Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Afrė @ 2012 09 16, 16:32)

Dėkui.
Ir už pastabą taip pat biggrin.gif
Foto neišiminėjau, matyt taip kas, nes ir kitų nesimato ane?/ einu pažiūrėt.

Aš visų matau cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikamaja: 16 rugsėjo 2012 - 16:42
QUOTE(Afrė @ 2012 09 16, 17:32)
Isora, noriu voro biggrin.gif Pati auginau auginau balkone, kol lietus atėjo ir su visu voratinkliu nebeliko verysad.gif

pasiimk... fear.gif baisybė per puse delno... vis stebiu kad iš vietos nejūdėtu vyras gryš priplos, ko ko bet jau tų tai negaila man... schmoll.gif

Beje, vakar žiūrėjau į erikosmajos dukrytės akis, nu nerealios, nu ir apalamai foto kokia nuostabi, va, reik išmokt taip žaist su saule.. kol dar anos yra.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(isora @ 2012 09 16, 17:42)
pasiimk... fear.gif baisybė per puse delno... vis stebiu kad iš vietos nejūdėtu vyras gryš priplos, ko ko bet jau tų tai negaila man... schmoll.gif

Aš jo pasiimt nenoriu,bet rytinei saulei apšvietus,norėčiau nufotografuoti wink.gif

Gal mes kiti nematom,nes matomai, gal reikia būti flickerį draugais. O jei dedam,tai dedam visiškai viešai public ar ne taip? g.gif Nu jau tiek to, nemačiau ir nereikia,kieno norėjau pamačiau,kas norėjo pakartojo ir įdėjo tiesiog nuorodą,kur galima akis paganyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrė @ 2012 09 16, 16:49)
Aš jo pasiimt nenoriu,bet rytinei saulei apšvietus,norėčiau nufotografuoti wink.gif

Gal mes kiti nematom,nes matomai, gal reikia būti flickerį draugais. O jei dedam,tai dedam visiškai viešai public ar ne taip? g.gif Nu jau tiek to, nemačiau ir nereikia,kieno norėjau pamačiau,kas norėjo pakartojo ir įdėjo tiesiog nuorodą,kur galima akis paganyti smile.gif

Gal? Bet aš tai neuždėjus nieko, mano foto matomos visiems.
Atsakyti
QUOTE(Afrė @ 2012 09 16, 17:49)

Mhm, nebent numirusį ... Gyvo tai niekada... lotuliukas.gif

Turbūt, teks draugaut... biggrin.gif

QUOTE(erikamaja @ 2012 09 16, 17:50)
Gal? Bet aš tai neuždėjus nieko, mano foto matomos visiems.

Atvira, kaip knyga.. flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(isora @ 2012 09 16, 16:52)
Atvira, kaip knyga.. flirt.gif

Neturiu ką slėpt triniti.gif
Atsakyti
Dar vienas bandymas 5ND dienos šviesoje

auto
user posted image

cloudy
user posted image

manual
user posted image
Atsakyti
QUOTE(viktorija09 @ 2012 09 16, 17:00)
Dar vienas bandymas 5ND dienos šviesoje

Man tai tinka.
Atsakyti
QUOTE(erikamaja @ 2012 09 16, 18:04)
Man tai tinka.

Tikrai tinka? Manual mėlynuoja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(erikamaja @ 2012 09 16, 17:04)
Man tai tinka.

Ačiū oro_buckis.gif aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrė @ 2012 09 16, 17:08)
Tikrai tinka? Manual mėlynuoja ax.gif

Sakai, nu gal, nors mano monitorius kalibruotas, va su mėlyna spalva kažkaip nesusišneku.
Palaukim tuomet ką kitos pasakys.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikamaja: 16 rugsėjo 2012 - 17:24
QUOTE(erikamaja @ 2012 09 16, 17:59)
Neturiu ką slėpt triniti.gif

flirt.gif

Atsakyti