Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 09 18, 16:10)
supratai kaip norėjai suprasi.... aš apie stilių šneku, o ne apie patį atlikimą.. Sayonara su Vaišvilaite palyginau. tai kurios tavo manymu iš jų abiejų šūdinos fotografijos.. Tą sakinį ir pridėjau tam, kad pabrėžti, jog apie patį fotografavimo stilių kalbu..

tiek tos, einu geriau kavos gert smile.gif

Na cia mano asmeniniu kompleksu personalizavimas:)

O ka as zinau, man taip fotografuojasi.O kodel-hmz.Lyg drasos truktu pazinti save, kazka traukt is saves tokio, ka (gal) turiu?
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 09 18, 13:56)
artėja, zylės ims badu mirti, lauksim vaizdų..tongue.gif

Kadangi as linkiu pasauliui tik riuzavo gerio, tai pasirupinsiu, kad tos zyles nebadautu, ot tongue.gif
Beja juokas juokais, bet siandien pietautadama negalejau nustot galvot apie tuos fotografuotus lavonelius... Vaizduote liejasi per krastus. Pamislyjau, o gal kokia savam stiliui net noreciau sesija sukurt, pvz: Killing me softly wub.gif

O cia mano viena nuotrauka is vakarykscio 'pasiblusinejimo' smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Afrė @ 2012 09 18, 09:05)
Sveikos 4u.gif
Užsikrėčiau Yvettes virusus biggrin.gif
Kad turėtumėt ką veikti į sveikatą komentuokit

biggrin.gif mačiau nemažai kam nepatiko foto. Ateisiu kaip balta varna. Man foto labai patinka. Tik apdirbimą reik keisti. Adresą žinai, atsiųsk sumažntą originalą, pažiūrėsiu kas ten kaip ir papasakosiu ką ir kaip pakeisti. Tada ateisi į temą iš naujo. Su trenksmais. Pamatysi kaip nemažai kas pasakys: "O!"

Šiaip šaunuolė tai nereali esi. Atviruko nusipelnai už pastangas ir įsiklausymą į patarimus, komentarus ir nestovėjimą, bumbėjimą vietoje, bet ėjimą ir fotografavimą. Atsiųsk tuo pačiu ir adresą namų. O aš einu autografo kaulyti iš atviruko autorės.

Tiesa, čia atvirukas už pastangas, dar ne konkurso pabaiga. Rytoj išsirinksiu labiausiai patikusią žmogaus foto.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 18 rugsėjo 2012 - 16:56
Labas,
QUOTE(Yvette @ 2012 09 17, 21:53)
gali nuorodą į  flickr duoti? Man bus ten paprasčiau parodyti, nei čia paaiškinti  ax.gif

čia prašom smile.gif
Atsakyti
Aš tas pačias fotkes šiandien žiūrėjau, jau ne pirmą kart pastebiu, kad kas parodo ką mačiau, matyt palaikinę būnam tuos pačius ir pan. biggrin.gif

Atsakyti
Net ir nesitikėjau,kad ims ir patiks kam nors... Kas blogai ir pati tą mačiau, nieko naujo neišgridau... tik gaila,kad su juosta nepažiūrėsi kaip kadras išėjo smile.gif

Malonu,kad yra žmonių, kurie gaišta savo brangų laiką ir duoda gerų patarimų 4u.gif
Ui, net nesitikiu atviruko laimėti, tiesiog postūmis pačiai, sudomino virusas. Sudominai tikrai,o dar su gerai pamokymais, su idėjomis thumbup.gif
QUOTE(Yvette @ 2012 09 18, 17:53)
biggrin.gif  mačiau nemažai kam nepatiko foto. Ateisiu kaip balta varna. Man foto labai patinka. Tik apdirbimą reik keisti. Adresą žinai, atsiųsk sumažntą originalą, pažiūrėsiu kas ten kaip ir papasakosiu ką ir kaip pakeisti. Tada ateisi į temą iš naujo. Su trenksmais. Pamatysi kaip nemažai kas pasakys: "O!"

Šiaip šaunuolė tai nereali esi. Atviruko nusipelnai už pastangas ir įsiklausymą į patarimus, komentarus ir nestovėjimą, bumbėjimą vietoje, bet ėjimą ir fotografavimą. Atsiųsk tuo pačiu ir adresą namų. O aš einu autografo kaulyti iš atviruko autorės.

Tiesa, čia atvirukas už pastangas, dar ne konkurso pabaiga. Rytoj išsirinksiu labiausiai patikusią žmogaus foto.

Atsakyti
Laba.
Dėkui O la la la už komentarą, kuo toliau žiūriu tuo labiau nuobodesnė jinai man daros...
Patrukdysiu vėl. Šitą foto perdarinėjau kelis kartus.. Man atrodo, kad ir dar kitaip norėtųsi ją matyti.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(viktorija09 @ 2012 09 17, 20:39)

patarciau perdaryti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2012 09 18, 17:13)
Na cia mano asmeniniu kompleksu personalizavimas:)

O ka as zinau, man taip fotografuojasi.O kodel-hmz.Lyg drasos truktu pazinti save, kazka traukt is saves tokio, ka (gal) turiu?

Noriu tavo auto po šių žodžių bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(bumbasi @ 2012 09 18, 20:30)
Laba.
Dėkui O la la la už komentarą, kuo toliau žiūriu tuo labiau nuobodesnė jinai man daros...
Patrukdysiu vėl. Šitą foto perdarinėjau kelis kartus.. Man atrodo, kad ir dar kitaip norėtųsi ją matyti.

eilinis pavyzdys kai tvarkoma ir nusitvarkoma. Originalas manau tikrai n kartų geresnis už šį variantą. Žinau, kad noris kažką kitaip daryti, sluoksnius dėti ir t.t. Bet žinokit tai nėra lengva.
Papildyta:
QUOTE(Peonyblossom @ 2012 09 18, 17:42)
O cia mano viena nuotrauka is vakarykscio 'pasiblusinejimo'  smile.gif

mano nuomone irgi tvarkyta ir nusitvarkyta. O ir pats foto stilius, jei tau toks patinka ok. Toliau nekomentuoju, nes mes kitokiais keliais einam ir eisim. Labai nepatinka tokios foto.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 18 rugsėjo 2012 - 19:54
QUOTE(Yvette @ 2012 09 18, 18:51)
mano nuomone irgi tvarkyta ir nusitvarkyta. O ir pats foto stilius, jei tau toks patinka ok. Toliau nekomentuoju, nes mes kitokiais keliais einam ir eisim. Labai nepatinka tokios foto.

Kartais jauciuosi lyg Tau asmeniskai kuo prasikaltus buciau biggrin.gif Jau seniai pastebejau, kad jus senutes turit isikirtusios savo viena stiliuka ir kas neiina i to stiliuko ribas jau buna pasmerkta. Kas cia per baimes? Tas braizas jau toks iki skausmo akivaizdus, kad as jau pamacius temoje nuotraukas tiksliai zinau kuri ka pasakys...net nebeidomu rolleyes.gif
Beja jau antras kartas kai vietoj issamiai paaiskintu klaidu, apsiribojama kazkokiu pabambejimu ir nuotrauku vertinimo lygiu patinka/nepatinka. Oj kaip informatyvu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Peonyblossom @ 2012 09 18, 20:07)
Kartais jauciuosi lyg Tau asmeniskai kuo prasikaltus buciau  biggrin.gif  Jau seniai pastebejau, kad jus senutes turit isikirtusios savo viena stiliuka ir kas neiina i to stiliuko ribas jau buna pasmerkta. Kas cia per baimes? Tas braizas jau toks iki skausmo akivaizdus, kad as jau pamacius temoje nuotraukas tiksliai zinau kuri ka pasakys...net nebeidomu  rolleyes.gif
Beja jau antras kartas kai vietoj issamiai paaiskintu klaidu, apsiribojama kazkokiu pabambejimu ir nuotrauku vertinimo lygiu patinka/nepatinka. Oj kaip informatyvu  cool.gif

Tu po metų jei dar čia būsi, kitaip kalbėsi smile.gif pamatysi.

nekonfliktuok, niekas nieko nesmerkia ir tikrai nieko nebijo, na, nebent voro ar vilko kokio, kuris mašną gali iškąst smile.gif o ką sakyt, jei matai, kad ne ten eina, ir tai OBJEKTYVU. sakau, po metų, tikiuosi, pati pamatysi.

"senikės" ne savo stiliuką įsikirtę, o matę čia labai daug ciocių, kurios ateina ir pradeda ne nuo fotografijos, o nuo apdirbi(nėji)mo. kai susivokia, pradeda fotografijos mokintis. ir ateina po metų kai kurios su šedevrais. o kai kurios be jų. nes tikrai yra žmonių, kurie lieka prie sluoksnių tobulinimo, o ne nuosekliai mokosi fotografijos.

apie Tavo foto. visai gražus žiedas ir indas, tad užuomazga buvo. nepatinka banaliai numesti žiedlapiai ir labai nepatinka apdirbimas.

kai senės sako "nepatinka", tai nėra lygu pradžiamokslės "nepatinka". tai yra lygu "blogai". iš praktikos tai ateina. nes gali argumentuoti, kodėl blogai. ne visai norisi, tiesa. nes štai ateini ir Tu įsikirtus savo tiesą ir nieko žinot nenori. tai kam Tau aiškint, jei Tu girdėt nenori, kad durnas tas apdirbimas, supranti? durnas. stadija. kuri praeis. tai va to praėjimo mes ir laukiam. rolleyes.gif

bumbasi, analogiška pastaba dėl apdirbimo. man jis baisus. parodyk originalą geriau. arba bent jau pažaisk su jb pavertimu, naudos daugiau bus. dabar gi mergytės galva atskirta nuo kūrno, rodos, vien apdirbimo dėka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 18 rugsėjo 2012 - 20:30