aš tyngiu šiandien šnekėt
negalima autostradoje geriau palauk gilaus rudens, kada kamsčiai miestuose būna, ir jau tamsu būna, nuo kokio tilto pafotkink, ten kur saugu
QUOTE(bumbasi @ 2012 09 16, 09:47)
Ačiū. Tada tiesiog naktį sumąstėm važiuot ant apžvalgos aikštelės ir tuo pačiu pabandyti naktį fotografuoti.. Norėčiau autostradoje pastovėt, pagaudyt mašinas..reiks kada tai įgyvendinti
negalima autostradoje geriau palauk gilaus rudens, kada kamsčiai miestuose būna, ir jau tamsu būna, nuo kokio tilto pafotkink, ten kur saugu
QUOTE(Yvette @ 2012 09 16, 22:13)
Tikrai nuostabi, taip tik ispanai sugebetu
QUOTE(Peonyblossom @ 2012 09 16, 22:30)
Sveikos vakare Noriu pristatyt savo nauja vintazini grazuoli
kokia yra reali sienų spalva?
Aš matydama tokias spalvas guodžiuosi tik viena mintimi, kad jūs šį periodą išaugsit. Visi išaugom. Bet jeeeeeeetau koks jis kitų akims skausmingas
Pirmoji foto linksta link tų, kur reikia to vidinio jausmo. Kad nepridėtum perdaug, nepamažintum. Apdirbimo turi būti tiek, kiek reikia nei daugiau nei mažiau. Ir tada būna nuostabios foto. Nežinau ar tą vidinį jausmą turi, jei taip, tai ateityje džiuginsi... Šiaip to neišmokstama, reik jausti ir tiek. Man pavz. tas jausmas neduotas. Nemoku tokių foto daryti arba padauginu arba per mažai daiktų, arba tarpusavy nedera
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 09 16, 22:22)
aš tyngiu šiandien šnekėt
na gerai,, šalia autostrados
Reali beveik tokia pati kokia yra antroj nuotraukoj As tik nuotraukai kontrasto uzmeciau, gal nereikejo jo det, nes ir taip spalvos geros buvo, dabar tik apsiziurejau, kad per daug rekia spalvos O ka as tureciau isaugti, gal galima konkreciau? Spalvas visa gyvenima mylejau, netikiu, kad kada nors tos meiles atsisakysiu
Papildyta:
Kazkas man siandien su suprantingumu ne taip. Taip ir nesupratau ar link gerumo ta pirmoji nuotrauka ar ne As pati, kai tvarkiau rezultata, pamaniau, kad per daug melynumo (todel nuotraukoj net gesinau sienu spalva) ir pagrindinis objektas kiek skesta toje melyneje. Reikejo bent virsutine knyga kokia neutralios spalvos det..bent as taip dabar manau
O siaip mane natriurmortai veza...tikiuosi ismoksiu kada nors juos atlikti teisingai
Papildyta:
QUOTE(Yvette @ 2012 09 16, 20:36)
Pirmoji foto linksta link tų, kur reikia to vidinio jausmo. Kad nepridėtum perdaug, nepamažintum. Apdirbimo turi būti tiek, kiek reikia nei daugiau nei mažiau. Ir tada būna nuostabios foto. Nežinau ar tą vidinį jausmą turi, jei taip, tai ateityje džiuginsi... Šiaip to neišmokstama, reik jausti ir tiek. Man pavz. tas jausmas neduotas. Nemoku tokių foto daryti arba padauginu arba per mažai daiktų, arba tarpusavy nedera
Kazkas man siandien su suprantingumu ne taip. Taip ir nesupratau ar link gerumo ta pirmoji nuotrauka ar ne As pati, kai tvarkiau rezultata, pamaniau, kad per daug melynumo (todel nuotraukoj net gesinau sienu spalva) ir pagrindinis objektas kiek skesta toje melyneje. Reikejo bent virsutine knyga kokia neutralios spalvos det..bent as taip dabar manau
O siaip mane natriurmortai veza...tikiuosi ismoksiu kada nors juos atlikti teisingai
QUOTE(Peonyblossom @ 2012 09 16, 22:38)
Reali beveik tokia pati kokia yra antroj nuotraukoj As tik nuotraukai kontrasto uzmeciau, gal nereikejo jo det, nes ir taip spalvos geros buvo, dabar tik apsiziurejau, kad per daug rekia spalvos O ka as tureciau isaugti, gal galima konkreciau? Spalvas visa gyvenima mylejau, netikiu, kad kada nors tos meiles atsisakysiu
jei spalvas mylėjai reiškias kada nors sugrįši į "doros kelią" ir vėl jas mylėsi.
Tiesiog naujokai arba lėtesniu tempu judantys į priekį praeina tam tikras stadijas. Šioje temoje, atidžiau sekant, tas pasitvirtina. Viena tų stadijų - spalvų išdarkymas. Apie tai aš ir kalbėjau.
QUOTE(Yvette @ 2012 09 16, 15:13)
O ta moteris nėščia, ar tik apsimeta?
QUOTE(Peonyblossom @ 2012 09 16, 15:30)
Sveikos vakare Noriu pristatyt savo nauja vintazini grazuoli
Gražios spalvos
QUOTE(bumbasi @ 2012 09 16, 15:38)
na gerai,, šalia autostrados
Ne autostrada, o automagistralė
QUOTE(Alabama @ 2012 09 16, 22:44)
pirma nors ir graži, bet paprasta. O antra sudomina. Man tokios patinka. Jei nori kad pasikabinėčiau dėl neesminių dalykų, tai sakyčiau kvadratas, su daugiau apačios būtų labai gražu. Gal ir tokią turi?
Alabama