Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

na va, kaip visada Sayonara geriau parašė. O aš tai tik palinkėsiu.

O kas seniau temoje dalyvauja, manau tikrai žinok, kad komentuoju foto visų neutraliai, be jokių simpatijų antipatijų.

Taip pat jei matau žmgus po kiekvieno komentaro į konfliktus linkęs, nustoju komentuoti jo foto.
Vat tarkim ir Alabamai teko truputėlis to ignoro. Dabar žiūriu susiėmė ir normaliai reaguoja į komentarus, tai vėl komentuoju.
Galiu ir parašyti kodėl taip elgiuosi. Į SM ateinu atsipūsti, o pastovūs galvos kvaršinimai vargina. Tad atsiriboju ir tiek.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 18 rugsėjo 2012 - 20:35
Sutinku, grybauju su apdirbimu juodai.. Nors ne visada kišu nagus kur nereikia..Dažniausiai nebent tik ryškuma, kontrasta pastumdau...
Originalas, beveik smile.gif
user posted image
Atsakyti
poster_offtopic.gif Nesuprantu ar čia man vienai, ar ir Jums stringa šis puslapis? Jau kelintą dieną kažkokios nesamonės vyksta? g.gif
Atsakyti
QUOTE(bumbasi @ 2012 09 18, 21:36)
Sutinku, grybauju su apdirbimu juodai.. Nors ne visada kišu nagus kur nereikia..Dažniausiai nebent tik ryškuma, kontrasta pastumdau...

jei išeis patvarkyti tavo foto, galiu čia įkelti per savo flick ar nenori?
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2012 09 18, 19:40)
patarciau perdaryti rolleyes.gif

Norėčiau sulaukti konkretesnių patarimų, nes su WB kažkaip nesiseka schmoll.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 09 18, 21:38)
jei išeis patvarkyti tavo foto, galiu čia įkelti per savo flick ar nenori?

Aišku, kad noriu smile.gif Būčiau net labai dėkinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bumbasi @ 2012 09 18, 20:36)
http://farm9.staticf..._d723454ae1.jpg[/img]

Kitas reikalas. Milijoną kartų geriau.
Atsakyti
QUOTE(viktorija09 @ 2012 09 18, 21:41)
Norėčiau sulaukti konkretesnių patarimų, nes su WB kažkaip nesiseka  schmoll.gif  g.gif

Aš kai rinkausi baltą daiktą, tai ką bepasiimdavau atrodydavo baltas kol nepridėdavau palyyginimui prie balto lapo. pasirodo daiktai, buvo gelsvoki palyginus su lapu ir wb namų darbą kiek dariau, vis geltonavo.. Kol pasiėmiau tikrai baltus siūlus smile.gif Nežinau, gal tik man vienai taip.. Bet tada labai lengvai nufotografavau kaip reikėjo..
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 09 18, 19:24)
* Tu po metų jei dar čia būsi, kitaip kalbėsi smile.gif pamatysi.
** nekonfliktuok, niekas nieko nesmerkia ir tikrai nieko nebijo, na, nebent voro ar vilko kokio, kuris mašną gali iškąst smile.gif o ką sakyt, jei matai, kad ne ten eina, ir tai OBJEKTYVU. sakau, po metų, tikiuosi, pati pamatysi.
*** "senikės" ne savo stiliuką įsikirtę, o matę čia labai daug ciocių, kurios ateina ir pradeda ne nuo fotografijos, o nuo apdirbi(nėji)mo. kai susivokia, pradeda fotografijos mokintis. ir ateina po metų kai kurios su šedevrais. o kai kurios be jų. nes tikrai yra žmonių, kurie lieka prie sluoksnių tobulinimo, o ne nuosekliai mokosi fotografijos.
****apie Tavo foto. visai gražus žiedas ir indas, tad užuomazga buvo. nepatinka banaliai numesti žiedlapiai ir labai nepatinka apdirbimas.
*****kai senės sako "nepatinka", tai nėra lygu pradžiamokslės "nepatinka". tai yra lygu "blogai". iš praktikos tai ateina. nes gali argumentuoti, kodėl blogai. ne visai norisi, tiesa. nes štai ateini ir Tu įsikirtus savo tiesą ir nieko žinot nenori. tai kam ******Tau aiškint, jei Tu girdėt nenori, kad durnas tas apdirbimas, supranti? durnas. stadija. kuri praeis. tai va to praėjimo mes ir laukiam. rolleyes.gif

* O kur as kitur busiu rolleyes.gif
**O kodel jus, bet kokia naujokes issakyta nuomone/minti is karto konfliktu vadinat ir pacios uzsicirskiat? g.gif Tokios jautruoles pasidare, kad jau dievaz net nieko pasakyt tamstoms nebegalima. Gaunasi, kad naujokes tik arba buciuojat 'zandukus' arba cic po sluota biggrin.gif Nu ne, man jeigu idomu as ir klausiu, plius cia pradziamokslio tema, as esu pradziamoksle, tai ir klausiu, jeigu man kazkas neaisku smile.gif
*** Ai tik nereikia, yra tas stiliukas yra...ir ne as viena ji pastebejus esu. Kad naujokes cia daug ko neissako, dar nereiskia, kad per AZ nepasikalba mirksiukas.gif Aisku yra senbuviu tarpe, kuriu stilius skiriasi pvz Erikamaja. Ir pvz as asmeniskai jos ir komentarus labiausiai vertinu, nes visada korektiskai, graziai atsako, paraso, gera mokytoja butu rolleyes.gif
**** Aciu uz nuotraukos analize.
***** Tai va neuztenka pasakyt nepatinka, norisi, kad tas nepatinka butu pagrystas. O kai paklausi to konkretumo, pasirodo jau vargini tamstas ir sersali keli.
***** Beja tas durnas apdirbimas, tai paciai tamstai Yvettei puikiausiai suejo su mano geltonom rozem smile.gif Tai kartais ir blaskaisi zmogus, nes jums tai tinka, tai netinka. Pasakytu, nu klausyk ten tiko, bet jau atsibodo, bandyk taip anaip arba is vis, nieko tada nesakyt. O stadijos yra mokymosi sudedamoji dalis, tai as megaujuosi kiekviena ta stadija ir ja vertinu, tad nereikia to menkinti ir vadinti durnais visokiais ten biggrin.gif
Kantrybes jums ir laimes namuosna. Buockis biggrin.gif
Atsakyti
Pažaidimai su išlaikymu...

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R.i.R.: 18 rugsėjo 2012 - 21:22
Bumbasi, turi gerą pradinę foto. Užkrovei mielai mergaitę labai sunkų antrą sluoksnį. Nereikalingas jis, tikrai nepuošia. Dar pakarpiau foto, kad matytum, kad visaip gerai atrodo ir nebūtinas joks ypatingas apdirbimas
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 18 rugsėjo 2012 - 21:03
bandau portreto temai...
labas vakarėlis smile.gif

user posted image
Atsakyti