Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, skarelės, skrybelaitės

QUOTE(Lace @ 2012 10 05, 15:56)
Ir dar vieną parodysiu  biggrin.gif

Va čia tai grožiai, net seilė tįsta. wub.gif
Atsakyti
Aš kiekvieną kartą su nekantrumu laukiu, kokią naujieną Lace parodys. Man jos darbai tiesiog nuostabūs 4u.gif
Atsakyti
labai grazu wub.gif

o as pabaigiau maritos kepuryte, tik kazkaip negraziai atrodo, gal siuliukai netokie, kokiu reiketu, ir seip man i siaurinimo pabaiga vis tiek nusmailejo galas verysad.gif

cia kepuryte: http://public.fotki....i/dsc01710.html
gal galit pakomentuoti kas blogai?

aciu labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lace @ 2012 10 05, 14:56)
Ir dar vieną parodysiu  biggrin.gif

neišpasakytas grožis, ypatingai foto iš viršaus wub.gif man čia jau "aukštoji matematika" biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Deimantine Saule @ 2012 10 05, 15:10)
Aš kiekvieną kartą su nekantrumu laukiu, kokią naujieną Lace parodys. Man jos darbai tiesiog nuostabūs 4u.gif

drinks_cheers.gif
peržiūrėjau albumą, darbai mažiesiems tai nerealaus grožio wub.gif
Atsakyti
Lace, na ir kantrybe 4u.gif 4u.gif super super super grazios kepurytes. Net is foto aisku, kad darbeliai atlikti ypac kruopsciai wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(garbane perliuke @ 2012 10 05, 15:12)
labai grazu wub.gif

o as pabaigiau maritos kepuryte, tik kazkaip negraziai atrodo, gal siuliukai netokie, kokiu reiketu, ir seip man i siaurinimo pabaiga vis tiek nusmailejo galas verysad.gif

aciu labai 4u.gif

aš sakyčiau vašelis per storas buvo paimtas g.gif , bet šiaip viskai gerai žiūrisi mirksiukas.gif

joo... jau Laces kepures apžiūriu su įpatingu dėmesiu lens.gif wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
Ačiū labai 4u.gif Net susigėdau blush2.gif Normalios tos mano kepurės, man atrodo, tik kad man labai patinka jas megzt doh.gif
Atsakyti
Oi Lace tikrai skanumelis bigsmile.gif wub.gif man ypac antra wub.gif tas kontrastas avietine-juoda wub.gif

QUOTE(garbane perliuke @ 2012 10 05, 15:12)
labai grazu wub.gif

aciu labai 4u.gif

tai kad normali jei is galo ziuret smile.gif o ten kur soniuku tai sakyciau atnaro reikejo siauresnio 4u.gif
Atsakyti
Niu, bet Lace kepurių grožis wub.gif wub.gif Jaučiu, kol aš tokią numegzčiau, ir išaugta jau būtų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(natuliona @ 2012 10 05, 15:38)
Oi Lace tikrai skanumelis  bigsmile.gif  wub.gif man ypac antra  wub.gif tas kontrastas avietine-juoda  wub.gif

Ten tamsiai mėlyna wink.gif
Atsakyti
[quote=Laura_online,2012 10 04, 09:12]
user posted image

jau grozis!!!
paprastumas ir orginalumas thumbup.gif

gal kas turite kaip nerti sirdele?

dekui
Atsakyti
Lace, fantastika kaip visada wub.gif nerealiai grazu!
O kaio darai ta eilute ( nezinau kaio pavadint doh.gif ), na kur tarkim rozine baigisai ir eina tas krasciukas toks>>>>>>>>>> ? 4u.gif
Atsakyti