Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, skarelės, skrybelaitės

merginos gal pagelbesite, kaip graziia uzbaigti kepurytes virsu, kaip sitos baltos smile.gif man taip grziai skersai sugula ji smile.gif Kiek cia mazdaug vietu suimta g.gif

atsiprasau uz skolinta foto 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(kristinalm @ 2012 09 26, 11:45)
Labai gražus wub.gif , o čia šalikutis ar skafandras?

ačiū 4u.gif čia straubliukas šalikiukas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(murce @ 2012 09 26, 12:39)
Kaip gražu, ir raisteliai kokie  thumbup.gif

Ačiū. Raiščiukai - susisukus pynutė
Papildyta:
QUOTE(semita @ 2012 09 26, 13:52)
merginos gal pagelbesite, kaip graziia uzbaigti kepurytes virsu, kaip sitos baltos smile.gif man taip grziai skersai sugula ji smile.gif Kiek cia mazdaug vietu suimta g.gif

Mano kepurė, tad aš ir atsakysiu wink.gif Suimta 4 vietose, kiekvienoj eilej sumezgant 2 akis kartu.
Atsakyti
QUOTE(IngridaGal @ 2012 09 26, 15:33)
ačiū 4u.gif čia straubliukas šalikiukas  smile.gif
Papildyta:

Ačiū. Raiščiukai - susisukus pynutė
Papildyta:

Mano kepurė, tad aš ir atsakysiu wink.gif Suimta 4 vietose, kiekvienoj eilej sumezgant 2 akis kartu.

Labai aciu smile.gif 4u.gif ir tikriausia nepastoviai toje pacioje vietoje o vis viena akimi slenkant? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(semita @ 2012 09 26, 16:52)
Labai aciu smile.gif 4u.gif  ir tikriausia nepastoviai toje pacioje vietoje o vis viena akimi slenkant? ax.gif

Kaip tik pastoviai toj pačioj vietoj, jei visos akys sudėtos ant keturių virbalų, tuomet pradedant siaurinti kiekvieno virbalo 1 ir 2 akis išmegzkite kartu.
Atsakyti
gal žinote, kur galima būtų įsigyti šilkinių siūlų, prisireikė tokios kepurytės 4u.gif http://www.rasakila....e-kepuraite.htm
Atsakyti
Rodau savo gamybinį broką blush2.gif Turėjo būti kepurė penkiametei krikštadukrai, o gavosi mano dvimetukei kaip tik doh.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lace: 27 rugsėjo 2012 - 09:17
QUOTE(Lace @ 2012 09 27, 10:17)
Rodau savo gamybinį broką  blush2.gif Turėjo būti kepurė penkiametei krikštadukrai, o gavosi mano dvimetukei kaip tik  doh.gif 

labai gražutė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lace @ 2012 09 27, 09:17)
Rodau savo gamybinį broką  blush2.gif Turėjo būti kepurė penkiametei krikštadukrai, o gavosi mano dvimetukei kaip tik  doh.gif 

bet užtat labai graži thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lace @ 2012 09 27, 11:17)

Bet jau grožis to "broko" wub.gif O kaip čia tą ornamentą virš ausyčių taip gražiai padarėte?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo loretinskis: 27 rugsėjo 2012 - 09:54
Tas ormamentas - tai vadinamos "baltic braid", nežinau aš jų lietuviško pavadinimo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lace @ 2012 09 27, 12:12)
Tas ormamentas - tai vadinamos "baltic braid", nežinau aš jų lietuviško pavadinimo  unsure.gif

Gal yra kur aprašyta kaip jį irmegzt? 4u.gif
Atsakyti
tai meti į googlą "baltic braid" ir išmeta daugybę nuorodų wink.gif
Atsakyti