Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Atsiprašau, kad lendu ax.gif
mano 5ND trūksta dar vieno užskaitymo..

user posted image

user posted image
Papildyta:
QUOTE(Yvette @ 2012 09 18, 21:23)
o tave jau galima sveikinti?Viską atsiskaitei?

Nu dar ne biggrin.gif dar truputi trūksta iki pilnos laimės rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(.mauskiuke. @ 2012 09 18, 22:28)
Atsiprašau, kad lendu  ax.gif
mano 5ND trūksta dar vieno užskaitymo..

man rodos jau abu užskaitinėjau, tai nebegaliu padėti smile.gif o jei kurio neužskaičiau, tad duodu taip.
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 09 18, 21:31)
man rodos jau abu užskaitinėjau, tai nebegaliu padėti  smile.gif  o jei kurio neužskaičiau, tad duodu taip.

Jau užskaitei, ačiū 4u.gif

bet dar vieno trūksta..
Atsakyti
QUOTE(.mauskiuke. @ 2012 09 18, 22:33)
Jau užskaitei, ačiū  4u.gif

bet dar vieno trūksta..

užskaitau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2012 09 18, 21:35)
užskaitau  mirksiukas.gif

AČIŪ clap.gif

Dabar jau viskas biggrin.gif

Ačiū labai visoms, kas užskaitinėjo, kas komentavo.. galėjo gal daugiau.. ax.gif biggrin.gif
Patiko daryt ND.. tikrai kai kuriuos dalykus daug labiau įkirtau fotografuojant n kartų tą patį kol padarydavau gerai biggrin.gif

Net kažkiek gaila, kad baigės ND darbai.. nežinau ką dabar man daryt, nuo ko pradėt.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(.mauskiuke. @ 2012 09 18, 22:41)

Net kažkiek gaila, kad baigės ND darbai.. nežinau ką dabar man daryt, nuo ko pradėt.. biggrin.gif

lotuliukas.gif
jei ND trūksta, tai kažkada dar buvo baltas baltame nufotografuoti. Ir vandens lašiukai. Neprivalomi ND, tiem kas norėjo
Atsakyti
O šita?
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R.i.R.: 18 rugsėjo 2012 - 21:47
QUOTE(R.i.R. @ 2012 09 18, 22:46)
O šita?
[img]http://farm9.staticflickr.com/8036/8000611060_409162ffd8_c.jpg

nice smile.gif
Tuoj itrauks unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 09 18, 21:44)
lotuliukas.gif
jei ND trūksta, tai kažkada dar buvo baltas baltame nufotografuoti. Ir vandens lašiukai. Neprivalomi ND, tiem kas norėjo

Nu gerai biggrin.gif
Gal kur plačiau apie šiuos ND yra? Kas juose svarbiausia turi būti? Po vieną nuotrauką? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(isora @ 2012 09 18, 22:06)
Daba jūs man, paaiškint jei galit, nebeduoda flikran kelt foto, aiškina, kad limitą išnaudojau ir pirkt PRO...  unsure.gif  Pirkt? Ar ką daryt reik???  g.gif Pratryniau daug foto, bet kaip su prantu ne tame esmė, m? verysad.gif

pirk pro, bus ramu:)
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2012 09 18, 22:46)
O šita?

tikriausiai tokių rezultatų norėtum. Vandens kaip rūko, dūmų...

Nesakau, kad iškart taip super turi gautis, nes. Bet tiesiog įkėliau nuorodą, kad pamatytum skirtumą, jog čia, tavasis variantas, dar tik pati pati pradžia.

Arčiausiai to efekto buvo pirmam poste ketvirta foto.

Aš kažkada bandžiau ne su vandeniu, bet su debesimis žaisti. Tikrai ilgai laukiau ir efektas vistiek vos vos tesimatė. Jei vandenį fotografuoji, tai vistiek ieškok kokio atramos taško. Kad ir mažiausio taškelio, bet ko. Bus tikrai įdomiau, gražiau
Papildyta:
QUOTE(.mauskiuke. @ 2012 09 18, 22:49)
Nu gerai  biggrin.gif 
Gal kur plačiau apie šiuos ND yra? Kas juose svarbiausia turi būti? Po vieną nuotrauką?  smile.gif

Manau jau senokai išėmėm iš pirmo psl. tuos ND.
Balto baltame esmė, geras wb smile.gif Ir idėja pati, originalumas foto, netikėtumas.

Lašiukai tai tokie man rodos merginos ieškojosi youtube video, kažkas net buvo keletą įkėlęs ir paskui fotografavo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 18 rugsėjo 2012 - 21:53
QUOTE(-Tynka- @ 2012 09 18, 21:26)
Nu ciocės, dabar reikia patarimo man... Paskambinau Pentax'ui sužinoti, kas tam mano fotikui ir kiek kainuos pataisyti (išsiunčiau jį jiems taisyt, nes numirė visiškai). O naujienos, pasirodo, ne itin, oi, ne itin  verysad.gif Reik keisti main power board (atrodo, kad taip vadinasi... gaila, kad neužsirašiau) ir visą tą kampą, kur dedamos baterijos, plius rekomenduoja abu objektyvus išvalyti ir sureguliuoti fokusavimą juose (čia tik diagnostika, nebūtina tą daryti), tai vienžo.. Su viskuo+siuntimu kainuos 425$... Jei tik objektyvą keist, tada 315+siuntimas  unsure.gif Nu blyn, žiauriai gaila tiek mokėti, kai pats fotikas su kitiniu objektyvu kainavo 500 dolerių.. Nenoriu pirkti naujo Pentax bodžio, jei jau naują pirkti, tai noriu nebe Pentax'o, o Canon arba Nikon. Bet  atliekamas tūkstantėlis naujam fotikui+objektyvui irgi nesimėto.. Plius ką tada su tais dviem pentaxiniais objektyvais reiktų daryt.. Žodžiu, kažkokia nesąmonė, visai nesuprantu, ką daryt  verysad.gif O be fotiko aš jaučiuos kaip be rankų verysad.gif

na nelogiška tokius pinigus už remontą mokėti.. o tai jis negarantinis? jei negarantinis, tai geriau pasitaupyti, ir kitą nusipirkti.... aš taip manau
Atsakyti