Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(pim @ 2012 09 16, 16:34)
labas. Atnešu 2ND 4u.gif

matosi kad stengeisi, apgalvojai. Su sausainukais ND lig ir nebuvo. Užskaitau smile.gif
Atsakyti
pim , užskaitau ir aš, užsimaniau sausainiu dabar.. blush2.gif
Atsakyti
dar vienas taip ir einu suvalgyti ND clap.gif
Atsakyti
Pim as irgi uzskaitau ir uzsinorejau sausainiu biggrin.gif

Chiquitka, man nelabai zinok, bet kas tiksliai, tai net nemoku ivardint, dar labai sunku man komentuot kitu foto, zinau tik, kai patinka arba nepatinka smile.gif , vis sugriztu bandydama iziuret kas man ten nepatinka, tai gal kiek per daug suspausta, gal vyruko veido israiska prie tos taures nelabai tinka, net nezinau, jei nusisneku, tai nekreipk demesio biggrin.gif senbuves gal sklandziai pasakys apie foto, Yvette jau maciau tiksliai pasisake del aprangos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pim @ 2012 09 16, 17:16)
dar vienas taip ir einu suvalgyti ND  clap.gif

lotuliukas.gif tuoj prisišnekėsi. Neturinčios bet norinčios sausainių ims ir neužskaitys lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 09 16, 16:19)
lotuliukas.gif  tuoj prisišnekėsi. Neturinčios bet norinčios sausainių ims ir neužskaitys  lotuliukas.gif

uzskaiciau nemacius ka parase, buciau neuzskaicius is pavydo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 09 16, 17:19)
lotuliukas.gif  tuoj prisišnekėsi. Neturinčios bet norinčios sausainių ims ir neužskaitys  lotuliukas.gif

jau kai parašiau, paskui pagalvojau, kad taip gali nutikti lotuliukas.gif
bet jau užskaityta karsta.gif ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pim @ 2012 09 16, 16:16)
dar vienas taip ir einu suvalgyti ND  clap.gif

Užskaitau ir aš. Skanaus biggrin.gif
Nors kaspinėlio jau nebereikėjo šioj foto, arba keist ne tokiu grubiu, čia šeip biggrin.gif
Atsakyti
Gal kuri vietoj sausainių nori voro? Balkone toks, kad tuoj aparpoli gausiu.. lotuliukas.gif velniava, bijau ir nosį kišt.. unsure.gif
Atsakyti
Pim, thumbup.gif
QUOTE(erikamaja @ 2012 09 16, 17:29)
Nors kaspinėlio jau nebereikėjo šioj foto, arba keist ne tokiu grubiu, čia šeip biggrin.gif

ŠIAIP ax.gif rolleyes.gif
Tavo foto nebemačiau, bet FB pažiūrėjau. Nu dukrytės grožis wub.gif ir foto wub.gif

Isora, noriu voro biggrin.gif Pati auginau auginau balkone, kol lietus atėjo ir su visu voratinkliu nebeliko verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Afrė: 16 rugsėjo 2012 - 16:33
QUOTE(erikamaja @ 2012 09 16, 17:29)

ačiū smile.gif ir už pastabą ačiū aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 09 16, 12:51)
čia ne komentarams foto, bet jei norit atviruko paspėliokit kas ten per veiksmas  bigsmile.gif

kaip fainai, nerealus filmukas! bigsmile.gif eina jau tavo sunus i mokykla? g.gif

QUOTE(R.i.R. @ 2012 09 16, 13:16)
o čia pataisyta šiek tiek  smile.gif visų svajonės pageidavimų kol kas nepavyko išpildyti  biggrin.gif paliksiu ateičiai  smile.gif

tikrai daug geriau smile.gif

QUOTE(Afrė @ 2012 09 16, 14:39)
Dar reiktų sugalvoti vieną taisyklę, NEIŠIMINĖTI FOTO. Vakar neprisėdau prie PC,dabar skaitau senąją temą ir ką, nė vienos foto nebėra doh.gif komentarus skaitai ir nesupranti apie ką,nes pvz. neturi

pritariu drinks_cheers.gif

je t'aime, tavo nuotrauka man labai patiko, tureciau as atvirute kokia, tau iskart atiduociau biggrin.gif
Atsakyti