Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 09 19, 08:02)
spalvoms  sakau ne, ir fotografavimo kampo taip pat kito reikėjo paieškoti.. dabar ta moters pažastis nuvagia daug dėmesio..

drinks_cheers.gif Norėjau sakyti, kad labai tiesmukiškai. mirksiukas.gif Nėra intrigos.
Atsakyti
QUOTE(isora @ 2012 09 19, 08:58)
Okey, tinka ir 17 val..  thumbup.gif  Prie Angelo tada?  bigsmile.gif  Oj būsiu ... wub.gif Mama su klecku pabus atlėks savaitei, tai oj galim iki ryto būt..  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Nu fenk jų.. flirt.gif Dar man beibiu reikia daug..  blush2.gif

Keliu kritikai vieną..  blush2.gif
http://farm9.staticf..._65d8a84301.jpg[/img][/url]

Suspausta ir dėl to susidaro įspūdis, kad plika moteris, spalvos fe.
Gali būti dvi problemos - monitorius, netinkamas nuotraukų redagavimui arba nesuvokimas, t.y. praktikos neturėjimas. Tokiu atveju aš darydavau šitaip - paimdavau natūraliausias veidų / odos fotkes iš interneteto ir paste'indavau šalia redaguojamos nuotraukos. Būdavo žiauruuuu tas skirtumas. Mano geltonos, rudos kažkokios būdavo. Manau, kad mano problemos buvo trys - netinkamas monitorius, nesuvokimas ir wb nematymas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG.: 19 rugsėjo 2012 - 09:06
Ot gavau lazdų.. blush2.gif Nu žalia reiškia, nes man tokia graži pasirodė.. ech.. ax.gif blush2.gif

Parsivežu stacionarą šiandien, tikiuosi ten gal ką geriau rodys...

Ačiū už komentarus. 4u.gif
Atsakyti
Okey, tinka ir 17 val..  thumbup.gif  Prie Angelo tada?   Oj būsiu ...Mama su klecku pabus atlėks savaitei, tai oj galim iki ryto būt.. 

Keliu kritikai vieną.. 

man tinka. galim skelbt laiką ir vietą, o kas galės, tas prisijungs.

RUGSĖJO 24 d. 17 val. prie Užupio angelo susitinka vilnietės. welcome visos smile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 19 rugsėjo 2012 - 09:09
QUOTE(sayonara @ 2012 09 19, 10:09)
man tinka. galim skelbt laiką ir vietą, o kas galės, tas prisijungs.

RUGSĖJO 24 d. 17 val. prie Užupio angelo susitinka vilnietės. welcome visos smile.gif

SUPER... assa.gif Galiu rami važiuot pas tėvus ramia dušia.. biggrin.gif
Atsakyti
isora, foto gelbėčiau kvadratu ir jb. pažastis šiame variante nervina, kvadrate - mažiau. spalvos nekokios, nenatūralios.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 09 19, 05:52)
Ryto skaitiniai (jautrios - neskaitykit): Rimaldas Vikšraitis

Ir kas cia turetu sokiruot? Eilinis istvirkeliu ir pijoku gyvenimas rolleyes.gif Beja ir nemazai menininku gyveno/-a toki gyvenimo buda irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Peonyblossom @ 2012 09 19, 09:54)
Ir kas cia turetu sokiruot? Eilinis istvirkeliu ir pijoku gyvenimas  rolleyes.gif Beja ir nemazai menininku gyveno/-a toki gyvenimo buda  irnesakyk.gif

užverčiu akis kaip skaipe smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 09 19, 08:57)
užverčiu akis kaip skaipe smile.gif

nezinau as kaip ten tam skype akys vartosi, neteko tokio veiduko naudot biggrin.gif
Beja paskutine fotografija mano nuomone, stipriausia, meniskiausia, privercianti zvilgsni sustot ir pamastyt apie zmogaus gyvenima ir jo nueita kelia.
Atsakyti
Labas,
QUOTE(R.i.R. @ 2012 09 18, 23:00)
dar viena patikusi..

krinta į akis negraži rankų padėtis, ypaš tos, kur ant kojų padėta. Nesižiūri

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 09 19, 08:58)
nu aš ne kas dien tokius katinus matau  lotuliukas.gif

iš viso pirmą kartą tokį matau mirksiukas.gif
Keliu kritikai vieną..  blush2.gif

ir spalva odos, ir fotografavimo kampas ne koks. Gal tuo kartu užtektų iki pažasties nukirpt, tik vaikutį paliekant
Atsakyti
Sveikos smile.gif

niekaip neprisiruosiu paskutinio namu darbo padaryt... blush2.gif

Ainoa labai patiko nuotrauka, tokia svelni, moteriska, labai grazus JB 4u.gif

Tynka, jei pirksi nauja aparata, tai isigyk ir draudima jam, jei jau taip tau nesiseka mirksiukas.gif bent jau pas mus yra toks "what ever happens" draudimas, tai jei net ir sudauzai netycia, jie pataiso arba pakeicia i kita. Vieninteliu atveju negalioja, jei daikta prarandi ar ji pavogia. Manau pas jus tokia galimybe tikrai yra smile.gif
Atsakyti
Gal turit minčių, kaip namūdinėm priemonėm pasklaidyt įdomiau šviesą? Tarkim kambarys 2*2 ir viršuj lemputė, baldų nėr... kokį daiktą panaudoti įdomesnei šviesai išgauti? g.gif

Atsakyti