Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, skarelės, skrybelaitės

kol tema atradau doh.gif
QUOTE(natuliona @ 2012 09 23, 16:21)
pagaliau baigta Lelija smile.gif

vos neisvirtau lotuliukas.gif gerai, kad paskui perskaiciau, kad vis dar ne tavo stilius biggrin.gif 4u.gif

fainas ezys is tu paskutiniu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 04 spalio 2012 - 10:13
[quote=Laura_online,2012 10 04, 11:12]
Sveikos, jau kiek groziu primezgėte wub.gif

Aš kaupiuosi šalmuką megsti, bet nesu jo mezgusi, nežianu nuo ko pradėti kad būtų toks kokio noriu biggrin.gif

parodau keleta savo darbuku paskutinių

vaivorykštės komplektukas rudeniui, kepurę nėriau ilgai, nes gavosi 4 spalvos x 2, tai reziume 8 kamuoliukai vienu metu biggrin.gif

Jau kepuryciu grozis tiesiog nepriekaistingas ir manekene nuostabi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura_online @ 2012 10 04, 11:12)
ir žieminuke jau

man tai didckis bumbulas nerealus wub.gif bet kiek siulu sueda doh.gif

QUOTE(bonda @ 2012 10 04, 11:13)
vos neisvirtau lotuliukas.gif gerai, kad paskui perskaiciau, kad vis dar ne tavo stilius biggrin.gif  4u.gif

prajuokinau lotuliukas.gif lotuliukas.gif cool.gif na ne mano ne mano tas smile.gif tuo labiau ne mano mergos stilius schmoll.gif tu gi zinai biggrin.gif
bet tikrai smagu buvo isbandyti, ir kepuryte pirma karta nerta nuo virsaus (o ne kaip anksciau nuo apacios nuo gumytes) smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natuliona: 04 spalio 2012 - 11:01
QUOTE(natuliona @ 2012 10 04, 11:00)
man tai didckis bumbulas nerealus  wub.gif bet kiek siulu sueda  doh.gif
prajuokinau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  cool.gif na ne mano ne mano tas  smile.gif tuo labiau ne mano mergos stilius  schmoll.gif tu gi zinai  biggrin.gif
bet tikrai smagu buvo isbandyti, ir kepuryte pirma karta nerta nuo virsaus (o ne kaip anksciau nuo apacios nuo gumytes)  smile.gif

tai zinau -uztat buvo blink.gif blink.gif lotuliukas.gif

as vis zadu zadu ismegint to krasto neirma-ale blush2.gif blush2.gif pazoras..bet sito skyrelio negaliu apleist vis tiek biggrin.gif 4u.gif
Papildyta:
natuliona, o tas krastas irgi analogiskai nerias , kai neri nuo virsaus? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
[quote=Laura_online,2012 10 03, 23:12]
Sveikos, jau kiek groziu primezgėte wub.gif

Aš kaupiuosi šalmuką megsti, bet nesu jo mezgusi, nežianu nuo ko pradėti kad būtų toks kokio noriu biggrin.gif

parodau keleta savo darbuku paskutinių

[I]vau kaip gražu thumbup.gif wub.gif wub.gif mergytei tinka visos spalvos wub.gif [/I]
Atsakyti
natuliona man abi rudeniškos gražu, ypač gilė patiko, margutės stilius labai fainutis

laura online, gražios mielos kepurytės. žieminė iš kiek ir kokių siūlų? ar dviguba? dėkui už ats. bumbulas nerealus wub.gif
Atsakyti
user posted image
Ideja is interneto lobynu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2012 10 04, 12:07)
natuliona, o tas krastas irgi analogiskai nerias , kai neri nuo virsaus? ax.gif  4u.gif

taip tas pats principas smile.gif 214 zinutei ikeliau kaip nerti, as pirma isstudijavau kaip ka kabinti, i kuria puse sukti ir tada labai lengvai eina smile.gif tik karts nuo karto akis apskaiciuoju, nes jei nor viena pameti tai jau labai matosi smile.gif

ir prasom pasitaisyti, laukiam ir is taves ko nors naujo wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natuliona: 04 spalio 2012 - 12:22
na stai ir as pabaigiau savo rinkinuka http://public.fotki....i/dsc01669.html
nugaryte dariau ilgesne, ir siek tiek per didele gavosi blush2.gif
db bandysiu nukarusia per nauja nerti, kaip supratau i ta atnarele zemus stulpelius megzti i kas antra, nes db gavosi platoka, tikiuosi pasiseks 4u.gif
pavydziu jusu tokiu nuostabiu darbeliu, lb grazu lopineliai, tik idomu is kokiu siuliuku reiktu pradeti nerti kad tiktu ir ziemai, nes mergyckai vis neatsirenku negrauzianciu siuliuku:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo garbane perliuke: 04 spalio 2012 - 13:02
Laura_online, grožių grožis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mazge1979 @ 2012 10 04, 11:44)

laura online, gražios mielos kepurytės. žieminė iš kiek ir kokių siūlų? ar dviguba? dėkui už ats. bumbulas nerealus  wub.gif

Emiau triguba siula kad gautusi stambesnis rastas ir nereiktu pamusalo.

siulus pabandziau siuos
http://www.siulai.eu...;category_id=26

QUOTE(Lara-klara @ 2012 10 04, 11:52)
Ideja is interneto lobynu  smile.gif

zaisminga ideja biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutės smile.gif Bandau ir a papuošti savo vaikučius kepuriukais,tai pasirodyst baisiai gi norisi :DDD Kepurytė dukrytei ir draugės sūneliui blush2.gif Čia vieni pirmųjų mano darbelių blush2.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti