http://imageshack.us...ff884d652b.jpg/
Gal kas gali paaiškint, kaip tas raštelis neriasi? Čia Paukščiuko berods Niekaip nesuprantu, čia tie kur du pasvirę kabliai, tai juos nerti kartu su viduriniu aukštu stulpeliu į vieną? Ir tada dar po jais stulpeliai?
[quote=Sandruliaaa,2012 10 15, 07:24]
Aciu uz pagyrimus
Samantila - stai rastelis, tikrai labai paprastas
AČIŪ AČIŪ AČIŪ AČIŪ Kita bus su šiuo rašteliu
Aciu uz pagyrimus
Samantila - stai rastelis, tikrai labai paprastas
AČIŪ AČIŪ AČIŪ AČIŪ Kita bus su šiuo rašteliu
QUOTE(IngridaGal @ 2012 10 16, 14:35)
Aš tokią prieš keletą metų mezgiau. Dariau paprastą kvadratą, o kur ausytės tiesiog liniją nusiuvau
Ačiū ir aš taip mąstau, o nosiuką ir akytes išmezgėt ar siuvinėjot?Kokio amžiaus vaikui mezgėte. Man reikia 2 metų berniukui su 51 cm. galvytės apimtimi. Kažin kiek cm. reiktų megzt į viršų? Pamatuoti galimybės neturiu.
QUOTE(tute28 @ 2012 10 16, 17:32)
http://imageshack.us...ff884d652b.jpg/
Gal kas gali paaiškint, kaip tas raštelis neriasi? Čia Paukščiuko berods Niekaip nesuprantu, čia tie kur du pasvirę kabliai, tai juos nerti kartu su viduriniu aukštu stulpeliu į vieną? Ir tada dar po jais stulpeliai?
pirmais neri eilutę žemais stulpeliais, paskui eilę su vienu užmetimu, toje vietoje kur pavaizduoti iškilūs stulpeliai(jų nereikia išnerti iki galo), kabini ne už prieš tai buvusios eilės, o dar žemiau, už eilės su vienu užmetimu, paskui jie suneriami į vieną, kaip pumpuriukas, aiškiau
QUOTE(paukščiukas @ 2012 10 16, 16:17)
pirmais neri eilutę žemais stulpeliais, paskui eilę su vienu užmetimu, toje vietoje kur pavaizduoti iškilūs stulpeliai(jų nereikia išnerti iki galo), kabini ne už prieš tai buvusios eilės, o dar žemiau, už eilės su vienu užmetimu, paskui jie suneriami į vieną, kaip pumpuriukas, aiškiau
Atrodo suprantu, bet nelabai dailiai gaunasi man... Tai neri tą iškilų stulpelį ne iki galo, kabint jį reikia atgal už stulpelio, ne po apatiniu.. Kad įstrižai eitų..Kaip čia paaiškint Tada neri su vienu užmetimu stulpelį ne iki galo ir dar vieną iškilų. Tada juos visus sunert kartu. Kaip sunku paaiškint, geriau rodyt
QUOTE(tute28 @ 2012 10 16, 20:22)
Atrodo suprantu, bet nelabai dailiai gaunasi man... Tai neri tą iškilų stulpelį ne iki galo, kabint jį reikia atgal už stulpelio, ne po apatiniu.. Kad įstrižai eitų..Kaip čia paaiškint Tada neri su vienu užmetimu stulpelį ne iki galo ir dar vieną iškilų. Tada juos visus sunert kartu. Kaip sunku paaiškint, geriau rodyt
kaip ir taip, pagal aprašymą. Savo nufotkink, bus matyti ar gerai darai
QUOTE(loretinskis @ 2012 10 17, 19:35)
Labai gražu O šalikėlis nertas vien tik stulpeliais su vienu užmetimu ir paskui kraštų apdaila?
Ačiū
Visiškai teisingai, nertas su vienu užmetimu ir apdaila
QUOTE(jomajoras @ 2012 10 18, 11:11)
Sveiki,
norejau paklausti, o kaip Jus surenkate akis nuo ripsu megztos pradines dalies? Is kiekvienos akies sone ismezgat po aki, ar is kas antros?
P.s. cia klausimelis Lace.
norejau paklausti, o kaip Jus surenkate akis nuo ripsu megztos pradines dalies? Is kiekvienos akies sone ismezgat po aki, ar is kas antros?
P.s. cia klausimelis Lace.
iš kievienos ir dar kas kelias akis pridedu
QUOTE(Lace @ 2012 10 18, 13:18)
iš kievienos ir dar kas kelias akis pridedu
Aciu labai