai patinka Na bet gal bandysiu
O gal dar atsiras kas turi schema
Papildyta:
O as va pasedejau ir raudau si bei ta panasaus
Prasau pagalbos ir pati viska randu
Gal kam pravers
O cia siaip, rastu margu daug http://www.liveinter.../post184880872/
QUOTE(rasa32 @ 2012 10 19, 18:24)
Bandysiu paaiskinti.Ziurekit i mano foto ,kur stulpeliai.Ten prie pat kakliuko megzta 2gerosx2blogos.Toliau plateja bloguju eiliu takeliai.Taigi,as vis pridejinejau bloguju akiu.
Sakykim kas pora cm pridedu po 1blogaja aki kiekviename bloguju akiu ''takelyje''.
Sakykim kas pora cm pridedu po 1blogaja aki kiekviename bloguju akiu ''takelyje''.
Aciu uz pagalba, labai jau logiska
As panasia i jusu kepure mezgiau, bet man ne itin ziurisi, gale, kur tas nusmailejimas, per laisva gavosi. Mezgiau taip: nuo kaktos iki virsugalvio apie 18 cm, tai as tuos 18 cm numezgiau, o tada akis dalinau i 7 dalis ir vis siaurinau. Gal kazka dar labai logisko ir protingo jus kitaip darot?
QUOTE(AisLu @ 2012 10 21, 07:13)
nerealiai aciu uz nuoroda
nagai niezti isbandyt rastus!!!
nuoroda tai tikrai superine, as irgi perzvelgiau ją, tikras lobynas
aciu
aciu
..AisLu super
Sveikutes
biski nukopinau Lace najagimio kepuryte, rodauski kas pavyko
biski nukopinau Lace najagimio kepuryte, rodauski kas pavyko
žiūriu dabar bumas su šiomis naujagimio kepurytėnis. Ir teisingai, nes jos tokios patogios. Jos ne tik naujagimiams bet ir vyresniems vaikučiams labai tinka. Aš tokią neperseniausiai savo aštuonių mėnesių dukrytei nunarpliojau, tik niekaip nufotografuoti neprisiruošiu
QUOTE(Pireja @ 2012 10 15, 16:11)
Laces ikvepta, as saviskiui is cia kepuriuka nusiziurejau (modeliukas nr.23)
http://www.phildar.f...600::129.r.html
tai gal kartu mezgam?