Būčiau labai dėkinga už beretės schemą Gal kas turit schemutę megzti ar nerti? Užsimaniau dukriukui beretės, o schemos nerandu
QUOTE(sraigiuss @ 2012 10 02, 20:08)
Būčiau labai dėkinga už beretės schemą Gal kas turit schemutę megzti ar nerti? Užsimaniau dukriukui beretės, o schemos nerandu
man geras zmogus uzrode, prasau ir jums
http://forum.knitty....showtopic=12800
QUOTE(*Black kitty* @ 2012 10 02, 20:43)
ačiū ačiū bandau, daug ko nesuprantu, bet azartas pagavo
QUOTE(natuliona @ 2012 10 03, 07:40)
rodau abu variantus
Nuostabios, kaip ir visos jūsų kepurės
O man vis dar tas siaurinimas nelabai suprantamas. Kaip paskaičiuot nuo kur pradėt siaurint ir kaip paskaičioti kas kiek akių pradėt siaurinti, suprata kad reikia dalinti iš 12, bet jei nesidalija? Nes kol aš nuneriu kepurę iš apačios, tai n kartų tenka ardyti kol atitaikau viską, tai gal yra kaip paprasčiau pasiskaičiuoti be begalės ardymų
[quote=natuliona,2012 10 02, 20:40]
rodau abu variantus
ai nai nai kaip modeliukui tinka mane ežiukas sužavėjo ..kaip visada labai labai
rodau abu variantus
ai nai nai kaip modeliukui tinka mane ežiukas sužavėjo ..kaip visada labai labai
QUOTE(Inetux @ 2012 10 03, 09:06)
Nuostabios, kaip ir visos jūsų kepurės
O man vis dar tas siaurinimas nelabai suprantamas. Kaip paskaičiuot nuo kur pradėt siaurint ir kaip paskaičioti kas kiek akių pradėt siaurinti, suprata kad reikia dalinti iš 12, bet jei nesidalija? Nes kol aš nuneriu kepurę iš apačios, tai n kartų tenka ardyti kol atitaikau viską, tai gal yra kaip paprasčiau pasiskaičiuoti be begalės ardymų
nu cia man kol kas tik bandymo budu gaunasi turiu modeli po ranka, tai uzdedu jai i paziuriu kartais be ardymu ir man nepavyksta ir kol kas as nesusidraugavau su tuo nerimu is apacios, vis del to graziau ir paprasciau nuo vissaus nerti
nuostabios kepurytes, jauciu kai tiek nunersiu, kiek natuliona, gal ir as taip graziai mokesiu:)
Man ežiukas!
natuliona, nuostabios kepurytes vis dar begonia ar jau kitoks siuliukas rudeneliui
QUOTE(ingauk @ 2012 10 03, 13:51)
natuliona, nuostabios kepurytes vis dar begonia ar jau kitoks siuliukas rudeneliui
oi ne cia jau pusvilne Wool mix, nuo pernai metu dar liko, kiek zinau dabar jau neprekiauja jais gaila labai, smagus , minksti ir nebrangus buvo