merginos gal pagelbesite, kaip graziia uzbaigti kepurytes virsu, kaip sitos baltos man taip grziai skersai sugula ji Kiek cia mazdaug vietu suimta
atsiprasau uz skolinta foto
QUOTE(kristinalm @ 2012 09 26, 11:45)
Labai gražus , o čia šalikutis ar skafandras?
ačiū čia straubliukas šalikiukas
Papildyta:
QUOTE(murce @ 2012 09 26, 12:39)
Kaip gražu, ir raisteliai kokie
Ačiū. Raiščiukai - susisukus pynutė
Papildyta:
QUOTE(semita @ 2012 09 26, 13:52)
merginos gal pagelbesite, kaip graziia uzbaigti kepurytes virsu, kaip sitos baltos man taip grziai skersai sugula ji Kiek cia mazdaug vietu suimta
Mano kepurė, tad aš ir atsakysiu Suimta 4 vietose, kiekvienoj eilej sumezgant 2 akis kartu.
QUOTE(IngridaGal @ 2012 09 26, 15:33)
ačiū čia straubliukas šalikiukas
Papildyta:
Papildyta:
Mano kepurė, tad aš ir atsakysiu Suimta 4 vietose, kiekvienoj eilej sumezgant 2 akis kartu.
Papildyta:
Papildyta:
Labai aciu ir tikriausia nepastoviai toje pacioje vietoje o vis viena akimi slenkant?
QUOTE(semita @ 2012 09 26, 16:52)
Labai aciu ir tikriausia nepastoviai toje pacioje vietoje o vis viena akimi slenkant?
Kaip tik pastoviai toj pačioj vietoj, jei visos akys sudėtos ant keturių virbalų, tuomet pradedant siaurinti kiekvieno virbalo 1 ir 2 akis išmegzkite kartu.
gal žinote, kur galima būtų įsigyti šilkinių siūlų, prisireikė tokios kepurytės http://www.rasakila....e-kepuraite.htm
Rodau savo gamybinį broką Turėjo būti kepurė penkiametei krikštadukrai, o gavosi mano dvimetukei kaip tik
QUOTE(Lace @ 2012 09 27, 10:17)
Rodau savo gamybinį broką Turėjo būti kepurė penkiametei krikštadukrai, o gavosi mano dvimetukei kaip tik
labai gražutė
QUOTE(Lace @ 2012 09 27, 09:17)
bet užtat labai graži
Tas ormamentas - tai vadinamos "baltic braid", nežinau aš jų lietuviško pavadinimo
QUOTE(Lace @ 2012 09 27, 12:12)
Tas ormamentas - tai vadinamos "baltic braid", nežinau aš jų lietuviško pavadinimo
Gal yra kur aprašyta kaip jį irmegzt?
tai meti į googlą "baltic braid" ir išmeta daugybę nuorodų