Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, skarelės, skrybelaitės

QUOTE(Lace @ 2012 10 05, 15:43)
Ten tamsiai mėlyna wink.gif

dar karta grizau paziureti, nuotraukoj matau tik juoda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(une @ 2012 10 05, 15:56)
Lace, fantastika kaip visada  wub.gif  nerealiai grazu!
O kaio darai ta eilute ( nezinau kaio pavadint doh.gif ), na kur tarkim rozine baigisai ir eina tas krasciukas toks>>>>>>>>>> ?  4u.gif

Jau rašiau gi - ten vadinamoji baltic braid 4u.gif
Atsakyti
Taip taip- aciu, dar karta tema perverciau ir radau 4u.gif
Pas mane kartais nerodo paskutiniu 4 zinuciu puslapio pabaigoje, tai matyt cia buvo tas variantas... doh.gif
Atsakyti
[quote=domelala,2012 10 05, 13:53]
[quote=Laura_online,2012 10 04, 09:12]
user posted image

jau grozis!!!
paprastumas ir orginalumas thumbup.gif

gal kas turite kaip nerti sirdele?

dekui
[/quote]

radau
http://www.youtube.c...h?v=NXuL2596zEA
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2012 10 05, 15:23)
joo... jau Laces kepures apžiūriu su įpatingu dėmesiu  lens.gif  wub.gif  biggrin.gif

bet Jūsų Paukščiuk, kepurytės pro mano akis taip pat nepraslįsta, pastebėjau, kad visuomet imatės kažkokio dar naujo neišbandyto raštelio.
Atsakyti
QUOTE(Deimantine Saule @ 2012 10 05, 16:12)
bet Jūsų Paukščiuk, kepurytės pro mano akis taip pat nepraslįsta, pastebėjau, kad visuomet imatės kažkokio dar naujo neišbandyto raštelio.

va tai tau blush2.gif ačiū
Atsakyti
aciu, mergaites, uz komentarus, bandysiu pasitaisyti, dar yra ko pasimokyti, turint tokias saunias mokytojas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lace @ 2012 10 05, 15:27)
Ačiū labai  4u.gif Net susigėdau  blush2.gif Normalios tos mano kepurės, man atrodo, tik kad man labai patinka jas megzt  doh.gif

jez, Lace, kepures nenormaliai graaaazios wub.gif wub.gif
Atsakyti
Kepurių meistrės, beretę įveikiau, bet dabar reikia nunert kokią rožytę, gal kuri galit įmest kokią nuorodą 4u.gif Nesugalvoju pati doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sraigiuss @ 2012 10 05, 18:36)
Kepurių meistrės, beretę įveikiau, bet dabar reikia nunert kokią rožytę, gal kuri galit įmest kokią nuorodą 4u.gif Nesugalvoju pati doh.gif

gelyte

cia pilna visko, pasiziurekit rubrikas, tamsta tingit paieskot matau ax.gif

geliu knygos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Black kitty*: 05 spalio 2012 - 18:14
QUOTE(*Black kitty* @ 2012 10 05, 19:04)
gelyte

cia pilna visko, pasiziurekit rubrikas, tamsta tingit paieskot matau  ax.gif

geliu knygos

ačiū 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, niekaip neperprantu kepurytės apačios nėrimo principo pagal aprašus tiek schemų skyriuje, tiek rusiškame saite.
Ten neriama stulpeliu be užmetimo? KUom ypatingas tas raštas ? Lyg supratau, kad skiriasi nuo paprasto nėrimo tuom, kad reikia kabinti už akies galinės dalies? Jei buvo apie tai diskutuota nukreipkit, pasiskaitysiu 4u.gifuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Linele*: 05 spalio 2012 - 21:13