jokios paslapties neturiu, tiesiog ilgametė praktika Aš beje raštuodama abu siūlus ant piršto laikau, nieko nekaitalioju, gal tai irgi lygumo prideda
QUOTE(Lace @ 2012 10 15, 11:23)
Teisingai, iš pradžių mezgu kraštelį, tada surenku kraštines akis ir tada jau apvaliai į viršų Užtrunku porą vakarų, jei šalia nebūtų "padėjėjų", tai matyt ir per vakarą susisukčiau
Pas mane irgi padejejas laksto, tai megzti galiu geriausiu atveju po pusvalandi per diena.
Mane dar pakausis domina - kaip taip graziai surastuojate? is anksto pasiskaiciuojate, kaip rasta siaurinsite? Ta prasme, kad kokios "zvaigzdes" nereiketu per puse "sutraukti"?
daugmaž žinau, kiek man eilių reikia kepurytei, tai atitinkamai ir raštą renkuosi, kad nebūtų nei per didelis, nei per mažas
Dar dėl rašto lygumo - stengiuosi rinktis raštus, kad siūlą "pratempinėti" reiktų max 7 akis, idealu - 5. Nes kai jau daugiau, tada sunkiau įtempimą atitaikyti
Dar dėl rašto lygumo - stengiuosi rinktis raštus, kad siūlą "pratempinėti" reiktų max 7 akis, idealu - 5. Nes kai jau daugiau, tada sunkiau įtempimą atitaikyti
QUOTE(Lace @ 2012 10 15, 12:41)
jokios paslapties neturiu, tiesiog ilgametė praktika Aš beje raštuodama abu siūlus ant piršto laikau, nieko nekaitalioju, gal tai irgi lygumo prideda
dar yra kažkoks prietaisėlis mezgant su keliais siūliukais, nors pati nemačius ir nebandžius, bet pažįstama išbandė, sakė nepamainomas dalykėlis
Lace jūsų kepurytės nuostabios ir vienetinės
QUOTE(viola78 @ 2012 10 15, 12:53)
dar yra kažkoks prietaisėlis mezgant su keliais siūliukais, nors pati nemačius ir nebandžius, bet pažįstama išbandė, sakė nepamainomas dalykėlis
Bandžiau visus įmanomus prietaisėlius - man netiko, buvo nepatogu Man rodos kiekviena mezgėja turi atrasti savo būdą
O stai ir mano naujienos
Maniskiai merginai didoka (ir nufotgrafuot sunku, visa judesy )
Ir komplektukas drakoniukas
Maniskiai merginai didoka (ir nufotgrafuot sunku, visa judesy )
Ir komplektukas drakoniukas
Mielosios, o gal galit padet man numegzti mergiotiska kepure su ausimis tokiomis besitabaluojanciomis?
QUOTE(dresin @ 2012 10 15, 14:18)
Mielosios, o gal galit padet man numegzti mergiotiska kepure su ausimis tokiomis besitabaluojanciomis?
rudeninę/žieminukę aš irgi labai saviškei noriu, ir siūlus nusipirkau, dabar ieškau modeliuko ir įkvėpimo, nes kiek mezgu/neriu visos per didelės gaunasi na niekaip neatitaikau o ir nupirkt nieko doro vakar neradau, visos su pamušaliukais fleesiniais arba kailiuku, maniškei tokios per šiltos
o gal temutę reikia susikurti naują tokiems darbeliams gal risijungtų ir daugiau merginų į kompaniją
QUOTE(viola78 @ 2012 10 15, 16:57)
rudeninę/žieminukę aš irgi labai saviškei noriu, ir siūlus nusipirkau, dabar ieškau modeliuko ir įkvėpimo, nes kiek mezgu/neriu visos per didelės gaunasi na niekaip neatitaikau o ir nupirkt nieko doro vakar neradau, visos su pamušaliukais fleesiniais arba kailiuku, maniškei tokios per šiltos
o gal temutę reikia susikurti naują tokiems darbeliams gal risijungtų ir daugiau merginų į kompaniją
As tai radau pirkti, tik 1) kaina 70 Lt, 2) siulu kokybe net nenesiojus jau matosi kad bus tragiska... 3 )nebuvo spalvu... 4 )pamusaliuko tik ant ausyciu zonos tereikia...
radau va tokia, tik kas galetu padeti paaiskinti kaip megzti?... http://spicami.ru/archives/13224 (balta kepure su pynutes rastu ir bumbuliuku)
Kartas nuo karto užsuku pasidairyti Jūsų darbų, tai tokių grožybių prisižiūriu..
Lace, Natuliona įspūdingai:wub:
Na, o čoa mano paskutinė nerta kepurytė..
Lace, Natuliona įspūdingai:wub:
Na, o čoa mano paskutinė nerta kepurytė..
QUOTE(dresin @ 2012 10 15, 15:03)
radau va tokia, tik kas galetu padeti paaiskinti kaip megzti?... http://spicami.ru/archives/13224 (balta kepure su pynutes rastu ir bumbuliuku)
Tai prie tu kepuriu yra aprasymai, tik rusu k. Jei sunku, tai is tiesu geriausia butu jungtis kelioms ir bandyti kartu.
Laces ikvepta, as saviskiui is cia kepuriuka nusiziurejau (modeliukas nr.23)
http://www.phildar.f...600::129.r.html