Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Dabar teisingai. Tik dirbtiniame galėtų būti šviesiau. Ai, pamiršau parašyti, kad užskaitau smile.gif
Kaip didžiuojuos savimi - pradėjau spalvas skirti biggrin.gif reiškia, jau ne už kalnų ir lavonai patiks biggrin.gif

Kaži, kiek jis tikrovėj ne toks gražus, gal čia tik graži foto biggrin.gif ech, fantazuotojos jūs biggrin.gif aš tokiam vyrui, jei jis būtų mano uždrausčiau fotografuoti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R.i.R.: 18 rugsėjo 2012 - 15:49
čia šiaip.. gerai būtų kokia elegantiška moteriškė gurkšnojanti kavą prie šio staliuko, o dabar taaaaaip tūūūūūščia, kad net graudu doh.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 09 18, 16:41)
čia šiaip.. gerai būtų kokia elegantiška moteriškė gurkšnojanti kavą prie šio staliuko, o dabar taaaaaip tūūūūūščia, kad net graudu  doh.gif 

[img]http://farm9.staticflickr.com/8172/7999699525_dd52e73d89.jpg

Aš turiu žiauriai panašią bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(.mauskiuke. @ 2012 09 18, 15:21)
Ačiū už komentarus.. bandau taisyt  ax.gif
Truputi pažaidžiau su užlaikymu.. man kažkaip tamsesnė gražiau  ax.gif o kaip geriau?  g.gif

užskaitau
QUOTE(R.i.R. @ 2012 09 18, 15:40)

Kaži, kiek jis tikrovėj gražus, gal čia tik graži foto  biggrin.gif ech, fantazuotojos jūs  biggrin.gif aš tokiam vyrui, jei jis būtų mano uždrausčiau fotografuoti  biggrin.gif

kodėl?

QUOTE(R.i.R. @ 2012 09 18, 15:41)
Aš turiu žiauriai panašią  bigsmile.gif

paro bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 09 18, 16:42)
užskaitau
kodėl?
paro  bigsmile.gif

kažką ne taip supezėjau...
Namie nail.gif
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2012 09 18, 15:50)
kažką ne taip supezėjau...
Namie  nail.gif

kodėl uždraustum savo vyrui fotografuot? biggrin.gif
Atsakyti
Dar viena fotografe, kuri man labai patinka-

http://www.facebook....5...9099&type=1
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2012 09 18, 15:54)
Dar viena fotografe, kuri man labai patinka-

http://www.facebook....5...9099&type=1

ne pirmą kartą įmeti puikiu pvz kokie darbai tau patinka, bet pačios fotografavimo stilius visiškai kitoks, įdomu- kodėl? smile.gif toks kontrastas, labai įdomu kodėl taip yra smile.gif

čia panašiai nustebčiau, jei Sayonara kokios Vaišvilaitės ir panašius darbus papostintų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 09 18, 15:59)
ne pirmą kartą įmeti puikiu pvz kokie darbai tau patinka, bet pačios fotografavimo stilius visiškai kitoks, įdomu- kodėl? smile.gif  toks kontrastas, labai įdomu kodėl taip yra smile.gif

čia panašiai nustebčiau, jei Sayonara kokios Vaišvilaitės ir panašius darbus papostintų smile.gif

Nekokios nuomones apie mane biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2012 09 18, 16:02)
Nekokios nuomones apie mane biggrin.gif

kodėl nekokiokios? smile.gif aš kaip tik noriu nuomonę susidaryt, kaip čia yr su Tavim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 09 18, 15:59)
ne pirmą kartą įmeti puikiu pvz kokie darbai tau patinka, bet pačios fotografavimo stilius visiškai kitoks, įdomu- kodėl? smile.gif  toks kontrastas, labai įdomu kodėl taip yra smile.gif

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 09 18, 16:04)
kodėl nekokiokios? smile.gif aš kaip tik noriu nuomonę susidaryt, kaip čia yr su Tavim biggrin.gif

Kaip manai:)Mazdaug tu turi toki gera skoni, bet fotografijos tavo shudinos. biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2012 09 18, 16:06)
Kaip manai:)Mazdaug tu turi toki gera skoni, bet fotografijos tavo shudinos. biggrin.gif  biggrin.gif

supratai kaip norėjai suprasi.... aš apie stilių šneku, o ne apie patį atlikimą.. Sayonara su Vaišvilaite palyginau. tai kurios tavo manymu iš jų abiejų šūdinos fotografijos.. Tą sakinį ir pridėjau tam, kad pabrėžti, jog apie patį fotografavimo stilių kalbu..

tiek tos, einu geriau kavos gert smile.gif
Atsakyti