na cia paskutinis nertas darbelis http://public.fotki....i/dsc01727.html
pries neriant sia kepuryte buvo grazu peledziukai, o db feee
reiks dar pamusaliuka isiuti..
dar vienas komplektukas
as net nezinau nuo kurio galo pradet ta pamusala reik siuti
QUOTE(ingauk @ 2012 10 11, 11:46)
dar vienas komplektukas
idomiai
kaip tik vakar isiuvau i viena kepuryte nieko ten sudetingo, pagooglinkit, tikrai yra informacijos (tik negerantuoju kad lietuviskai rasit)
va Pimona rodo kaip galima padaryti
http://club.osinka.r...7452133#7452133
QUOTE(natuliona @ 2012 10 11, 14:09)
idomiai
kaip tik vakar isiuvau i viena kepuryte nieko ten sudetingo, pagooglinkit, tikrai yra informacijos (tik negerantuoju kad lietuviskai rasit)
Gal patartumėt kur pamušalui medžiagytės gauti
QUOTE(loretinskis @ 2012 10 11, 17:29)
Vilniuje tai prie Kalvarijų turgaus yra audinių parduotuvė, tai joje visokiausių spalvų, ir jei atminti nešlubuoja, tai 18 litų metras kainuoja
o gal zinote kur kaune pirkti ir kokia medziagyte tam reikalui pirkti?
QUOTE(loretinskis @ 2012 10 11, 15:29)
man irgi labai idomu kur kaune gauti, nes buvusiame pasimatyme tik vienintele tamsiai melyna
QUOTE(domelala @ 2012 10 12, 00:02)
man irgi labai idomu kur kaune gauti, nes buvusiame pasimatyme tik vienintele tamsiai melyna
O kokią dedate- flysinę, ar ji ne per stora? Aš dėdavau medvilninę, šiek tiek elastingą. Tinkamesnės pas mus audinių parduotuvėse nerasdavau, o flyso net nesu mačiusi.
QUOTE(loretinskis @ 2012 10 11, 17:29)
mane pernai Laura_online paprotino (aciu jai) kai iškilo tas klausimas
naudojam flysinius pledukus kur yra pirkti kiekvienoj parduotuvej tik perku tuos "skystesnius" plonesnius pernai senukuose paemiau už 8-10 Lt/vnt, berniukams melynas, margaitem ruzavas su sirdutem berniukiskas liko prakstiskai nepaliestas, mergaietm daugiau sunaudojau
Aisku idealiausia butu baltas, bet sunku rasti sia savaite aptikau baltu pleduku IKI parduotuvej, bet jie yra tvirtesni ir storesni, nelabai tinka
sake kad Gariunuose yra pirkti to flyso , bet man gariunai toli
Kalbant apie medvilnini pamusaliuka tai pernai naudojau naujas vyriskas maikes prisipirkau papigiai va tokiu maikiu (as pirkau po 1 svara) ir puikiai tinka kokioms 4-5 kepkoms tik dydi kuo didesni reikia imti
maikes PVZ
na tiek
QUOTE(natuliona @ 2012 10 12, 09:27)
Kalbant apie medvilnini pamusaliuka tai pernai naudojau naujas vyriskas maikes prisipirkau papigiai va tokiu maikiu (as pirkau po 1 svara) ir puikiai tinka kokioms 4-5 kepkoms tik dydi kuo didesni reikia imti
maikes PVZ
na tiek
maikes PVZ
na tiek
Ačiū už patarimus dėl flyso, reiks ieškot pledukų O dėl medvilninio tai aš irgi karpiau maikes, tik moteriškas Tai tiko kuo puikiausiai ir šilta buvo, ir pigiai
QUOTE(natuliona @ 2012 10 12, 06:27)
mane pernai Laura_online paprotino (aciu jai) kai iškilo tas klausimas
naudojam flysinius pledukus kur yra pirkti kiekvienoj parduotuvej tik perku tuos "skystesnius" plonesnius pernai senukuose paemiau už 8-10 Lt/vnt, berniukams melynas, margaitem ruzavas su sirdutem berniukiskas liko prakstiskai nepaliestas, mergaietm daugiau sunaudojau
Aisku idealiausia butu baltas, bet sunku rasti sia savaite aptikau baltu pleduku IKI parduotuvej, bet jie yra tvirtesni ir storesni, nelabai tinka
maikes PVZ
na tiek
maikes PVZ
na tiek
na mamos as jumis zaviuosi ir jusu isradingumais