Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(sayonara @ 2012 09 18, 23:29)
kita taisyklė. niekada nekišk taip statmenai kojų į pirmą planą smile.gif

notworthy.gif truputi po truputi būčiau kada nors šią taisyklę ir pati atspėjusi biggrin.gif

QUOTE(erikamaja @ 2012 09 18, 23:54)
Tai duok erdvės žvilgsniui, niekad neapsiriksi.

Jei žiūri ne į kamerą, tai man viskas aišku, intuityviai nujaučiu, o jei ne, i vsio biggrin.gif

Ir kodėl jūs mums padedat? ..
dar viena patikusi..
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 09 18, 16:56)
kita išeitis būtų visai nefotografuoti. Sakė negali nefotografuoti.
jb juostų yra  c 41 proceso. Išryškins laboratorijoj. Kiek kainuos neįsivaizduoju. Vokietijoje tai tikrai pigiai. Juostų galima ir pigiau rasti. Privalumas, fotografuodamas į juostą pristabdai, pamąstai ką fotografuoji. Tad visai matau, kaip išeitį, kai tiesiog nėra galimybių įsigyti naują.

O šiaip Vokietijoj gal užsibrėžčiau liniją, kelčiau į ebay ir bandyčiau parduoti už atitinkamą sumą. Tik normalios sumos reiktų prašyti, prisimenant kad pirkėjui dar už taisymą reikės sumokėti.
Na vistiek, netaisytum nes neapsimoka. Namuose gulės pinigų neatneš. Tai bent kažkiek stengčiausi išpešti.
Yra tokių kurie perka daužtus fotoaparatus ir taiso. Tai vat, gal ir pavyktų

Tai sakai, tą daužtą įmanoma parduot dar? hmm...

Mjoo.. Nefotografuot nežinau, ar sugebėsiu. Bet juostinė fotografija ne itin vilioja unsure.gif Greičiausiai bus taip, kad ištaškysiu paskutines babkes naujam fotikui.
Papildyta:
QUOTE(Yvette @ 2012 09 18, 16:58)
garantija ta, kad sau į užpakalį gerai įspiri ir pradedi daiktus saugoti. Aš tarkim žinau, kad jei saviškius sudaužysiu, tokių pačiu nebegalėsiu nusipirkti. Manau niekada tiek nebeišleisčiau, kiti prioritetai sudėlioti. Tad tektų džiaugtis turima sh muilinuke skaitmena. Tai saugau oi kaip saugau tai ką turiu.

Kas tiesa, tas ne melas biggrin.gif Bet tai kaip baisu su tokia mintim gyvent, uch...
Atsakyti
QUOTE(erikamaja @ 2012 09 18, 21:54)
*Turiu savo nuomonę apie lavonėlius ir rožinius kvietkelius biggrin.gif , bet tai ne netui.
**Šiaip jau gyvi susitikimai labai naudingi, tikrai viskas atrodo kitaip. Mes senutės labai bendraujam, skatinu visas tą daryti, Skelbkit miestus, kvieskit senes, tikrai prisijungsim. Tuomet ir komentarai kitaip atrodys, nereiks per až pletkint biggrin.gif

* As mazdaug itariu, kad jeigu ir butu tas lavonelis, tai paskendes rozese. Cia sposiju, bet jau bijau ir ka rasyt, kad nelikciau ne taip suprasta biggrin.gif
** Taip ir mielai keliauciau i tuos susitikimus, jeigu tik jus man arciau butumet. Ziema planuojam skrist i LT, tai mazu tada planuosit koki susitikima, tai ateiciau ruzavais akiniais pasidabinus. Na ir kita pavasari zadu gryzt ant bijunu zydejimo, gal net koki menesi prabusiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(-Tynka- @ 2012 09 19, 00:04)
Kas tiesa, tas ne melas  biggrin.gif Bet tai kaip baisu su tokia mintim gyvent, uch...

jei esi ištekėjusi, ar gyveni su mama... nors ir nelabai logiškas sprendimas, bet jų vietoje sutaisyčiau tau šį body ir galėtum fotografuoti. Naujo tikrai nepirkčiau. Tuomet išmoktum saugoti daiktus bigsmile.gif Žiauri aš šiuo atžvilgiu biggrin.gif
labos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 18 rugsėjo 2012 - 23:09
QUOTE(R.i.R. @ 2012 09 18, 22:00)
dar viena patikusi..

Man vis uzkliuna kuno spalva, kiek zalsvoka atrodo, bet gal cia mano senukas kompas grybauja unsure.gif
Ir jeigu zvilgsnis kazkur veda, tai norisi kazkiek i ta zvilgsnio puse erdves 4u.gif

Tynka, dar viena iseitis. Cia atsimenu kazkuri gyresi, kad lyg dosnu ex turi, tai mazu galetu kazka ir Tau paderint biggrin.gif O jeigu rimtai, tai jeigu be fotofrafijos gyvent negali, tai imk tas santaupas, nes numirsi ir vis tiek tos juodos dienos nesulauksi, o pinigu i graba nenusinesi biggrin.gif
Atsakyti
Matau apie juostinius prakalbot, tai idomu pasidare ar dali savo gyvenimo tamsoj praleidziat bigsmile.gif ? ar nuotraukas pacios namuose darotes? bigsmile.gif
Siandien Darkroome pasidariau dvi savo pirmas JB nuotraukas nuo A iki Z(is destytojo juostos tik) bigsmile.gif Patiko begalo procesas thumbup.gif Tik rankai smirdejo paskui puse dienos biggrin.gif
Turiu ir as Zenita ir destytojas juostas dvi suselpe (viena spalvota Fujicolor 200, kita Neopan 400 Profesional, (neturiu supratimo ar kiek geros g.gif ) abi gerokai pasibaigusio galiuojimo hihihi.gif), bet kazkaip kol kas baugoka su juostinuku, esu islepus su skaitmena, kai visi nustatymai iskramtyti ir pateikti doh.gif, tai kol kas dar nepradedu.. Bet labai laukiu tos dienos, kai ateis pasitikejimas sugebejimu visus nustatymus juostinukui padiktuot blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 09 18, 17:08)
jei esi ištekėjusi, ar gyveni su mama... nors ir nelabai logiškas sprendimas, bet jų vietoje sutaisyčiau tau šį body ir galėtum fotografuoti. Naujo tikrai nepirkčiau. Tuomet išmoktum saugoti daiktus  bigsmile.gif Žiauri aš šiuo atžvilgiu  biggrin.gif
labos

Nu pamoka ta pati, ar diedo, ar mamos pinigai, ar mano pačios. Santaupos mano asmeninės... Bet jų vienodai gaila, ar jos mano, ar diedo uždirbtos būtų.. Ir pamoka ta pati rolleyes.gif
vat koks galvosūkis.. nu taip gaila kišt vėl pinigus į seną daiktą.

QUOTE(Peonyblossom @ 2012 09 18, 17:13)
Tynka, dar viena iseitis. Cia atsimenu kazkuri gyresi, kad lyg dosnu ex turi, tai mazu galetu kazka ir Tau paderint  biggrin.gif O jeigu rimtai, tai jeigu be fotofrafijos gyvent negali, tai imk tas santaupas, nes numirsi ir vis tiek tos juodos dienos nesulauksi, o pinigu i graba nenusinesi  biggrin.gif

Nu gers, tikrai kažką painioji, ponia lotuliukas.gif Nėra jokio dosnaus ex lotuliukas.gif Yra vyras, kurio sunkiai uždirbtus pinigus tikrai būtų gaila leist šitoj situacijoj.. bet va tų savų (ehem.. savų sakau.. nors šiaip tai juk kas mano, tas jo biggrin.gif ) santaupų gaila truputį mažiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(chiquitka @ 2012 09 18, 22:14)
Matau apie juostinius prakalbot, tai idomu pasidare ar dali savo gyvenimo tamsoj praleidziat  bigsmile.gif ? ar nuotraukas pacios namuose darotes?  bigsmile.gif
Siandien Darkroome pasidariau dvi savo pirmas JB nuotraukas nuo A iki Z(is destytojo juostos tik) bigsmile.gif Patiko begalo procesas thumbup.gif Tik rankai smirdejo paskui puse dienos biggrin.gif

Kaip as laukiu dabar Tavo postu bigsmile.gif Ir su baltu pavydu ryju kiekviena zodi ir dziaugiuosi uz tuos potyrius, atradimus.... 4u.gif

As gavau dovanu juostinuka (atidave man senuciuka), bet dabar net modelio nepasakysiu. Ryt apziuresiu, tikiuosi kas nors pasakys ar bent vertas demesio aparatas ar siaip kokiu ziniu 4u.gif Dar ir i mano vintazini Savoy dedasi juosta, bet reik rast is kur uzsisakyt juosta, noriu ismegint kaip jis fotografuoja, ne tik del grozio turet rolleyes.gif
Atsakyti
Siūlau siūlau vilniuj meeta bet kaip tyla taip tyla..nieks su isora meetintis nenori.. lotuliukas.gif
Tai i sveciu atvaziuokit bonke pastatysiu zakuskes..jam kavos su tortu.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-Tynka- @ 2012 09 18, 22:28)
Nu gers, tikrai kažką painioji, ponia  lotuliukas.gif Nėra jokio dosnaus ex  lotuliukas.gif Yra vyras, kurio sunkiai uždirbtus pinigus tikrai būtų gaila leist šitoj situacijoj.. bet va tų savų (ehem.. savų sakau.. nors šiaip tai juk kas mano, tas jo biggrin.gif ) santaupų gaila truputį mažiau  ax.gif

Oj, nu tep tu mano posta suskaitei. Cia buvo viena forumiete (ne tu), dabar uzsimirsau kuo vardu ji buvo, kur gyresi koki gera ir dosnu ex'a turi. Tai va cia jau forume mes i eile stojom, kaip visos tokio diedo norejom. Tai va as ir pasposijau, kad mazu ana galetu tau ano numeri duot ir jis pasponsoriautu. Bet cia viskas baika buvo parasyta mirksiukas.gif

Nesuprantu kas cia man daros, nebesusisneku su zmonemis umn.gif
Atsakyti
QUOTE(Peonyblossom @ 2012 09 18, 22:30)
Kaip as laukiu dabar Tavo postu  bigsmile.gif  Ir su baltu pavydu ryju kiekviena zodi ir dziaugiuosi uz tuos potyrius, atradimus....  4u.gif

blush2.gif Smagu, kad yra kam idomu ir yra su kuom pasidalint tais mazais dziaugsmais bigsmile.gif
Bet kai pradesiu cia verkslent apie Esse rasymus, gausit irgi kentet biggrin.gif
Tu gi irgi kazkur mokytis zadi, kaip supratau? Pasakok!
Atsakyti
QUOTE(isora @ 2012 09 18, 23:34)
Siūlau siūlau vilniuj meeta bet kaip tyla taip tyla..nieks su isora meetintis nenori.. lotuliukas.gif
Tai i sveciu atvaziuokit bonke pastatysiu zakuskes..jam kavos su tortu.. biggrin.gif

Matai Tu neprognoziojama biggrin.gif tai gėlytes rūžavas, tai zylutes pagaliuku, bum, bum.
Bijom biškį.
Kai apsispręsi prie kurios chebros - rašyk biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(chiquitka @ 2012 09 18, 23:37)

Nugi džiugu už Tave.
Atsakyti