Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(brumbrumai @ 2012 09 18, 12:53)
special for you FOTO biggrin.gif

kas čia? tik nesakyk, kad koks Gabrenas blink.gif

Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 09 18, 15:00)
kas čia? tik nesakyk, kad koks Gabrenas  blink.gif

nu tai jo. isireminsi?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2012 09 18, 14:02)
nu tai jo. isireminsi?smile.gif

o wow, tai jau ir šitą tada tikrai myliu lotuliukas.gif

o aš įsivaizdavau, kad jis koks nusperdęs diedas, su storais akiniais, praplikęs, ir pelėsiais smirdančius švarku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 09 18, 14:08)
biggrin.gif visai nebūtinai. juk manieros, balsas arba tiesiog gyvas vaizdas gali erzinti. o gal kada pabendrausim smile.gif Tu iš kurio galo, primink?

Iš kito biggrin.gif bet vien dėl tavęs kokį kartą vilnietiškam meete norėčiau sudalyvauti biggrin.gif įsirašau šitą į savo svajonių sąrašą biggrin.gif

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 09 18, 15:00)
kas čia? tik nesakyk, kad koks Gabrenas  blink.gif

Nuuuu biggrin.gif atrodo ne kaip fotomenininkas, o normalEI biggrin.gif o darbai tai jo mmm...
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 09 18, 14:03)
o wow, tai jau ir šitą tada tikrai myliu  lotuliukas.gif

o aš įsivaizdavau, kad jis koks nusperdęs diedas, su storais akiniais, praplikęs, ir pelėsiais smirdančius švarku  biggrin.gif

lotuliukas.gif o ne, jis frantas kaip reikalas smile.gif

QUOTE(R.i.R. @ 2012 09 18, 14:03)
Iš kito  biggrin.gif bet vien dėl tavęs kokį kartą vilnietiškam meete norėčiau sudalyvauti biggrin.gif įsirašau šitą į savo svajonių sąrašą  biggrin.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2012 09 18, 13:13)
Jej, kaip kraupiai tas peilis  biggrin.gif As susilaikau, nes man abiejuose variantuose fokusas toks ant ribos atrodo.

Mažesnis nesižiūrėjo unsure.gif Kas tam fokusui? Kodėl nušoka, jei fokusuoju į peilį? g.gif

Ačiū geroms užskaičiusioms, darysiu ND 4 ax.gif

Och tas Gabrenas, ir kam pažiūrėjau wub.gif Eisiu db jo darbų ieškoti rolleyes.gif
Atsakyti
nu brumbrumas padarė kokią reklamą Gabrėnui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 09 18, 13:58)
Tu pas mane po padidinamuoju stiklu ir žaliu filtru, kad ružavą atspalvį pamažintų smile.gif

Nu ir ok.. bebe.gif Db galit vadint rožine mergaite.. lotuliukas.gif Nu nebe mergaitė, bet apsimeskim, kad mergaitė.. topsecret.gif lotuliukas.gif

Vakar važiuojam 22 valanda senu keliu iš ukm namo ir taip tamsu, miškai kažkokie, sakau nu vyrui sakau, pamatysi padlieną kokią ant kelio STOKKK.. lotuliukas.gif Nu noriu tu wubikų, nu supraskit, taip tiks prie mano riūūžavumo.. flirt.gif
Ryt į pnvz, irgi liepiau jei šalikėlėj koks gulės, kad stotu fotkinsiu.. biggrin.gif

Nu nepriimkit tik kaip įžeidimų ir kad ugnelę kurstau, aš tik šmaikštauju gi... irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(isora @ 2012 09 18, 14:53)
Nu ir ok.. bebe.gif Db galit vadint rožine mergaite..  lotuliukas.gif  Nu nebe mergaitė, bet apsimeskim, kad mergaitė.. topsecret.gif  lotuliukas.gif

Vakar važiuojam 22 valanda senu keliu iš ukm namo ir taip tamsu, miškai kažkokie, sakau nu vyrui sakau, pamatysi padlieną kokią ant kelio STOKKK..  lotuliukas.gif  Nu noriu tu wubikų, nu supraskit, taip tiks prie mano riūūžavumo.. flirt.gif
Ryt į pnvz, irgi liepiau jei šalikėlėj koks gulės, kad stotu fotkinsiu..  biggrin.gif

Nu nepriimkit tik kaip įžeidimų ir kad ugnelę kurstau, aš tik šmaikštauju gi... irnesakyk.gif

tarkim, kad šiandien šmaikštauji, o apie zyles tai visai rimtai cool.gif žiema artėja, zylės ims badu mirti, lauksim vaizdų..tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 09 18, 15:56)
tarkim, kad šiandien šmaikštauji, o apie zyles tai visai rimtai cool.gif  žiema artėja, zylės ims badu mirti, lauksim vaizdų..tongue.gif

Pažadėjau, tai ir bus.. biggrin.gif Jei nę, tai, meno vardan, nu aukosim kokią.. lotuliukas.gif Arba tėvų šunį paleisiu, "netyčia", nu dėl jūsų gi kalnus nuverst galiu.. flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 09 18, 15:41)
nu brumbrumas padarė kokią reklamą Gabrėnui biggrin.gif

graziu fotografu apsimoka but smile.gif
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2012 09 18, 12:56)
Kas pirmai foto? kaip su rūkeliu. WB lyg ok. Tik šviesesnės foto galėtų būti.

Ačiū už komentarus.. bandau taisyt ax.gif
Truputi pažaidžiau su užlaikymu.. man kažkaip tamsesnė gražiau ax.gif o kaip geriau? g.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti