Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(chiquitka @ 2012 09 18, 22:37)
* Smagu, kad yra kam idomu ir yra su kuom pasidalint tais mazais dziaugsmais bigsmile.gif
**Tu gi irgi kazkur mokytis zadi, kaip supratau? Pasakok!

* Idomu ir netgi labai 4u.gif
** Pasipasakosiu kai jau pradesiu mokintis, po vieno ivykio igyjau baime garsiai dalintis planais. Labai tikiuosi, kad studijos ir mane atves i doros kelia ar bent krypti nurodys, kur eiti (visgi viliuosi, kad po velniu nebusiu pasiusta) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Peonyblossom @ 2012 09 18, 17:34)
Oj, nu tep tu mano posta suskaitei. Cia buvo viena forumiete (ne tu), dabar uzsimirsau kuo vardu ji buvo, kur gyresi koki gera ir dosnu ex'a turi. Tai va cia jau forume mes i eile stojom, kaip visos tokio diedo norejom. Tai va as ir pasposijau, kad mazu ana galetu tau ano numeri duot ir jis pasponsoriautu. Bet cia viskas baika buvo parasyta  mirksiukas.gif

Nesuprantu kas cia man daros, nebesusisneku su zmonemis  umn.gif

aaa nuuuu persiprašau biggrin.gif Vietoj "kažkuri guyrėsi" perskaičiau "kažkur gyreisi" biggrin.gif

Aha, reiktų man to numeriuko bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
nu noriu ir as sudalyvaut zaidime. Zinau, kad labai graziu foto prikelet jau, bet nu noriu sudalyvaut biggrin.gif

user posted image
man paciai labai truksta koju, bet atsiremus i siena jau buvau verysad.gif

Atsakyti
http://photobykristi...9/18092012.html

ax.gif

P.S. Nuotraukos didelės, todėl keliu tik nuorodą. smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristukass: 19 rugsėjo 2012 - 00:42
QUOTE(Ainoa @ 2012 09 19, 00:30)
nu noriu ir as sudalyvaut zaidime. Zinau, kad labai graziu foto prikelet jau, bet nu noriu sudalyvaut  biggrin.gif
http://farm9.staticf...fc920fa2e_z.jpg[/img]
man paciai labai truksta koju, bet atsiremus i siena jau buvau  verysad.gif

Oi, nepergyvenk, man labai graži šita foto, nu ne tobula, nes mergaitė susikuklinus be reikalo, bet šiaip patinka, nes gražu, neperspausta smile.gif Dar kirpčiau šitaip ir kontrastinčiau minimaliai

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG.: 19 rugsėjo 2012 - 01:03
QUOTE(chiquitka @ 2012 09 18, 23:14)
Matau apie juostinius prakalbot, tai idomu pasidare ar dali savo gyvenimo tamsoj praleidziat  bigsmile.gif ? ar nuotraukas pacios namuose darotes?  bigsmile.gif
Siandien Darkroome pasidariau dvi savo pirmas JB nuotraukas nuo A iki Z(is destytojo juostos tik) bigsmile.gif Patiko begalo procesas thumbup.gif Tik rankai smirdejo paskui puse dienos biggrin.gif
Turiu ir as Zenita ir destytojas juostas dvi suselpe (viena spalvota Fujicolor 200, kita Neopan 400 Profesional, (neturiu supratimo ar kiek geros g.gif ) abi gerokai pasibaigusio galiuojimo hihihi.gif), bet kazkaip kol kas baugoka su juostinuku, esu islepus su skaitmena, kai visi nustatymai iskramtyti ir pateikti doh.gif, tai kol kas dar nepradedu.. Bet labai laukiu tos dienos, kai ateis pasitikejimas sugebejimu visus nustatymus juostinukui padiktuot blush2.gif

Yvette kažkiek laiko tamsoj praleidžia, aš irgi truoutį.
nebijok juostinuko smile.gif

QUOTE(isora @ 2012 09 18, 23:34)
Siūlau siūlau vilniuj meeta bet kaip tyla taip tyla..nieks su isora meetintis nenori..
Tai i sveciu atvaziuokit bonke pastatysiu zakuskes..jam kavos su tortu.. biggrin.gif

siūlyk laiką ir vietą. gal net kitą savaitę.
Atsakyti
QUOTE(chiquitka @ 2012 09 19, 00:14)
Matau apie juostinius prakalbot, tai idomu pasidare ar dali savo gyvenimo tamsoj praleidziat  bigsmile.gif ? ar nuotraukas pacios namuose darotes?  bigsmile.gif
Siandien Darkroome pasidariau dvi savo pirmas JB nuotraukas nuo A iki Z(is destytojo juostos tik) bigsmile.gif Patiko begalo procesas thumbup.gif Tik rankai smirdejo paskui puse dienos biggrin.gif

Yvette nerūko, negeria, bet uosto.... biggrin.gif
Ryškalus. (spausdinu pati. Dažniausiai sezoną pradedu vėlyvą rudenį ir baigiu pavasarį. VAsara tame kambarėlyje vistiek šviesa prasiskverbia, neišlaukiu kol labai sutems)

Šiaip patarimas, kai eisi spausdinti į tamsų kambarį, renkis paprastučiais, nelabai tau brangiais daiktais, nesvarbu ar pinigine ar kita prasme. Pati nepastebėsi, kaip kur nors lašiukas nukris ir drabužis bus sugadintas.
Aš kartais ir pirštines vienkartines užsidedu, tokios kur namų ruošai netgi tinkamos, plonytės. Tuomet nebus rizikos, kad rankos atsiduos chemikalais. Nors prisigeria visas kūnas to kvapo, plaukai ypač.
Jei turėsi klausimų ta tema gali rašyti, kiek žinosim padėsim. Nors, pagalbą juk vietoje turi, dėstytoją smile.gif Bet įspūdžiai visada įdomus, tad nebijok čia ir apie juostą rašyti.

Taip pat nebijok ir į juostą fotografuoti. Nėra jau ten taip sunku, kad reiktų laukti, susikaupti. O rezultatai pamatysi, kad džiugins labiau, nei skaitmeniniai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 19 rugsėjo 2012 - 06:38
Ryto skaitiniai (jautrios - neskaitykit): Rimaldas Vikšraitis
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 09 18, 22:02)
Bumbasi, turi gerą pradinę foto. Užkrovei mielai mergaitę labai sunkų antrą sluoksnį. Nereikalingas jis, tikrai nepuošia. Dar pakarpiau foto, kad matytum, kad visaip gerai atrodo ir nebūtinas joks ypatingas apdirbimas

Ačiū 4u.gif Gražu. Aš vis prisibijau taip karpyti, bet reiks pradėt bandyti. Būna, kad tiesiog fotografuodama smakrą ir pakaušį nukertu ir dažniausiai tokios nuotraukos gaunasi labai mielos smile.gif
Pradedu pastebėti, kad man labiau patinka gamtą fotografuoti, varles tarkim, jūrą ar šiaip saulėlydį...
Laba ryta 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bumbasi: 19 rugsėjo 2012 - 07:31
Labas rytas...

Eeee...nu plyz idekit roziniu skaitiniu.... blush2.gif nunir pinkem norisi pasigilint... biggrin.gif

Del meeto, siulau kita pirmadieni 18val., senamiesti kokiam kabake... arba PRIE ANGELO uzupi?smile.gif

Ir.....ĖĖĖ, kaip del mano juostos..nu gi help, ka? mega_shok.gif blush2.gif

Aiona, tikrai grazi foto!!!! rG. puikiai pakarpe, JB labai grazus, svari, svelni ir estetiska...saunuole! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(isora @ 2012 09 19, 08:45)
Ir.....ĖĖĖ, kaip del mano juostos..nu gi help, ka? mega_shok.gif blush2.gif

kas tau del juostos?

Atsakyti
QUOTE(isora @ 2012 09 19, 07:45)
Labas rytas...

Eeee...nu plyz idekit roziniu skaitiniu.... blush2.gif  nunir pinkem norisi pasigilint... biggrin.gif

Del meeto, siulau kita pirmadieni 18val., senamiesti kokiam kabake... arba PRIE ANGELO uzupi?smile.gif
Ir.....ĖĖĖ, kaip del mano juostos..nu gi help, ka?

isora, taigi atsakiau, šūdas tas Tavo Tudor'as biggrin.gif rožinės spalvos bus mažai, bet pabandymui tiks smile.gif

meetui man vieta tinkama, o laikas gali būti ir ankstesnis, pvz., 17 val. - norisi bent kelias minutes nuo darbo nugnybti, o ne laisvalaikį eikvoti LAUKIANT meeto smile.gif

espešaly fo jū, rose:

user posted image
šaltinis
Atsakyti