Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Jurzole @ 2012 09 18, 11:18)
drinks_cheers.gif Man irgi labai nepatinka, kai mane forumuose aukleja ir gyventi moko hihihi.gif Bet matai, dar yra kita sio reikalo puse - tokiose diskusijose tikrai nereikia visko priimti asmeniskai (isskyrus tuos atvejus, kai tikrai konkreciai tau rasoma, nes buna ir taip). Dazniausiai zmones kalba apibendrintai, ir tikrai nesiekia kam nors konkreciai "pabaksnoti". Toks irgi nesusikalbejimas gaunasi, kai vienas raso vienaip, o kitas skaito visai kitaip.

Sutinku 4u.gif

Veliau ikelsiu savo vakarykscius daiktu deliojimo bandymus. Si karta stengiaus apsiriboti kuo maziau daiktu. Kai kur rinkausi minimalizma, pvz vienas daiktas ir parinktas fonas tam daiktui isskrti. Baisiai noriu ismokt to meno, nors aisku, jeigu matysiu, kad visai nejudu link geresnes puses ko gero teks atsisakyt to noro smile.gif

Ir dar noriu pasidziaugt del sio ryto diskusijos, gal tiksliau minciu/informacijos, pasidalinimo apie juosta. Paciai niezti nagucius ja isbandyt, tai tokios snekos tik paskatina imtis veiksmu 4u.gif
Atsakyti
5ND dienos šviesoje

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 09 18, 13:13)
su Gabrenu neteko susitikt, gal jis net negražus  g.gif  lotuliukas.gif

special for you FOTO biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brumbrumai: 18 rugsėjo 2012 - 12:53
Hey!!! tongue.gif

Ogo kiek ND, tik nesigilinau dar o gal jau uzskaityt.. ax.gif

Svajone, nu bukietas wubiku... gal tema reik tokia daryt eisiu skruzdėlyno savo fotkint tada.. biggrin.gif noriu ir as wubiku.. :bebebe'
Atsakyti
QUOTE(.mauskiuke. @ 2012 09 18, 13:50)
5ND dienos šviesoje

[img]http://farm9.staticflickr.com/8446/7999341363_eeb420c788_c.jpg

Kas pirmai foto? kaip su rūkeliu. WB lyg ok. Tik šviesesnės foto galėtų būti.
Papildyta:
QUOTE(brumbrumai @ 2012 09 18, 13:53)
special for you FOTO biggrin.gif

swoon.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(isora @ 2012 09 18, 12:53)
Ogo kiek ND, tik nesigilinau dar o gal jau uzskaityt..
Svajone, nu bukietas wubiku... gal tema reik tokia daryt eisiu skruzdėlyno savo fotkint tada.. biggrin.gif  noriu ir as wubiku.. :bebebe

Tu pas mane po padidinamuoju stiklu ir žaliu filtru, kad ružavą atspalvį pamažintų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 09 18, 13:58)
Tu pas mane po padidinamuoju stiklu ir žaliu filtru, kad ružavą atspalvį pamažintų smile.gif

lotuliukas.gif oi, norėčiau su tavimi pabendrauti biggrin.gif jaučiu, visą laik tik kikenčiau biggrin.gif
Atsakyti
Man dar vieno užskaitymo paskutiniem ND trūksta blush2.gif ax.gif
Nu su ps pas mane viską gerai rodo, nu nieko nebesuprantu.....
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2012 09 18, 13:02)
lotuliukas.gif oi, norėčiau su tavimi pabendrauti  biggrin.gif jaučiu, visą laik tik kikenčiau  biggrin.gif

biggrin.gif visai nebūtinai. juk manieros, balsas arba tiesiog gyvas vaizdas gali erzinti. o gal kada pabendrausim smile.gif Tu iš kurio galo, primink?
Papildyta:
QUOTE(viktorija09 @ 2012 09 18, 13:06)
Man dar vieno užskaitymo paskutiniem ND trūksta  blush2.gif  ax.gif

kuriam psl.?
aš Tau vien už kantrybę užskaityčiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 09 18, 13:08)
Papildyta:
kuriam psl.?
aš Tau vien už kantrybę užskaityčiau smile.gif

248 žinutė
Atsakyti
QUOTE(viktorija09 @ 2012 09 18, 13:20)
248 žinutė

mergos, davai tos, kurios užskaitinėjat WB, pažiūrėkit. Duokit žmogu atsikvėpt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(viktorija09 @ 2012 09 18, 14:06)
Man dar vieno užskaitymo paskutiniem ND trūksta  blush2.gif  ax.gif

QUOTE(sayonara @ 2012 09 18, 14:22)
mergos, davai tos, kurios užskaitinėjat WB, pažiūrėkit. Duokit žmogu atsikvėpt smile.gif

As jau ziurejau, sakiau, kad man ne balta atrodo. Ir dar viena ar dvi sake, kad negerai. Tai dabar viktorijai rinktis - daryt is naujo, nes buvo ne viena abejojanti, arba laukti, kol bus trecias "taip".
Atsakyti