Pirmas rastas : http://www.youtube.c...h?v=20727GoE3R0
Antras rastas : http://www.youtube.c...feature=related
tik cia parodyta dviem uzmetimas o mano idetoje schemoje su vienu uzmetimu
Papildyta:
Cia su vienu uzmetimu http://www.youtube.c...ature=endscreen
Ir siaip daug pamokeliu galima youtube'j rasti
Man tai is viso keistas tas pamusalu siuvimas i kepures GYvenime neturejau nei as ,nei mano vaikai nei vienos kepures su pamusalu ir visi sveiki.
Toks jausmas,kad mamos ruosiasi vaikus laikyti -30laipsniu saltyje Juk toks saltis buna kelios dienos per metus ir tada niekas i lauka nosies nekisa
O jei diena labai labai vejuota,galima kapisona uzdeti.
Toks jausmas,kad mamos ruosiasi vaikus laikyti -30laipsniu saltyje Juk toks saltis buna kelios dienos per metus ir tada niekas i lauka nosies nekisa
QUOTE(rasa32 @ 2012 10 12, 13:44)
Man tai is viso keistas tas pamusalu siuvimas i kepures GYvenime neturejau nei as ,nei mano vaikai nei vienos kepures su pamusalu ir visi sveiki.
as desiu savo dukrai medvilnini, nes nesu tikra kad darzelyje lauke jai uzdes ta kapisona, nebuni gi salia visa laika ir negali sukontroliuoti o siuliukus si karta parinkau siltus bet plonus tai pamusala butinai idesiu
QUOTE(rasa32 @ 2012 10 12, 13:44)
Aš irgi nesuprantu Niekada neprireikė pamušalo jokiai kepurei
Pamušaliuko ir mum nei karto neprireikė
Nauja kepurė su blauzdinėm, dar baktusą reiks numegzti
Nauja kepurė su blauzdinėm, dar baktusą reiks numegzti
gal galite patarti kokios sudeties siulus ziureti ziemai?
QUOTE(w_ilt_e @ 2012 10 14, 09:32)
gal galite patarti kokios sudeties siulus ziureti ziemai?
Aš dukrytei neriu/ mezgu iš 100 proc. merinosų vilnos.
Kadangi aš siūti irgi nemoku, tai jei reikia pamušalo, nuneriu dar vieną tokią pat kepurę ir susiuvu
Sandruliaaa, labai mielas ir jaukus komplektėlis Kaip baktusiuką darėte?
Sandruliaaa, labai mielas ir jaukus komplektėlis Kaip baktusiuką darėte?
Labai knietėjo nagus išbandyti tuo kanteliu nerti. Nu ir visai patiko Tai ir šaliką tuo pačiu padariau tik nėriau su vienu užmetimu
nėriau viršų ir apačią atskirai, tada sujungiau gerojoj pusėj su žemu stulpeliu, ir dar užtvirtinimui tą pynelę su adata ir siūlu kabinau neliko iškilimo ir gavosi graži pynutė
Ačių natulionai, nes be jos pagalbos būčiau labai ilgai vargusi
nėriau viršų ir apačią atskirai, tada sujungiau gerojoj pusėj su žemu stulpeliu, ir dar užtvirtinimui tą pynelę su adata ir siūlu kabinau neliko iškilimo ir gavosi graži pynutė
Ačių natulionai, nes be jos pagalbos būčiau labai ilgai vargusi
Jau gal šiemet kepurių daugiau nebemegsiu