Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Yvette @ 2012 09 17, 18:52)
komentarai komentarais. tu bandyk įsivaizduoti po kokiu mikroskopu tavo foto bus  biggrin.gif

Psio... galutinai fobija ivarei biggrin.gif
QUOTE(sayonara @ 2012 09 17, 18:52)
nu, jauti, kas po metų bus?? jau dabar baisu.. instaliacijas iš zylių darysi gal, nu biggrin.gif
hehehe, vlip, očkarik biggrin.gif

Baisu ir pagalvot kur tas kelias gali mane nuvest doh.gif biggrin.gif
lunamerija, patinka kompozicija. Paprasta, minimalistiska. Neblogai pavyko, mano manymu, ta rytini svecia isnaudot mirksiukas.gif
Atsakyti
5ND - 2 dublis g.gif
o dabar???
Nemoku PS pasižiūrėt verysad.gif unsure.gif gal gali kas papasakot kaip reiktų pasižiūrėt doh.gif

auto
user posted image

tungsten light
user posted image

manual
user posted image
Atsakyti
QUOTE(lunameja @ 2012 09 17, 20:59)
Rytinis svecias

Banguoja kažkodėl stiklas. Ten gal po apdirbimo?

Šiaip dešinės galėjo būti daugiau.
Nėra blogai. Tos linijos kairėje ir viršuje foto daro įdomesne.
Papildyta:
QUOTE(viktorija09 @ 2012 09 17, 21:16)
5ND - 2 dublis  g.gif
o dabar???
Nemoku PS pasižiūrėt  verysad.gif  unsure.gif gal gali kas papasakot kaip reiktų pasižiūrėt  doh.gif

dabar užskaityčiau.

čia parodytas įrankis su kuriuo wb galima tikrinti.
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 09 17, 21:13)
Je taime, įklimpai. Jokių išsisukinėjimų  bigsmile.gif

dar truputį pasilaužysiu laugh.gif bet tooookia galimybė sužibo, kad kažin ar atsilaikysiu biggrin.gif
Atsakyti
viktorija09, turiu išsisaugojus robobebro žinutę, cituoju "nueini i fotosopa, pasirenki pipete, paspaudai ant savo baltos spalvos ir ziuri ka rodo color. Jei wb geras, turi buti mazdaug R=G=B. Tolerancija cia skonio reikalas, bet man mazdaug +-10 skirtumas jau matosi plika akim, ypac jei turi side-by-side palyginima"
va tep va, tikiuos padėjau 4u.gif

labas.
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 09 17, 20:22)
Papildyta:
dabar užskaityčiau.
čia parodytas įrankis su kuriuo wb galima tikrinti.

Ačiū 4u.gif labai 4u.gif
Atsakyti
Yvette, patiko foto.tik akis uzkliuvo uz kazko balto po plaukais.ranksluostukas??turi mergina grazius plaukus, noretusi daugiau ju pamatyti

Del mano foto, atsirdo pabangavimas, kai is pereksponuoto fono padariau i normalu.to pabangavimo nemoku sutvarkyti.net nezinau nuo ko pradeti ji tvarkyti

o rytinis svetys man ypatingas kazkuom... pusryciavau, kai pajutau,kad kazkas i mane ziuri biggrin.gif priejau arciau, susitiko musu zvilgsniai.ir toks keistas jausmas uzpludo biggrin.gif griebiau savo potika ir is visu pusiu pasidarbavau.jis lango sone sau ramiausiai prilipes buvo, kol atejo laikas ir jis pasisalino.

aciu uz pastabas

gal dar ikelt kokia.hm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lunameja: 17 rugsėjo 2012 - 20:28
QUOTE(pim @ 2012 09 17, 21:24)
viktorija09, turiu išsisaugojus robobebro žinutę, cituoju "nueini i fotosopa, pasirenki pipete, paspaudai ant savo baltos spalvos ir ziuri ka rodo color. Jei wb geras, turi buti mazdaug R=G=B. Tolerancija cia skonio reikalas, bet man mazdaug +-10 skirtumas jau matosi plika akim, ypac jei turi side-by-side palyginima"

kad pats Robobebras retas svečias, tai bent jo žinutę į pirmą psl. reiktų įkelti. KAs naują temą atidarinėsit, prie wb ND įkelkit ir šį aprašymą kaip pasitikrinti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 17 rugsėjo 2012 - 20:28
QUOTE(pim @ 2012 09 17, 20:24)

labas.

Ačiū smile.gif
Atsakyti
Paskaiciau ir susimasciau, nu bet rimtai kodel negalima apsieiti be tokiu jau biski pabodusiu diskusiju?....
paziurineti ivairius autorius butina, kad praplesti akirati, suprasti, kad yra visokiu zanru.... taip?.... manau kad taip....
Vieniems patiks, kitiems nepatiks, na ir gerai, taip ir turi buti..... Valio.... Kodel dabar Jus Cioces pykstates ir arsiai "diskutuojate" kas kam patinka ir kas kam ne ar turi patikti.... Praeis kiek laiko pamatysit daugiau, tiek vienu tiek kitu poziuriai ir skoniai gali pasikeisti tai normalu... Jei ne tai irgi normalu... Bet tiek skonis, tiek poziuris, visada turi tendencija keistis kartu su zmogaus kaip "as" augimu....

Kalbant apie ta pacia kritika ar komentarus... Yra tokia gera nerasyta(o gal ir rasyta, kurnors) taisykle.... Kad kritikuojant ar komentuojant darba, reikia pradziai pasakyti, kas jame yra gerai, po to kas negerai, ka galima butu keisti ir t.t.
Kazkaip tikrai pastaruoju metu wubikai visiskai neinformatyvus, tiek autoriui tiek sirdeliautojui... nei vienam nei kitam tai neduoda peno vaizduotei, ar kokio stumtelejimo... Netgi komentuodami ir labiau analizuodami darbus mes galime mokytis.... Kol parasai gera komentara, uztrunki, bet tikrai stabteli ir labiau pasigilini i darba....

Tai galbut vertetu ivesti tokia paprasta nerasyta taisykle ir pradeti komentuoti bent jau pora issamesniu sakiniu parasyti apie darba? Cia tik siaip siulymas, bet vertas apsvarstymu...
Je taime, įklimpai. Jokių išsisukinėjimų  bigsmile.gif

kad nebūtų tuščios kalbos

oooo.... Une, kitaip.... Zinai, pamaciau ir stabtelejau, nes neiprasta.... bet grazu.... patinka kampas, patinka nuotaika.... Vienintelis dalykas ko man cia truksta, tai kitokios sviesos.... plokstoka, pilkoka dabar....
Atsakyti
5ND ax.gif

user posted image

uij.. neparašiau kuri yra kuri.. doh.gif

Auto, cloudy, custom
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo .mauskiuke.: 17 rugsėjo 2012 - 20:45
QUOTE(lunameja @ 2012 09 17, 20:59)
Rytinis svecias
[img]http://farm9.staticflickr.com/8318/7996799996_e942db7665_z.jpg

faians svecias smile.gif

plaukai, veidas labai gražūs smile.gif

Dėl diskusijų apie diskusijas. Man ši tema yra iš tų, kuriose patinka diskusijų lygis, jei galima taip pasakyti, nes čia nėra pereinama į asmeniškumus kažkokius. O pasibadymai ragučiais, ar vadinkit kaip norit, yra visai smagūs ir išjudina smegenis. Išjudina pagalvoti, pamąstyti. O tai yra gerai smile.gif
Kažkaip aš dažnokai įsiveliu čia į diskusijas, bet tik todėl, kad tokiomis temomis apskritai ( biggrin.gif ) neturiu su kuo pašnekėti, tai čia mane vežaaaa... cool.gif
Sveikos, normalios, logiškos (dažniausiai), be įžeidinėjimų diskusijos - gerai. Na bent aš taip manau.
Atsakyti