Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

http://www.flickr.co...athantaylornet/
čia fotografas toks, ką tik atradau. pastatytas potretistas iš jo nekoks, bet reportažas man visai patiko.
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 09 19, 14:08)
oij, ačiū, labai įdomiai susižiūrėjo.. ir apie daug ką pamąstyt privertė

super, ir man patiko labai. tik subalamutino muzikos vstavke pacioje pradzioje ir pabaigoje (pianinas, aphex twin "flim"), mano ring ton'as ;]
QUOTE(Alabama @ 2012 09 19, 09:34)
Dar vienas is mano mylimiausiu fotografu:)Gal jau kazkada rodziau
http://www.saudek.co...fotografie.html

rodei. as turiu kruva jo postcard'u, gavau kazkada dovanu. na, man nera mylimiausias, bet, kad zaviuosi - tai tikrai.
QUOTE(-Tynka- @ 2012 09 18, 23:55)
Santaupų turiu, bet nu ten tokios juodai dienai skirtos santaupos.... Ale jaučiu nesusilaikysiu, nusispjausiu ir paišlaidausiu.. tik kur garantija, kad ir naujo nesudaužysiu kur buvus kur nebuvus  doh.gif

zodziu. as irgi turejau santaupu. baigesi darbo kontraktas (skaityk bedarbe), reikejo fotiko bet ir gyvent uz kazka. galvojau ku daryt. isigijau fotika. be santaupu isgyvenau smile.gif be vyro. bet su mamos pagalba biggrin.gif patarimas- pirkciau fotika, nes uzsigrausi. o pinigai uzdirbami. passion is important.
QUOTE(Peonyblossom @ 2012 09 19, 00:30)
Kaip as laukiu dabar Tavo postu 

as irgi.
QUOTE(sayonara @ 2012 09 18, 23:35)
p.s. Tudor'as yra š..  cool.gif

jau kaip as jo nemegstu. galvojau manyje problema smile.gif bet Tudor'e ;] siaip kazkaip - is tu paprastu - megstu kodak.
QUOTE(chiquitka @ 2012 09 19, 00:14)
Turiu ir as Zenita ir destytojas juostas dvi suselpe

nezinau is kur ta baime. as ilgai norejau, bet baiminausi kaip tu. galvojau kad labai sunku, kad man nepavyks, susimausiu. bet nera sudetinga! man iki siol sudetingiausia isidet juosta, nors daugybe kartu esu ta darius, vis dar atsidarau jutuba pasiziuret blush2.gif tai vat, isidek juosta, toliau viska daryk pagal intuicija, jei nusimanai skaitmeniniam M nustatyme, nematuok su skaitmena, o daryk pagal pajautima. as likau maloniai nustebinta po savo pirmos juostos. buvo geru kadru. nerealus jausmas.

pasibaigusio galiojimo juostos - yra geris ir didziulis fun'as.

Atsakyti
QUOTE(rG. @ 2012 09 19, 01:00)
Oi, nepergyvenk, man labai graži šita foto, nu ne tobula, nes mergaitė susikuklinus be reikalo, bet šiaip patinka, nes gražu, neperspausta smile.gif Dar kirpčiau šitaip ir kontrastinčiau minimaliai
http://farm9.staticf...65db0bcfa_b.jpg

kaip smagu, kad tau patiko smile.gif , norejau paklaust del tavo kirpimo? o cia nesiskaito, kad kerpi per sanarius, nes pati lyg ir bandziau taip pakirpt, bet paskui gi pagalvojau, per sanarius negalima, tai ir palikau originalu varianta

QUOTE(isora @ 2012 09 19, 07:45)
Aiona, tikrai grazi foto!!!! rG. puikiai pakarpe, JB labai grazus, svari, svelni ir estetiska...saunuole!

aciu
tavo nuotraukai jau net nesakysiu nieko, nes daug pastabu gavai smile.gif
QUOTE(airv @ 2012 09 19, 08:55)
Ar kas nors eis į SNAP'ą Spalio 14d? smile.gif
Galima būtų irgi susitikimą tarpmiestinį padaryti wink.gif

mes su Noisy eisim, jau pirkom bilietus. As is Kauno vaziuosiu, tu lyg irgi Kaune, tai galetume kartu vaziuot, tik as dar nezinau ar su masina ar kokiu mikru teks riedet

QUOTE(Savory @ 2012 09 19, 10:41)
Ainoa labai patiko nuotrauka, tokia svelni, moteriska, labai grazus JB 4u.gif

QUOTE(lunameja @ 2012 09 19, 11:18)
Aiona, patiko j/b. modeliukas zavus. o del nukirstu koju ir trukstamos erdves gal buvo galima modeliuka siek tiek profiliu sonu sukt ir tau paciai is tolesnio kampo fotkint? 

aciu, del erdves, tai rasiau, kad as jau i siena atsiremus fotkinau, nebebuvo kur trauktis daugiau

QUOTE(Zirzė @ 2012 09 19, 13:42)

man irgi patiko, pritariu del rankos, bet plaukai su zole graziai labai susizaidzia smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ainoa: 19 rugsėjo 2012 - 14:45
Zirze ar galeciau ta Tavo nuotraukyte pagal save i JB pabandyt paverts? 4u.gif
Atsakyti
Ainoa, aš šeštadienį važiuoju į Vilnių (tuo pačiu ir pasisvečiuosiu), bet jei važiuosi su viešuoju transportu parveščiau po seminaro wink.gif
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2012 09 19, 14:47)
Ainoa, aš šeštadienį važiuoju į Vilnių (tuo pačiu ir pasisvečiuosiu), bet jei važiuosi su viešuoju transportu parveščiau po seminaro wink.gif

drinks_cheers.gif butu faina, as tada dar parasysiu artejant tai dienai kaip ir su kuo vaziuosiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 09 19, 12:48)
http://www.kadras.lt...raitis#more-753 kam įdomu, pokalbis apie ir su Vikšraičiu. Jis pats sunkiai bendrauja. Bet gal padės suprasti, kaip jis mąsto, kaip jaučiasi, kaip juda, kaip atrodo.

Aciu. Patinka man Viksraitis ir jo stilius. Tos bardako scenos tai ne visos man ispudi daro (na geria, na istvirkauja, na ir? butina nuo a iki z viska parodyti?), bet yra tikrai stipriu, isimenanciu kadru. O labiausiai isimine kazkodel toji, kur mergyte ir katukas kartu uzkandziauja - man va tokiuose vaizduose atsiveria Lietuvos kaimo esme, o ne ispuoseletose atvykeliu sodybose ir ne pijoku uzstalese, nes tai yra tik du poliai, o tarp ju - dar tiek daug visko... (Cia ne kritika Viksraicio pasirinkimui nuotraukose fiksuoti kaimo nuosmuki, tik siaip.)
Papildyta:
QUOTE(Ainoa @ 2012 09 19, 01:30)
nu noriu ir as sudalyvaut zaidime. Zinau, kad labai graziu foto prikelet jau, bet nu noriu sudalyvaut  biggrin.gif

Man tai grazu. Ir sypsena grazi, kad ir susikuklinus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Peonyblossom @ 2012 09 19, 15:43)
Zirze ar galeciau ta Tavo nuotraukyte pagal save i JB pabandyt paverts?  4u.gif

prasom rolleyes.gif
tiesa, turiu pasidariusi ir svelnesni varianta - pirmenybe teikiau siam rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2012 09 19, 14:41)
o pinigai uzdirbami. passion is important.

drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Ainoa @ 2012 09 19, 14:42)
kaip smagu, kad tau patiko  smile.gif , norejau paklaust del tavo kirpimo? o cia nesiskaito, kad kerpi per sanarius, nes pati lyg ir bandziau taip pakirpt, bet paskui gi pagalvojau, per sanarius negalima, tai ir palikau originalu varianta

Kerpu kaip jaučiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ainoa @ 2012 09 19, 15:49)
drinks_cheers.gif butu faina, as tada dar parasysiu artejant tai dienai kaip ir su kuo vaziuosiu  smile.gif

man patiko tavo foto. kaip RG sako, tokia susikuklinus panele. zinai, tvarkingas mielas kadras. as tokio savo noreciau. paprasto. beje, apdirbta RG geresne. tik man noretusi palygint ciuozima, alergija man jam biggrin.gif
QUOTE(Peonyblossom @ 2012 09 19, 15:20)
Siandien tvarkiau viena nuotrauka.

aj, gal nevark. man kuri laika, ir visai neseniai, tikrai jau ne pradziamoksles etape, buvo texturu manija. nu ir ka, tebepatinka texturos, ypac "juostine", grudo. he he. blogiau sirgti action'u manija, uzdeti ir dziaugiesi ;] geriau paciam mokintis apdirbima, o ne padaryta visur deti.

Zirze, nuejau i flickr pakomentuoti, bet kad neduoda doh.gif uzdejai kazkoki blok'a? nes visas kitas fotkes duoda.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maggie: 19 rugsėjo 2012 - 14:59
QUOTE(Zirzė @ 2012 09 19, 13:53)
prasom rolleyes.gif
tiesa, turiu pasidariusi ir svelnesni varianta - pirmenybe teikiau siam rolleyes.gif

Galima ir graziau dar aisku apdirbti, bet reiketu jau ilgiau pasedet man prie to blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2012 09 19, 15:58)
Zirze, nuejau i flickr pakomentuoti, bet kad neduoda  doh.gif uzdejai kazkoki blok'a? nes visas kitas fotkes duoda.

tai kad nieko neuzdejau g.gif
perdejau is naujo. Gal dabar gerai? g.gif

QUOTE(Peonyblossom @ 2012 09 19, 16:00)
Galima ir graziau dar aisku apdirbti, bet reiketu jau ilgiau pasedet man prie to blush2.gif

aga. Neblogai atrodo rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzė: 19 rugsėjo 2012 - 15:06