Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

nuostabi foto.
Atsakyti
aš tyngiu šiandien šnekėt tongue.gif

QUOTE(bumbasi @ 2012 09 16, 09:47)
Ačiū. Tada tiesiog naktį sumąstėm važiuot ant apžvalgos aikštelės ir tuo pačiu pabandyti naktį fotografuoti.. Norėčiau autostradoje pastovėt, pagaudyt mašinas..reiks kada tai įgyvendinti smile.gif

blink.gif negalima autostradoje blink.gif geriau palauk gilaus rudens, kada kamsčiai miestuose būna, ir jau tamsu būna, nuo kokio tilto pafotkink, ten kur saugu
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 09 16, 22:13)

Tikrai nuostabi, taip tik ispanai sugebetu rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos vakare 4u.gif Noriu pristatyt savo nauja vintazini grazuoli wub.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Peonyblossom @ 2012 09 16, 22:30)
Sveikos vakare  4u.gif Noriu pristatyt savo nauja vintazini grazuoli   wub.gif

kokia yra reali sienų spalva?
Aš matydama tokias spalvas guodžiuosi tik viena mintimi, kad jūs šį periodą išaugsit. Visi išaugom. Bet jeeeeeeetau koks jis kitų akims skausmingas lotuliukas.gif

Pirmoji foto linksta link tų, kur reikia to vidinio jausmo. Kad nepridėtum perdaug, nepamažintum. Apdirbimo turi būti tiek, kiek reikia nei daugiau nei mažiau. Ir tada būna nuostabios foto. Nežinau ar tą vidinį jausmą turi, jei taip, tai ateityje džiuginsi... Šiaip to neišmokstama, reik jausti ir tiek. Man pavz. tas jausmas neduotas. Nemoku tokių foto daryti arba padauginu arba per mažai daiktų, arba tarpusavy nedera
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 16 rugsėjo 2012 - 21:38
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 09 16, 22:22)
aš tyngiu šiandien šnekėt tongue.gif
blink.gif  negalima autostradoje  blink.gif  geriau palauk gilaus rudens, kada kamsčiai miestuose būna, ir jau tamsu būna, nuo kokio tilto pafotkink, ten kur saugu

na gerai,, šalia autostrados smile.gif
Atsakyti
Reali beveik tokia pati kokia yra antroj nuotraukoj mirksiukas.gif As tik nuotraukai kontrasto uzmeciau, gal nereikejo jo det, nes ir taip spalvos geros buvo, dabar tik apsiziurejau, kad per daug rekia spalvos smile.gif O ka as tureciau isaugti, gal galima konkreciau? Spalvas visa gyvenima mylejau, netikiu, kad kada nors tos meiles atsisakysiu mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Yvette @ 2012 09 16, 20:36)
Pirmoji foto linksta link tų, kur reikia to vidinio jausmo. Kad nepridėtum perdaug, nepamažintum. Apdirbimo turi būti tiek, kiek reikia nei daugiau nei mažiau. Ir tada būna nuostabios foto. Nežinau ar tą vidinį jausmą turi, jei taip, tai ateityje džiuginsi... Šiaip to neišmokstama, reik jausti ir tiek. Man pavz. tas jausmas neduotas. Nemoku tokių foto daryti arba padauginu arba per mažai daiktų, arba tarpusavy nedera

Kazkas man siandien su suprantingumu ne taip. Taip ir nesupratau ar link gerumo ta pirmoji nuotrauka ar ne blush2.gif As pati, kai tvarkiau rezultata, pamaniau, kad per daug melynumo (todel nuotraukoj net gesinau sienu spalva) ir pagrindinis objektas kiek skesta toje melyneje. Reikejo bent virsutine knyga kokia neutralios spalvos det..bent as taip dabar manau unsure.gif
O siaip mane natriurmortai veza...tikiuosi ismoksiu kada nors juos atlikti teisingai unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peonyblossom: 16 rugsėjo 2012 - 21:46
QUOTE(Peonyblossom @ 2012 09 16, 22:38)
Reali beveik tokia pati kokia yra antroj nuotraukoj  mirksiukas.gif As tik nuotraukai kontrasto uzmeciau, gal nereikejo jo det, nes ir taip spalvos geros buvo, dabar tik apsiziurejau, kad per daug rekia spalvos  smile.gif  O ka as tureciau isaugti, gal galima konkreciau? Spalvas visa gyvenima mylejau, netikiu, kad kada nors tos meiles atsisakysiu  mirksiukas.gif

jei spalvas mylėjai reiškias kada nors sugrįši į "doros kelią" ir vėl jas mylėsi.
Tiesiog naujokai arba lėtesniu tempu judantys į priekį praeina tam tikras stadijas. Šioje temoje, atidžiau sekant, tas pasitvirtina. Viena tų stadijų - spalvų išdarkymas. Apie tai aš ir kalbėjau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 16 rugsėjo 2012 - 21:45
http://www.youtube.c...feature=related
user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 09 16, 15:13)

O ta moteris nėščia, ar tik apsimeta? g.gif biggrin.gif

QUOTE(Peonyblossom @ 2012 09 16, 15:30)
Sveikos vakare  4u.gif Noriu pristatyt savo nauja vintazini grazuoli  wub.gif

Gražios spalvos bigsmile.gif

QUOTE(bumbasi @ 2012 09 16, 15:38)
na gerai,, šalia autostrados smile.gif

Ne autostrada, o automagistralė tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2012 09 16, 22:44)

pirma nors ir graži, bet paprasta. O antra sudomina. Man tokios patinka. Jei nori kad pasikabinėčiau dėl neesminių dalykų, tai sakyčiau kvadratas, su daugiau apačios būtų labai gražu. Gal ir tokią turi?
Atsakyti
Alabama wub.gif
Atsakyti