Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Erika pas mane kontaktuose, bet jos foto nematau. RIR nepataisytos foto taip pat.

Viktorijos darbas ir man mėlynuoja.
Atsakyti
QUOTE(Ainoa @ 2012 09 16, 15:59)
as irgi labai noriu, bet viena bijau, nieko i chebra neprisisaukiu, jei Kaune, tai varom kada kartu  ax.gif

Su mielu noru, tik Kaune deja būnu nebent kartą mėnesyje smile.gif O šiaip esu iš žemaitijos glūdumos smile.gif

Laba. Šiandien buvau grybuose ir labai gailėjausi fotoaparato nepasiėmusi. doh.gif
Visai neseniai buvau prie jūros, tai iš daugelio kadrų šita tik gavos verta dėmesio.. Bent jau man taip atrodo... Paskui tik pagalvojau, kad galėjau fotografuoti iš žemiau...
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bumbasi: 16 rugsėjo 2012 - 17:52
QUOTE(bumbasi @ 2012 09 16, 17:51)
Su mielu noru, tik Kaune deja būnu nebent kartą mėnesyje smile.gif O šiaip esu iš žemaitijos  glūdumos smile.gif

Laba. Šiandien buvau grybuose ir labai gailėjausi fotoaparato nepasiėmusi.  doh.gif
Visai neseniai buvau prie jūros, tai iš daugelio kadrų šita tik gavos verta dėmesio.. Bent jau man taip atrodo... Paskui tik pagalvojau, kad galėjau fotografuoti iš žemiau...

..ir tiesiau..smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 09 16, 19:04)
..ir tiesiau..smile.gif

Na taip.. horizontas tik gavosi tiesus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bumbasi @ 2012 09 16, 18:07)
Na taip.. horizontas tik gavosi tiesus smile.gif

kadangi horizotno nuotraukoje kaip nesimato, tai ji atrodo kreiva smile.gif
kas joje atrodo smagiai, tai purslai fone, gražiai.
Atsakyti
QUOTE(chiquitka @ 2012 09 16, 16:23)
O dar labiau komentaru norisi, jeigu yra ka komentuot ax.gif

Man tai labiausiai erdves truksta, is abieju sonu ypac. O siaip toks ispudis, kad fotografavimo atstumas netinkamas - nei intymus portretas, nei portretas kambaryje, o kazkas per viduri, ir man nesiziuri del to g.gif

QUOTE(sayonara @ 2012 09 16, 17:04)
Jurzole, sorry, kad nekomentuoju. Nemoku apie gėles.. doh.gif

No problem smile.gif Jei butu patike, taigi butum mokejus pasakyti, ane? mirksiukas.gif

QUOTE(viktorija09 @ 2012 09 16, 18:00)
Dar vienas bandymas 5ND dienos šviesoje

Is estetines puses daug geriau, bet man irgi melynuoja.

QUOTE(bumbasi @ 2012 09 16, 18:51)

Vandens purslai grazus, zuvedra galetu ryskesne buti - ir tikrai griuva i desine siek tiek.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurzole: 16 rugsėjo 2012 - 18:16
5ND dienos šviesoje n-tasis dublis

auto
user posted image

cloudy
user posted image

manual
user posted image
Atsakyti
QUOTE(bumbasi @ 2012 09 16, 17:51)

Laba. Šiandien buvau grybuose ir labai gailėjausi fotoaparato nepasiėmusi.  doh.gif
http://farm9.staticf...3aa440bea_z.jpg[/img]

Turiu tokį paukštuką, čia aną savaitę pro šalį ėjo biggrin.gif Ir grybautoją turiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 09 16, 14:30)
o, nauji vėjai temoje. Savam stiliuje foto yra gera. Reklaminis labiau stilius, man šiaip toks ne prie širdies, bet tai nereiškia, kad foto bloga. Tik manau į kelias detales reiktų atkreipti dėmesį. Reklaminėse foto baltinių išsipešiojimai, susiglamžymai ir t.t. būna palikti tikslingai. Bet taip įtaigiai, kad žmogus ir tiki, taip ir tik taip turi būti.
Tavo foto man nelabai patinka švarko bei kelnių raukšlės.  Baltinukai irgi išsipešiojo, bet neįtikinamai atrodo. To segtuko kaklaraiščiui gal nereikėjo arba kitokio. Tik tiek. Bet kaip minėjau, apie reklaminę fotografiją tikrai nieko neišmanau, tad gal ir nusišnekėjau.

Aciu labai uz komentara. Va suzinojau, kad cia pasirodo panasu i reklamine fotografija biggrin.gif , nors tikrai net minties apie tai neturejau ja daryma. Paprasciausiai nesugebejau niekaip kitaip nebanaliai nufotografuot savo vyro. I rauksles tai net demesio neatkreipiau doh.gif Kaip vis del to naudinga isgirsti nuomone is salies, pasimato tokiu dalyku i kuriuos dar nemoku pati atkrepti demesio 4u.gif

QUOTE(Ainoa @ 2012 09 16, 15:19)
Chiquitka, man nelabai zinok, bet kas tiksliai, tai net nemoku ivardint, dar labai sunku man komentuot kitu foto, zinau tik, kai patinka arba nepatinka  smile.gif , vis sugriztu bandydama iziuret kas man ten nepatinka, tai gal kiek per daug suspausta, gal vyruko veido israiska prie tos taures nelabai tinka, net nezinau, jei nusisneku, tai nekreipk demesio  biggrin.gif senbuves gal sklandziai pasakys apie foto, Yvette jau maciau tiksliai pasisake del aprangos  ax.gif

4u.gif
Viktorija09, man melynuoja, bet monitorius nekalibruotas, tai gal ir nusisneku ax.gif
Atsakyti
Viktorija, nu ir vėl mėlynuoja, auto geriau padarė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2012 09 16, 18:15)
No problem  smile.gif Jei butu patike, taigi butum mokejus pasakyti, ane?  mirksiukas.gif

irgi tiesa. pasakykim, kad mane paliko abejingą blush2.gif
Atsakyti
Viktorija, mažiau, bet vis tiek mėlyna. Turėtų būti taip, kaip Auto 4u.gif

QUOTE(rG. @ 2012 09 16, 19:21)
Turiu tokį paukštuką, čia aną savaitę pro šalį ėjo biggrin.gif Ir  grybautoją turiu  lotuliukas.gif

Grybautoją pažįstu hihihi.gif
Atsakyti