Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(.mauskiuke. @ 2012 09 17, 21:42)
5ND  ax.gif

užskaitau. džiugini

S.B.M., žinok šviesa mano silpnoji vieta. Visos foto pas mane tokios. Plokščios.
Kada nors gal ir šito įpūs kokie vėjai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 17 rugsėjo 2012 - 20:47
na dar viena pries miega
user posted image

labanakt
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 09 17, 20:45)
užskaitau. džiugini

Ačiū Yvette smile.gif

Beje klausei ką patinka fotografuot.. ir aš pasimečiau.. rolleyes.gif aš dar nežinau kas man patinka.. dar net žmonių nebandžius fotografuot blush2.gif (neskaitant muilinės ant auto).. Kol kas tai daiktai ir katė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lunameja @ 2012 09 17, 21:46)
na dar viena pries miega

o žinai, šita faina. Jei turi galimybę atkurti tą pačią situaciją, perdaryčiau. Pabandyk į fotografiją įlieti ir ką nors realaus. Tas vaiko profilis labai mielas, kaip antras planas, pirmame kažko norisi, net negaliu įvardinti ko. Gal rankos su knyga, gal nėštukės pilvuko, gal dar kažko...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 17 rugsėjo 2012 - 20:51
QUOTE(Yvette @ 2012 09 17, 21:45)
užskaitau. džiugini
S.B.M., žinok šviesa mano silpnoji vieta. Visos foto pas mane tokios. Plokščios.
Kada nors gal ir šito įpūs kokie vėjai  smile.gif

Tik jau nereikia.... wink.gif Tavo darbuose ir sviesa ir mintys ir visa kita buna... tikrai nedaug esu tokiu ploksciu macius....

QUOTE(lunameja @ 2012 09 17, 21:46)
na dar viena pries miega

Kadangi jau paskatinau daugiau parasyti prie nuotrauku, tai pabandysiu ir ties sia ilgeliau stabteleti....

Is pirmo zvilgsnio lig ir nesinorejo sustot, bet ilgeliau paziurejus patiko... Vis gi neiprasta matyti tiesiog seseli nuotraukoj... jis ryskus ir israiskingas.... Taip lyg ir noretusi kazko daugiau patyrinejimui, galbut, daugiau to seselio ir veiksmo kokio... arba kaip Yvette minejo tiesiog pirmame plane kazko, kad sukurtu istorija... O galbut tiesiog kazkokiu liniju susigrojanciu su seseliu...
Atsakyti
Labas,
Užėjo noras pasirodyt. Foto pavadinau "Motion". Tik nežinau kur link judėjimas į šviesą ar į tamsą.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(jokubaite @ 2012 09 17, 22:36)
Labas,
Užėjo noras pasirodyt. Foto pavadinau "Motion". Tik nežinau kur link judėjimas į šviesą ar į tamsą.

gali nuorodą į flickr duoti? Man bus ten paprasčiau parodyti, nei čia paaiškinti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 17 rugsėjo 2012 - 21:54
Labas vakaras,kaip ten dėl meeto Kaune?penktadieni?lygtai planuoju būti toj pusėj,sudalyvauciau! smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gladiole: 17 rugsėjo 2012 - 22:14
QUOTE(gladiole @ 2012 09 17, 22:09)
Labas vakaras,kaip ten dėl meeto Kaune?penktadieni?lygtai planuoju būti toj pusėj,sudalyvauciau! smile.gif

Mytas bus biggrin.gif Penktadienis, 14.00 prie Rotušės.
Atsakyti
QUOTE(erikamaja @ 2012 09 17, 23:45)
Mytas bus biggrin.gif  Penktadienis, 14.00 prie Rotušės.

Jei nelis hihihi.gif
Atsakyti
Į sveikatą biggrin.gif
Atsakyti
Yvette kaip smagu tavo darbų pamatyti, man labai patiko kampas kuriuo ji nufotografuota, tas rankšluostis ar kas ten tai šiek tiek nervina ax.gif
Atsakyti