Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Yvette @ 2012 09 17, 18:03)
Kokia atmosfera šiame forume, ar šioje temoje vyrauja priklauso tik nuo mūsų pačių

Na zinai, kai ateini ryte puikiai nusiteikus skaityt tema ir ten 10 lapu kivircu, tai tikrai nori nenori, bet pradedi galvot, kad ta atmosfera sukuria tam tikri zmones, kurie eilini karta uzsuka nesibaigiancius gincus su savo tiesu irodinejimais.
Nesuprantum cia daugumai pms'ai paskutinem dienom, vyrai nepamyli, kame bedos? g.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Jurzole @ 2012 09 17, 18:14)
Sorry, jei per daug negatyvo mano poste - netycia  mirksiukas.gif

Ne tik siandien, jau kelios dienos tu kaip sirse cia bariesi...kame bedos? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peonyblossom: 17 rugsėjo 2012 - 19:22
Aš tai diskutavau tik, nesipykstu nesiginčyju.. blush2.gif Ir suprantu kad čia apie fyfas tik šiaip ir t.t., kaip ir aš sakau, tik diskutuoju, pabrėžiau tą ne vieną kart.. Išsakiau paklodėm savo nuomonę, kaip Juržolė sakė, nu įsijauti, td pūtos pasipila ir varai kaip žirnius į sieną.. biggrin.gif

Dėl pms`o, tai man jooo, bet greit baigsis, vėl būsiu kaip avelė.. Sorry, kad vištidėj, vėl jermidelį sukėliau.. eilinį kart.. doh.gif
Atsakyti
ai aš pasiduodu.
Jūs tik tarp tokių paklodžių retsykiais kokią foto įkelkit, kad temos bent kažkiek į temą liktų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 09 17, 20:17)
sakai globėjiškai nuskambėjo? *****, o aš taip nuoširdžiai pasidžiaugiau, smagu skaityt.. bet jo, ji tuo pasiaurytu gal niekada nepasižymėjo, tai tos studijos gal natūrali kryptis, o gal aš ją tik dabar atidžiai skaityt pradėjau? biggrin.gif biggrin.gif

Gal mirksiukas.gif O gal tiesiog jus su Yvette raset vienaip, o as perskaiciau kitaip. Visaip buna.

QUOTE(Peonyblossom @ 2012 09 17, 20:24)
Nesuprantum cia daugumai pms'ai paskutinem dienom, vyrai nepamyli, kame bedos?  g.gif  biggrin.gif

Aha, tikrai smile.gif Tik dar is save i ta "dauguma" itrauk, objektyvumo vardan mirksiukas.gif

QUOTE(Peonyblossom @ 2012 09 17, 20:24)
Ne tik siandien, jau kelios dienos tu kaip sirse cia bariesi...kame bedos?  biggrin.gif

As? blink.gif Tikrai? g.gif Sorry, nepastebejau, man atrode, kad normaliai bendrauju... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Peonyblossom @ 2012 09 17, 19:24)
Na zinai, kai ateini ryte puikiai nusiteikus skaityt tema ir ten 10 lapu kivircu, tai tikrai nori nenori, bet pradedi galvot, kad ta atmosfera sukuria tam tikri zmones, kurie eilini karta uzsuka nesibaigiancius gincus su savo tiesu irodinejimais.
Nesuprantum cia daugumai pms'ai paskutinem dienom, vyrai nepamyli, kame bedos?  g.gif biggrin.gif

iš anksto atsiprašau, bet tie tam tikri žmonės ir toliau čia habituos..biggrin.gif wub.gif

nu suprantu suprantu, sunku praeiti pro mėšlyną, kuriame taip skaniai kapstosi kitos vištos, juk ir Tau norisi to mėšlino grūdelio, ania? biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Jurzole @ 2012 09 17, 19:31)
As?  blink.gif Tikrai?  g.gif Sorry, nepastebejau, man atrode, kad normaliai bendrauju...  smile.gif

Tu normaliai ir bendrauji, nekreipk dėmesio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 09 17, 19:27)
ai aš pasiduodu.
Jūs tik tarp tokių paklodžių retsykiais kokią foto įkelkit, kad temos bent kažkiek į temą liktų smile.gif

drinks_cheers.gif

kiekvienas turime savo nuomone, esame skirtingi, ir noretusi,kad maziau tu issisakojimu i visas puses butu, o daugiau fotorafijos, kritikos, pastabu, pagyru ir tik gero humoro. bet kaip taisykle forumuose geriau nesivelt i diskusijas, nes nei vienas, nei kitas neirodys savo tiesos.aisku, ginti savo nuomone jau iauge i krauja.

Yvette, nezinau, kokia esi realiai gyvenime, bet jauciu,kad esi superiska biggrin.gif tai ideju geru duodi, tai koki idomu projekteli sugalvoji, tai nuramint kitus bandai savo teigiamais postais, tai paskatini ir kai reik spirsteli i pukaliuka. tikrai respectukas tau

einu ieskoti foto
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lunameja: 17 rugsėjo 2012 - 19:39
QUOTE(Jurzole @ 2012 09 17, 18:31)
* Aha, tikrai  smile.gif Tik dar is save i ta "dauguma" itrauk, objektyvumo vardan  mirksiukas.gif
** As?  blink.gif Tikrai?  g.gif Sorry, nepastebejau, man atrode, kad normaliai bendrauju...  smile.gif

* Na atsiprasau, kad siandien neisturejau ir pasisakiau. Bet dievazi nusibodo tas pats per ta pati. Viena kazka parodo, vienos vienaip ivertina kitos kitaip. Kazkam kazkieno vertinimas uzkliuna, tada prasideda kitaip mastanciu menkinimai, asmeniskumui, skirstymai ir t.t.. Manau ne ka siauresnis mastymas yra nemoketi priimti kitokios nuomones smile.gif Beja apie mena ir grozi galima filosofuoti iki nukritimo, bet ar cia yra tikrai ta tema? smile.gif
** Na tikrai zinok, kokie anksciau buvo Tavo postai ir dabar tai bent jau man tai skiriasi. As jau pries keleta dienu pagalvojau apie Tave, kad kazko nuliudus, prislegta, suirzus..gal klystu, bet man taip susirode. Nebepatinki jau net biggrin.gif
Atsakyti
TEN GERAI, KUR MŪSŲ NĖRA - čia apie tuos užsieninius forumus biggrin.gif

O aš ateinus su paskutiniu ND dirbtinėje šviesoje 4u.gif
Kažkaip neina man su WB susidraugauti unsure.gif
Reikia komentarų rolleyes.gif

Auto
user posted image

Tungsten Light
user posted image

Manual
user posted image
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 09 17, 18:34)
ir Tau norisi to mėšlino grūdelio, ania? biggrin.gif

oj nea man roziniai saldus patinka, as cia tik netycia pro sali ejau, bet jauciu, kad isilipau...
Atsakyti
QUOTE(viktorija09 @ 2012 09 17, 20:39)
O aš ateinus su paskutiniu ND dirbtinėje šviesoje  4u.gif
Kažkaip neina man su WB susidraugauti  unsure.gif
Reikia komentarų  rolleyes.gif

vos vos geltonuoja. Pažiūrėjau su ps. Gal perdaryk manual ir vėl atnešk.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 17 rugsėjo 2012 - 19:44
QUOTE(Yvette @ 2012 09 17, 20:27)

įmesiu aš jau tikriausiai matytą auto namba tjū biggrin.gif

user posted image
Papildyta:
QUOTE(viktorija09 @ 2012 09 17, 20:39)
O aš ateinus su paskutiniu ND dirbtinėje šviesoje  4u.gif
Kažkaip neina man su WB susidraugauti  unsure.gif
Reikia komentarų  rolleyes.gif

ir man geltonuoja g.gif
Atsakyti
Je Taime, žinai, tavo foto išsiskiria, jau n kartų sakyta. Mane tai žavi tavo stilius. Paskutinėse foto toks tikslingas taisyklių nepaisymas. Bet kaip gerai suveikia. Man labai patinka. Daugiau pasirodyk, nes tikrai pasiilgstu tavo darbų
Atsakyti