Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(R.i.R. @ 2012 09 18, 22:00)
Pažaidimai su išlaikymu...

paskutinėje jau pradeda matytis tas žavusis efektas. Dar ilgiau reiktų palaukti.
Atsakyti
Daba jūs man, paaiškint jei galit, nebeduoda flikran kelt foto, aiškina, kad limitą išnaudojau ir pirkt PRO... unsure.gif Pirkt? Ar ką daryt reik??? g.gif Pratryniau daug foto, bet kaip su prantu ne tame esmė, m? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(isora @ 2012 09 18, 22:06)
Daba jūs man, paaiškint jei galit, nebeduoda flikran kelt foto, aiškina, kad limitą išnaudojau ir pirkt PRO...  unsure.gif  Pirkt? Ar ką daryt reik???  g.gif Pratryniau daug foto, bet kaip su prantu ne tame esmė, m? verysad.gif

nesusidūriau su tokia problema, tad negaliu padėti.
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2012 09 18, 19:45)
Noriu tavo auto po šių žodžių  bigsmile.gif

Neeee:)Nebemegstu fotografuotis ir nebenoriu, kad mane fotografuotu.
QUOTE(Yvette @ 2012 09 18, 20:26)

Vat tarkim ir Alabamai teko truputėlis to ignoro.  Dabar žiūriu susiėmė ir normaliai reaguoja  į komentarus, tai vėl komentuoju.
Galiu ir parašyti kodėl taip elgiuosi. Į SM ateinu atsipūsti, o pastovūs galvos kvaršinimai vargina. Tad atsiriboju ir tiek.

As ir dabar nemoku reaguoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 09 18, 22:10)
nesusidūriau su tokia problema, tad negaliu padėti.

na palauksiu, gal kuri padės, gal kuriai taip buvo... ot plėšikai... ot kakos..
Atsakyti
QUOTE(isora @ 2012 09 18, 20:11)
na palauksiu, gal kuri padės, gal kuriai taip buvo... ot plėšikai... ot kakos..

turi laukt kito menesio, nes yra menesinis limitas, kuri virsijai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bumbasi @ 2012 09 18, 20:48)
Aš kai rinkausi baltą daiktą, tai ką bepasiimdavau atrodydavo baltas kol nepridėdavau palyyginimui prie balto lapo. pasirodo daiktai, buvo gelsvoki palyginus su lapu ir wb namų darbą kiek dariau, vis geltonavo.. Kol pasiėmiau tikrai baltus siūlus smile.gif Nežinau, gal tik man vienai taip.. Bet tada labai lengvai nufotografavau kaip reikėjo..

Vat tas paskutinis mano objektas akinamai baltas... Išbandžiau ne vieną kartą visaip... Gal kažką ne taip nusistatau? g.gif Kažkokia nesamonė, nieko nesuprantu, gal kas gali padėt patarimais?
Atsakyti
QUOTE(viktorija09 @ 2012 09 18, 19:41)
Norėčiau sulaukti konkretesnių patarimų, nes su WB kažkaip nesiseka  schmoll.gif  g.gif

Patarciau rinktis balta daikta matiniu pavirsium. Balta lapa fotografuot pasidejus pries ta daikta kuri zadi fotografuot. Taip pat reikalingas geras apsvietimas mirksiukas.gif
QUOTE(R.i.R. @ 2012 09 18, 20:00)
Pažaidimai su išlaikymu...

Pirmosiuose nelabai jis matyt, paskutinioji jau mazdaug ta linkme mirksiukas.gif
QUOTE(Alabama @ 2012 09 18, 20:10)
Neeee:)Nebemegstu fotografuotis ir nebenoriu, kad mane fotografuotu.

As irgi tokia drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peonyblossom: 18 rugsėjo 2012 - 21:20
QUOTE(viktorija09 @ 2012 09 18, 21:17)
Vat tas paskutinis mano objektas akinamai baltas... Išbandžiau ne vieną kartą visaip... Gal kažką ne taip nusistatau?  g.gif Kažkokia nesamonė, nieko nesuprantu, gal kas gali padėt patarimais?

hmm.. g.gif gal kažką ne taip padarai, arba nedadarai? Man padėjo šitas video gal ir tau padės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(.mauskiuke. @ 2012 09 18, 22:21)
hmm..  g.gif  gal kažką ne taip padarai, arba nedadarai? Man padėjo šitas video gal ir tau padės  4u.gif

o tave jau galima sveikinti?Viską atsiskaitei?
Atsakyti
QUOTE(Peonyblossom @ 2012 09 18, 21:19)
Patarciau rinktis balta daikta matiniu pavirsium. Balta lapa fotografuot pasidejus pries ta daikta kuri zadi fotografuot. Taip pat reikalingas geras apsvietimas  mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(.mauskiuke. @ 2012 09 18, 21:21)
hmm..  g.gif  gal kažką ne taip padarai, arba nedadarai? Man padėjo šitas video gal ir tau padės  4u.gif

Ačiū, mergaitės, už pagalbą 4u.gif
Atsakyti
Nu ciocės, dabar reikia patarimo man... Paskambinau Pentax'ui sužinoti, kas tam mano fotikui ir kiek kainuos pataisyti (išsiunčiau jį jiems taisyt, nes numirė visiškai). O naujienos, pasirodo, ne itin, oi, ne itin verysad.gif Reik keisti main power board (atrodo, kad taip vadinasi... gaila, kad neužsirašiau) ir visą tą kampą, kur dedamos baterijos, plius rekomenduoja abu objektyvus išvalyti ir sureguliuoti fokusavimą juose (čia tik diagnostika, nebūtina tą daryti), tai vienžo.. Su viskuo+siuntimu kainuos 425$... Jei tik objektyvą keist, tada 315+siuntimas unsure.gif Nu blyn, žiauriai gaila tiek mokėti, kai pats fotikas su kitiniu objektyvu kainavo 500 dolerių.. Nenoriu pirkti naujo Pentax bodžio, jei jau naują pirkti, tai noriu nebe Pentax'o, o Canon arba Nikon. Bet atliekamas tūkstantėlis naujam fotikui+objektyvui irgi nesimėto.. Plius ką tada su tais dviem pentaxiniais objektyvais reiktų daryt.. Žodžiu, kažkokia nesąmonė, visai nesuprantu, ką daryt verysad.gif O be fotiko aš jaučiuos kaip be rankų verysad.gif
Atsakyti