Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Yvette @ 2012 09 18, 21:56)

Manau jau senokai išėmėm iš pirmo psl. tuos ND.
Balto baltame esmė, geras wb  smile.gif  Ir idėja pati, originalumas foto, netikėtumas.

Lašiukai tai tokie man rodos merginos ieškojosi youtube video, kažkas net buvo keletą įkėlęs ir paskui fotografavo  smile.gif

Oi, su baltu bus nelengva, nes neturiu baltų daiktų, sunkiai radau 5 ND.. doh.gif bet kabina.. reikia paieškot, pagalvot. Įdomu.. O visiškai balta turi būt? galima šiek tiek gelsvą?

Lašiukų foto nerodo, rašo, kad galimas virusas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 09 18, 22:58)
na nelogiška tokius pinigus už remontą mokėti.. o tai jis negarantinis? jei negarantinis, tai geriau pasitaupyti, ir kitą nusipirkti.... aš taip manau

objektyvus parduočiau, jei nori naujo bodžio, prie to pačio ir kitus objektyvus pamažu nusipirktum. Ką su šituo pentax bodžiu daryti tikrai neįsivaizduoju. Kaina nuo naujo mažai skiriasi, tad jei paskui norėsi parduoti, manau žmonės prisidės kažkiek bet naują nusipirks, o ne beveik už tą pačią kainą, bet taisytą.
Sunku spręsti.

Mauskiuke, žinok buvo tikrai gražių foto su paprastu baltu kiaušiniu smile.gif O jei lašiukų nerodo paieškok kad ir per google vaizdų. water droplets
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 18 rugsėjo 2012 - 22:03
QUOTE(kristalines @ 2012 09 18, 22:48)
nice smile.gif
Tuoj itrauks  unsure.gif  biggrin.gif

QUOTE(Yvette @ 2012 09 18, 22:56)

ačiū. Vakar gavosi su dūmais, tik tie atramos taškai buvo ne kokie biggrin.gif na dar pažaisiu, noriu tobulai išmokti smile.gif laiko turiu visą gyvenimą.

Kadangi paskutinė diena portretui ( unsure.gif ) skubu kelti ir aš savo... Tiesa, toli iki tobulųjų, nes kai darai, pasirodo velniškai, velniškai sunku...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2012 09 18, 22:12)
ačiū. Vakar gavosi su dūmais, tik tie atramos taškai buvo ne kokie  biggrin.gif na dar pažaisiu, noriu tobulai išmokti  smile.gif laiko turiu visą gyvenimą.

Kadangi paskutinė diena portretui ( unsure.gif ) skubu kelti ir aš savo... Tiesa, toli iki tobulųjų, nes kai darai, pasirodo velniškai, velniškai sunku...

kodėl taip sucentravai? smile.gif
Atsakyti
Svajone jau paklausė.
Viena pirmųjų taisyklių, necentruokit smile.gif
Kai išmoksit necentruoti, tada galit pradėti, jei labai norėsis, tikslingai centruoti. Bet pamatysit skirtumus tarp tokio ir tikslingo, apgalvoto centravimo.
Atsakyti
Dažniausiai sucentruoju, kai nežinau į kurią pusę kreipti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 09 18, 22:01)

Mauskiuke, žinok buvo tikrai gražių foto su paprastu baltu kiaušiniu  smile.gif  O jei lašiukų nerodo paieškok kad ir per google vaizdų. water droplets

Aišku, pagalvosiu kas tai galėtų būt smile.gif

Žiūrėdama googlei lašiukus prisiminiau, kad esu jau vieną fotografavusi.. ax.gif nežinau ar tinka.. ax.gif

user posted image
Atsakyti
Tynka, uzjauciu... verysad.gif As tavo vietoje objektyvus parduociau, o su "bodziu" tiesiog atsisveikinti jau reikia turbut... unsure.gif Tikrai netaisyciau uz tokia suma, kai naujas vos ne tiek pat kainuoja...
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2012 09 18, 22:49)
pirk pro, bus ramu:)

Ryt pirksiu.. blush2.gif

Tynka , ech.... console.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 09 18, 15:58)
na nelogiška tokius pinigus už remontą mokėti.. o tai jis negarantinis? jei negarantinis, tai geriau pasitaupyti, ir kitą nusipirkti.... aš taip manau

Negarantinis.. Metai jau praėjo tos paprastosios garantijos, o kokios papildomos nepirkau schmoll.gif

Aš irgi manau, kad gal nereikia kišti pinigų į jį.. Bet kol naujam susitaupysiu, tai hm... kaip išgyvent tą laiką? unsure.gif
QUOTE(Yvette @ 2012 09 18, 16:01)
objektyvus parduočiau, jei nori naujo bodžio, prie to pačio ir kitus objektyvus pamažu nusipirktum. Ką su šituo pentax bodžiu daryti tikrai neįsivaizduoju. Kaina nuo naujo mažai skiriasi, tad jei paskui norėsi parduoti, manau žmonės prisidės kažkiek bet naują nusipirks, o ne beveik už tą pačią kainą, bet taisytą.
Sunku spręsti.

reiks pagūglint, už kiek įmanoma prakalti juos... Bet tai kaip abydna, aš 50uką nusipirkau tik prieš porą mėnesių verysad.gif verysad.gif verysad.gif

Vienžo... Žiauriai liūdna,,
Atsakyti
QUOTE(-Tynka- @ 2012 09 18, 22:27)
Negarantinis..  Metai jau praėjo tos paprastosios garantijos, o kokios papildomos nepirkau  schmoll.gif

o kur tu čia randiesi? kodėl tik metai garantija? ES valstybėse 2 metai visoms elektros/elektroninėms prekėms g.gif
Atsakyti
QUOTE(-Tynka- @ 2012 09 18, 23:27)
Aš irgi manau, kad gal nereikia kišti pinigų į jį..  Bet kol naujam susitaupysiu, tai hm... kaip išgyvent tą laiką?  unsure.gif

bandyčiau juostinuką pirkti. Yra neblogų ir už prieinamą kainą. Tam tarpui kol sutaupysi naujai skaitmenai.
Atsakyti