Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(sayonara @ 2012 09 18, 09:56)
tai gal yra poreikis kada pajungti visažinį andriušką su plačiaformate kamera? smile.gif

yra aišku, tik su mano vyro grafiku.... doh.gif nežinau ar ateit galėsiu, KAIP VISADA...
Atsakyti
O aš išsiaiškinau kaip ta Tokina 11-16 veikia - manualu ar auto cool.gif prie rankų tiesiog prilipo, paleisti nebegalėjau wub.gif Šilkinį ežerą vakar fotografavau, tik šudukas kol kas gavosi cool.gif
Atsakyti
Bet paskui darė nuotrauką didelę (tikrai labai diiidelę) ir plovė ją prūdely biggrin.gif Aš nemačiau, pasakojo, gaila. Aš lanksčiau po miškus tuo metu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG.: 18 rugsėjo 2012 - 10:07
QUOTE(rG. @ 2012 09 18, 10:04)
Bet paskui darė nuotrauką didelę ir plovė ją prūdely biggrin.gif Aš nemačiau, pasakojo, gaila. Aš lanksčiau po miškus tuo metu biggrin.gif

tai gali būti, ir kad tiesiai ant popieriaus eksponavo, camera obscura darė smile.gif
Atsakyti
Labs ryts smile.gif

Say, aciu uz rytine spauda biggrin.gif 4u.gif

bumbasi, mergaites silueto juros bangu fone nuotraukai noretusi kiek idomesnes mergaites pozos ir kiek daugiau vietos po batais.

Svajone mūsų, Say, labai idomiu double expo gavosi. Graziai kai kurie kadrai sugule smile.gif

QUOTE(Peonyblossom @ 2012 09 17, 18:06)
Kai gyvenimas gerai prispardo subine ir pakankamai pamatai ko nelinketum ir priesui matyt, tai norisi savo ir kitu darbuose 'tame kitame pasaulyje'  matyti geri, svelnuma, grozi.... Cia as grynai apie save  smile.gif

Mes gi turime teise rinktis, bet ne ignoruoti, kad tam tikru dalyku nera, neegzistuoja... Galime neigti mirti, prievarta, kitoki nei musu gyvenimo buda..., bet kazkur salia tai yra, kazkas tuo gyvena, kazkas kuria tose nuotaikose... Jei yra noro tegalima pabandyti suprasti...O patinka ar ne, reikia to ar ne atsirenkam kiekvienas.Cia kaip su knyga... Reikia tinkamo momento ir laiko...
Siaip asmeniskai as dziaugiuosi susidurusi su Sally Mann kuryba parodoje (kitaip tikrai manjakiskai asmenybei tokia kuryba buciau nurasiusi ir nesigilinusi). Padejo giliau pazvelgti parodoje rodytas filmas apie autore, jos kuryba, mintis ir pan... Man pamoka buvo - neskubeti kategoriskai vertinti, pasidometi giliau...
As tik palinkeciau kiekvienam cia esanciu, kad dazniau susidurtumete su tais fotografais ir asmenybemis, kurie privercia pasukti galva, kazka perkratyti, permastyti... wink.gif
Chi, chi dziugu, kad tokiu zmoguciu ir musu temoje yra, kur vis patampo uz usu, padrumscia vandeni, kad idomiau gyventusi smile.gif biggrin.gif

Peonyblossom, tu nepriimk arti sirdies cia visko smile.gif Nu visokiu musu cia, visokiu reikia biggrin.gif Va ziurek kaip isora per juoko syta viska praleidzia smile.gif

viktorija09, grazus ND su zvake. Uzskaitau smile.gif 2 var ir man patiko smile.gif

.mauskiuke., uzskaitau

je t'aime, groziuosi... smile.gif ir sviesa ir ranku, liniju plastika...Daili visuma.

Afre, pirmoje melynuoja veido oda, ranka raudona, antrajai kazko truksta: ar tai tikresnes miegancios israiskos,ar tai visai isdraikytu arba visai sutvarkytu plauku, ar tai, kad kairioji petnesele neblaskytu, zvaigzduciu faktura, kad svelnesne butu ir neuzdengtu taip veido......
Atsakyti
Labas rytas ax.gif

ND 3 biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
nu va, kas norit galit pažiūrėti kur aš gyvenu biggrin.gif kam patinka riužava, geltytės ir glamuras- nepatiks , nes fotografavau šiukšlyną ir visą kitą blogį, kas mane kas dien čia gyvenant slegia.. įgyvendinimu nepatenkinta, bet jau gavosi taip kaip gavosi

Karoliniškės

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 09 18, 11:40)
nu va, kas norit galit pažiūrėti kur aš gyvenu  biggrin.gif 

Tu matai koks tas Vilnius ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Suprem @ 2012 09 18, 10:50)
Tu matai koks tas Vilnius  ax.gif

nu ne Vilnius, čia tik tas kampas kur aš gyvenu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 09 18, 11:51)