Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 09 19, 14:18)
užskaitau

QUOTE(o la la la @ 2012 09 19, 14:21)
Atrodo gerai. Uzskaitau.

yeee thumbup.gif aciu mergytes
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2012 09 19, 10:46)
Gal turit minčių, kaip namūdinėm priemonėm pasklaidyt įdomiau šviesą? Tarkim kambarys 2*2 ir viršuj lemputė, baldų nėr... kokį daiktą panaudoti įdomesnei šviesai išgauti? g.gif

aš kaip tik naudočiau šoninę šviesą nuo lango, ir nesklaidyčiau šviesos.. net tamias užuolaidas pakabinčiau, taip šviesos, šešėlių intensyvumą pasireguliuotum, įdomių portretų turėtų gautis
Atsakyti
Yvete. Jungiuosi ir as i portretus. ax.gif neispudingai bet kompanija palaikysiu biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Sveikos.

Zirze, patinka smile.gif Gražiai plaukai su žole susilieja. Toks lyg gamtos vaikas - laumė wub.gif

Labai patiko Svajonės mūsų fotoreportažas - veža mane tokios street style nuotraukos thumbup.gif

Ką tik peržiūrėjau filmuką apie Rimaldą Vikšraitį - įdomu.

Beje, vakar su vyru diskutavom apie meno formas - tai buvo lyg reali pratęsta diskusija, kilusi prieš kelias dienas šioje temoje. Patinka man ši tema wub.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2012 09 19, 10:55)
Ar kas nors eis į SNAP'ą Spalio 14d? smile.gif
Galima būtų irgi susitikimą tarpmiestinį padaryti wink.gif

Dalyvausiu smile.gif
Butu smagu susitikti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neiste: 19 rugsėjo 2012 - 13:52
QUOTE(neiste @ 2012 09 19, 13:51)
Dalyvausiu smile.gif
Butu smagu susitikti

Liuks. Susitiksim smile.gif Kaip atrodai žinau, bet dar brūkštelk savo tel. nr man AŽ smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 09 19, 13:28)
aš kaip tik naudočiau šoninę šviesą nuo lango, ir nesklaidyčiau šviesos.. net tamias užuolaidas pakabinčiau, taip šviesos, šešėlių intensyvumą pasireguliuotum, įdomių portretų turėtų gautis

dėkui už patarimą...langas mažokas + nuolat šešėlyje, ...fotkinsiu vonioj... g.gif bet bandysiu, gal kas gausis g.gif
turiu šalia modeliuką šiuo metu...šiandien suplanavę ir ryt bigsmile.gif laukiu bigsmile.gif

Zirze, įdomus kadras, tik nežinau, ar man patinka toks pilkas apdirbimas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gotte: 19 rugsėjo 2012 - 14:03
QUOTE(Zirzė @ 2012 09 19, 14:42)
Yvete. Jungiuosi ir as i portretus.  ax.gif neispudingai bet kompanija palaikysiu biggrin.gif

Man labai graziai tos zoles antram plane ziurisi, plaukai jose lyg vandeny bigsmile.gif Ir j/b man patinka. Tik man rodosi, kad ta atmesta desine ranka per daug dominuoja kadre, beveik visa demesi nuo veido nuvagia... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2012 09 19, 12:09)
nesutinku. labai daug tokiu svelnesniu fotografiu kaip Erikamaja, nemazai tokiu kaip ir Svajones paskutiniai darbai su Karolinishkiu laiptine  cool.gif Nera forume to vieno vyraujancio stiliuko kaip tu sakai.

Tai as gi ir nenorejau absoliutint, paskutiniam sakinyj ir parasiau, kad yra ir issiskirianciu mirksiukas.gif
Ai bala nematate, nurasykit mano purkstavimus ant bemiegiu naktu, vyras nepamyli ir siaip menulis galet veikia biggrin.gif Fe ir pati sau nepatinku paskutinem dienom biggrin.gif

Siandien tvarkiau viena nuotrauka. Turiniu nieko neipatinga, tas pats senukas Savoy fotografuotas, tik si karta atsizvelgta i visus issakytus pastebejimus. Dar dabar rankos dreba kaip as norejau priryskint spalvas, bet atsilaikiau.... Jausmas lyg save buciau isprievartavus, na taip man iki negalejimo norisi to ryskumo. Padariau isvada, kad tiesiog reikia man leist sau ta stadija isaugti ir nieko cia nepadarysi. Is vis dabar esu tokioj 'paauglystinej' fotografijos stadijoj, kada man norisi maistaut blink.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
Zirze, nuotrauka man labai patinka, tik del apdirbimo nesu tikrai, noretusi kiek kitokio JB vertimo 4u.gif
Atsakyti
Zirze, man visai nieko, tik kažkodėl labai ieškau tos kitos rankos. norisi jai kitokio sprendimo, kad matytųsi, kažkaip kadrą pabaigtų. šiaip graži mergaitė, plaukai, žolės, visai nieko, tikrai.
Atsakyti
QUOTE(Poisson'è @ 2012 09 19, 14:50)
Sveikos.

Zirze, patinka  smile.gif Gražiai plaukai su žole susilieja. Toks lyg gamtos vaikas - laumė  wub.gif

aciu smile.gif

QUOTE(gotte @ 2012 09 19, 15:03)
Zirze, įdomus kadras, tik nežinau, ar man patinka toks pilkas apdirbimas g.gif

jis supilkejo nuo grudo rolleyes.gif pati abejoju del JB - viena karta ziuriu nepatinka, kita karta jau patinka biggrin.gif

QUOTE(Jurzole @ 2012 09 19, 15:09)
Man labai graziai tos zoles antram plane ziurisi, plaukai jose lyg vandeny  bigsmile.gif Ir j/b man patinka. Tik man rodosi, kad ta atmesta desine ranka per daug dominuoja kadre, beveik visa demesi nuo veido nuvagia...  ax.gif

taip smile.gif toji ranka tikrai traukia demesi. Norejau ja parodyti bet pasirinkau klaidinga kelia smile.gif

QUOTE(Peonyblossom @ 2012 09 19, 15:20)
Zirze, nuotrauka man labai patinka, tik del apdirbimo nesu tikrai, noretusi kiek kitokio JB vertimo  4u.gif

aciu smile.gif o del JB - kokio noretusi? stipresnio? svelnesnio? be grudo?

QUOTE(sayonara @ 2012 09 19, 15:24)
Zirze, man visai nieko, tik kažkodėl labai ieškau tos kitos rankos. norisi jai kitokio sprendimo, kad matytųsi, kažkaip kadrą pabaigtų. šiaip graži mergaitė, plaukai, žolės, visai nieko, tikrai.

aha. Sutinku su Tavim del rankos. Aciu uz komentara
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2012 09 19, 13:31)
aciu smile.gif o del JB - kokio noretusi? stipresnio? svelnesnio? be grudo?
aha. Sutinku su Tavim del rankos. Aciu uz komentara

Kontrastingesnio, ne tokio pilko 4u.gif dar viena varianta pabandyciau susvelninta. Bet siaip nuotrauka tokia, kad paziuri nueini ir vel ateini paziuret 4u.gif
Atsakyti