Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, skarelės, skrybelaitės

na cia paskutinis nertas darbelis http://public.fotki....i/dsc01727.html
pries neriant sia kepuryte buvo grazu peledziukai, o db feee lotuliukas.gif
reiks dar pamusaliuka isiuti..
Atsakyti
dar vienas komplektukas
user posted image

as net nezinau nuo kurio galo pradet ta pamusala reik siuti blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2012 10 11, 11:46)
dar vienas komplektukas

as net nezinau nuo kurio galo pradet ta pamusala reik siuti  blush2.gif  blush2.gif

idomiai wub.gif

kaip tik vakar isiuvau i viena kepuryte smile.gif nieko ten sudetingo, pagooglinkit, tikrai yra informacijos (tik negerantuoju kad lietuviskai rasit) smile.gif

va Pimona rodo kaip galima padaryti

http://club.osinka.r...7452133#7452133
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natuliona: 11 spalio 2012 - 12:13
QUOTE(natuliona @ 2012 10 11, 14:09)
idomiai  wub.gif

kaip tik vakar isiuvau i viena kepuryte  smile.gif nieko ten sudetingo, pagooglinkit, tikrai yra informacijos (tik negerantuoju kad lietuviskai rasit)  smile.gif

va Pimona rodo kaip galima padaryti

http://club.osinka.r...7452133#7452133

Gal patartumėt kur pamušalui medžiagytės gauti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo loretinskis: 11 spalio 2012 - 16:30
QUOTE(loretinskis @ 2012 10 11, 17:29)
Gal patartumėt kur pamušalui medžiagytės gauti  blush2.gif

Vilniuje tai prie Kalvarijų turgaus yra audinių parduotuvė, tai joje visokiausių spalvų, ir jei atminti nešlubuoja, tai 18 litų metras kainuoja
Atsakyti
o gal zinote kur kaune pirkti ir kokia medziagyte tam reikalui pirkti? smile.gif
Atsakyti
Labas mezgejeles,gal galit padet ,noriu berete numegzt savo princesei,keturiu metuku,nertu radau,o megztai shemutes nerandu,buciau dekinga ,aciu:)
Atsakyti
QUOTE(loretinskis @ 2012 10 11, 15:29)

man irgi labai idomu kur kaune gauti, nes buvusiame pasimatyme tik vienintele tamsiai melyna
Atsakyti
QUOTE(domelala @ 2012 10 12, 00:02)
man irgi labai idomu kur kaune gauti, nes buvusiame pasimatyme tik vienintele tamsiai melyna

O kokią dedate- flysinę, ar ji ne per stora? Aš dėdavau medvilninę, šiek tiek elastingą. Tinkamesnės pas mus audinių parduotuvėse nerasdavau, o flyso net nesu mačiusi. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo loretinskis: 11 spalio 2012 - 22:10
QUOTE(loretinskis @ 2012 10 11, 17:29)

mane pernai Laura_online paprotino (aciu jai) kai iškilo tas klausimas biggrin.gif
naudojam flysinius pledukus kur yra pirkti kiekvienoj parduotuvej biggrin.gif tik perku tuos "skystesnius" plonesnius smile.gif pernai senukuose paemiau už 8-10 Lt/vnt, berniukams melynas, margaitem ruzavas su sirdutem biggrin.gif berniukiskas liko prakstiskai nepaliestas, mergaietm daugiau sunaudojau smile.gif
Aisku idealiausia butu baltas, bet sunku rasti smile.gif sia savaite aptikau baltu pleduku IKI parduotuvej, bet jie yra tvirtesni ir storesni, nelabai tinka smile.gif
sake kad Gariunuose yra pirkti to flyso , bet man gariunai toli smile.gif

Kalbant apie medvilnini pamusaliuka tai pernai naudojau naujas vyriskas maikes lotuliukas.gif prisipirkau papigiai va tokiu maikiu (as pirkau po 1 svara) ir puikiai tinka kokioms 4-5 kepkoms biggrin.gif tik dydi kuo didesni reikia imti lotuliukas.gif
maikes PVZ

na tiek biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(natuliona @ 2012 10 12, 09:27)
Kalbant apie medvilnini pamusaliuka tai pernai naudojau naujas vyriskas maikes  lotuliukas.gif prisipirkau papigiai va tokiu maikiu (as pirkau po 1 svara) ir puikiai tinka kokioms 4-5 kepkoms biggrin.gif tik dydi kuo didesni reikia imti  lotuliukas.gif
maikes PVZ

na tiek  biggrin.gif

Ačiū už patarimus dėl flyso, reiks ieškot pledukų biggrin.gif O dėl medvilninio tai aš irgi karpiau maikes, tik moteriškas biggrin.gif Tai tiko kuo puikiausiai ir šilta buvo, ir pigiai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(natuliona @ 2012 10 12, 06:27)
mane pernai Laura_online paprotino (aciu jai) kai iškilo tas klausimas  biggrin.gif
naudojam flysinius pledukus kur yra pirkti kiekvienoj parduotuvej  biggrin.gif tik perku tuos "skystesnius" plonesnius  smile.gif pernai senukuose paemiau už 8-10 Lt/vnt, berniukams melynas, margaitem ruzavas su sirdutem  biggrin.gif berniukiskas liko prakstiskai nepaliestas, mergaietm daugiau sunaudojau  smile.gif
Aisku idealiausia butu baltas, bet sunku rasti  smile.gif sia savaite aptikau baltu pleduku IKI parduotuvej, bet jie yra tvirtesni ir storesni, nelabai tinka  smile.gif
sake kad Gariunuose yra pirkti to flyso , bet man gariunai toli  smile.gif

Kalbant apie medvilnini pamusaliuka tai pernai naudojau naujas vyriskas maikes  lotuliukas.gif prisipirkau papigiai va tokiu maikiu (as pirkau po 1 svara) ir puikiai tinka kokioms 4-5 kepkoms biggrin.gif tik dydi kuo didesni reikia imti  lotuliukas.gif
maikes PVZ

na tiek  biggrin.gif

na mamos as jumis zaviuosi ir jusu isradingumais bigsmile.gif
Atsakyti