as turiu toki portretuka, bet iskart atsiprasau, nenoriu jo det cia i viesa erdve SM'e, nes ir nlb turiu leidima. bet asmeniskai noriu komentaru kompozicijos, spalvu tema... idesiu flickr kadangi nepadarius ND, tai i konkursa nepretenduoju... as tik mokymosi tikslais
http://www.flickr.co...in/photostream/
komentarus galit ir cia rasyt (SM), kad paprasciau butu...
QUOTE(viktorija09 @ 2012 09 19, 18:57)
as uzskaitau
ir rodau ...Kaminkrėti
nugi bijau ir si karta del JB. nes fotografuota lygiai tokia pat - apniukusia- diena
QUOTE(sayonara @ 2012 09 19, 18:54)
Dostojevskis, Bulgakovas, Fitzerald'as, U. Eco..
That's my girl! tau
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 09 19, 19:14)
man tai fotografo akis nesiskaitė niekaip, nepabaigiau aš tos knygos skaityt
As vis dar skaitau, po gabaliuka su ilgom pertraukom. Man patinka. Bet as ja skaitau kitaip - ne kaip reikia daryti, o kodel taip ar kitaip yra priimtina akiai. Ir man labai idomu, nors ir ziauriai letai skaitosi...
QUOTE(Zirzė @ 2012 09 19, 18:36)
daryčiau kvadratą, tuos trikampius tik palikčiau
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 09 19, 19:38)
daryčiau kvadratą, tuos trikampius tik palikčiau
dariau ir as kvadrata kvadratas geriau todel kad zvilgnis nuo pagrindinio veikejo nenukrypsta bet na...man si vis tiek mielesne. patinka man tas siltnamis aprasojimai stiklu
QUOTE(Zirzė @ 2012 09 19, 18:36)
as uzskaitau
ir rodau ...Kaminkrėti
nugi bijau ir si karta del JB. nes fotografuota lygiai tokia pat - apniukusia- diena
ir rodau ...Kaminkrėti
čia ne portretas, tai linijos ir "dėmės" nėra blogi. man tai visai patinka tokie kadrai. ypač tas šiltnamis mielas.
Jurzole, Brutai, ir Tu?
QUOTE(Zirzė @ 2012 09 19, 18:41)
dariau ir as kvadrata kvadratas geriau todel kad zvilgnis nuo pagrindinio veikejo nenukrypsta bet na...man si vis tiek mielesne. patinka man tas siltnamis aprasojimai stiklu
jei nuotraukos kairė apačioj tvarkinga būtų, tai tada dar pasiteisintų tas šiltnamis ...
QUOTE(sayonara @ 2012 09 19, 18:46)
ką naujoje temoje reikia paskelbti, priminkit?
kokį gerą fotografą, o daugiau nežinau