Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, skarelės, skrybelaitės

Būčiau labai dėkinga už beretės schemą 4u.gif Gal kas turit schemutę megzti ar nerti? Užsimaniau dukriukui beretės, o schemos nerandu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sraigiuss @ 2012 10 02, 20:08)
Būčiau labai dėkinga už beretės schemą 4u.gif Gal kas turit schemutę megzti ar nerti? Užsimaniau dukriukui beretės, o schemos nerandu doh.gif

man geras zmogus uzrode, prasau ir jums

http://forum.knitty....showtopic=12800
Atsakyti
QUOTE(*Black kitty* @ 2012 10 02, 20:43)
man geras zmogus uzrode, prasau ir jums

http://forum.knitty....showtopic=12800

ačiū ačiū 4u.gif bandau, daug ko nesuprantu, bet azartas pagavo biggrin.gif
Atsakyti
rodau abu variantus smile.gif

user posted image
user posted image

Atsakyti
QUOTE(natuliona @ 2012 10 03, 09:40)

Labai labai labai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(natuliona @ 2012 10 03, 07:40)

Nuostabios, kaip ir visos jūsų kepurės wub.gif wub.gif
O man vis dar tas siaurinimas nelabai suprantamas. Kaip paskaičiuot nuo kur pradėt siaurint ir kaip paskaičioti kas kiek akių pradėt siaurinti, suprata kad reikia dalinti iš 12, bet jei nesidalija? Nes kol aš nuneriu kepurę iš apačios, tai n kartų tenka ardyti kol atitaikau viską, tai gal yra kaip paprasčiau pasiskaičiuoti be begalės ardymų unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inetux: 03 spalio 2012 - 08:11
[quote=natuliona,2012 10 02, 20:40]

ai nai nai bigsmile.gif kaip modeliukui tinka wub.gif mane ežiukas sužavėjo ..kaip visada labai labai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Inetux @ 2012 10 03, 09:06)
Nuostabios, kaip ir visos jūsų kepurės wub.gif  wub.gif
O man vis dar tas siaurinimas nelabai suprantamas. Kaip paskaičiuot nuo kur pradėt siaurint ir kaip paskaičioti kas kiek akių pradėt siaurinti, suprata kad reikia dalinti iš 12, bet jei nesidalija? Nes kol aš nuneriu kepurę iš apačios, tai n kartų tenka ardyti kol atitaikau viską, tai gal yra kaip paprasčiau pasiskaičiuoti be begalės ardymų unsure.gif

nu cia man kol kas tik bandymo budu gaunasi biggrin.gif turiu modeli po ranka, tai uzdedu jai i paziuriu biggrin.gif kartais be ardymu ir man nepavyksta rolleyes.gif ir kol kas as nesusidraugavau su tuo nerimu is apacios, vis del to graziau ir paprasciau nuo vissaus nerti rolleyes.gif
Atsakyti
nuostabios kepurytes, jauciu kai tiek nunersiu, kiek natuliona, gal ir as taip graziai mokesiu:)
Atsakyti
Man ežiukas! wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eling: 03 spalio 2012 - 09:37
natuliona, nuostabios kepurytes wub.gif vis dar begonia blush2.gif ar jau kitoks siuliukas rudeneliui g.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2012 10 03, 13:51)
natuliona, nuostabios kepurytes  wub.gif  vis dar begonia  blush2.gif  ar jau kitoks siuliukas rudeneliui  g.gif

oi ne cia jau pusvilne Wool mix, nuo pernai metu dar liko, kiek zinau dabar jau neprekiauja jais unsure.gif gaila labai, smagus , minksti ir nebrangus buvo unsure.gif
Atsakyti