Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Kaip visada idomios diskusijos vyksta smile.gif
Ir kazkuom man aktualios smile.gif Mokymosi procese mano didele vieta uzima ivairiu autoriu nuotrauku nagrinejimas, tai galiu pasakyt kad man tai baisiai sunku. doh.gif Nesijauciu galinti komentuoti daugelio ju nuotrauku, nes zinau kad iki galo daug ko nesuprantu ir iki to supratimo dar ilgas kelias laukia (ir neaisku kur jis atves) unsure.gif . Bet atsiriboti ir sakyti kad tai, kas man nepatinka, arba ko as nesuprantu, yra nieko verta ir nera menas, butu maziausiai kvaila. Tai tik sukelia nora gilintis, mokytis ir bandyti suprasti...
Tarp kita ko, mano supratimu, nemaza itaka nuotraukos supratimui turi ir kontekstas ir tos nuotraukos pateikimo budas/vieta. Manau, kad ta pati, kad ir lavono nuotrauka, igauna visiskai kita prasme ir veikia zmogu visiskai skirtingai pvz. pamatyta internete, laikrastyje, foto-knygoje, parodoje... Tai suprantu, kodel SM pradziamokslyje, "kitokios" nuotraukos sukelia tokias audras smile.gif
Man Sally Mann patiko. Nuostabiu nuotrauku ji turi labai daug. O kas liecia Body Farm serija, tai aisku nelabai maloni akiai, bet sukelia daug minciu ir pamastymu. Ir kadangi as manau, kad pagrindinis bet kokio menininko tikslas yra issaukti ziurovo reakcija (kad ir kokia ji butu) ta serija yra didelis pasisekimas, nes abejingu jai vargu ar imanoma rasti. mirksiukas.gif
Alabama, labai patiko tavo paskutinis darbas. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Poisson'è @ 2012 09 17, 15:36)
Gyvenimas prispardė subinę, bet vis tiek nuo jo nusigręžei ir nepripažįsti kad jis yra TOKS, o ne kitoks. Užsidėjai rožinius akinius ir bandai save nuteikti, jog gyvenimo spalvos yra toli gražu ne tokios, kurias nori matyti. Tai priveda prie to paties, ką Say taikliai išsakė - neigi problemas ir bandai, kad jos nepaveiktų tavo kuriamo pasaulio.

Ei mergina neisijausk ka? Visu pirma manes net nepazysti, tad savo tokias isvadas pasilik sau mirksiukas.gif Vienas dalykas kazka kurti ir kitas - gyventi realiame gyvenime ir ji pripazinti toki koks jis yra. Nusisnekejai ir tiek mirksiukas.gif
Atsakyti
doh.gif aš maišausi tarp dviejų nikų nors tu ką doh.gif Poissone ir Peonyblossom. Nu niekaip nebeatsirenku kuri yra kuri ir ką sugeba ir t.t. Prieš kelias dienas buvau bepradedanti atskirti vakar vėl susimaišiau
Atsakyti
QUOTE(chiquitka @ 2012 09 17, 18:46)
Kaip visada idomios diskusijos vyksta  smile.gif
Ir kazkuom man aktualios  smile.gif Mokymosi procese mano didele vieta uzima ivairiu autoriu nuotrauku nagrinejimas, tai galiu pasakyt kad man tai baisiai sunku. doh.gif  Nesijauciu galinti komentuoti daugelio ju nuotrauku, nes zinau kad iki galo daug ko nesuprantu ir iki to supratimo dar ilgas kelias laukia (ir neaisku kur jis atves) unsure.gif . Bet atsiriboti ir sakyti kad tai, kas man nepatinka, arba ko as nesuprantu, yra nieko verta ir nera menas, butu maziausiai kvaila. Tai tik sukelia nora gilintis, mokytis ir bandyti suprasti...
Tarp kita ko, mano supratimu, nemaza itaka nuotraukos supratimui turi ir kontekstas ir tos nuotraukos pateikimo budas/vieta. Manau, kad ta pati, kad ir lavono nuotrauka, igauna visiskai kita prasme ir veikia zmogu visiskai skirtingai  pvz. pamatyta internete, laikrastyje, foto-knygoje, parodoje...  Tai suprantu, kodel SM pradziamokslyje, "kitokios" nuotraukos sukelia tokias audras smile.gif
Man Sally Mann patiko. Nuostabiu nuotrauku ji turi labai daug. O kas liecia Body Farm serija, tai aisku nelabai maloni akiai, bet sukelia daug minciu ir pamastymu. Ir kadangi as manau, kad pagrindinis  bet kokio menininko tikslas yra issaukti ziurovo reakcija (kad ir kokia ji butu) ta serija yra didelis pasisekimas, nes abejingu jai vargu ar imanoma rasti. mirksiukas.gif

iš karto matosi, kad akiračio plėtimas ir tos studijos Tau duoda naudos..smile.gif šaunuolė.
džiaugiuosi, nors buvau skeptiška tų studijų atžvilgiu, bet va.. tadaaam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 09 17, 17:16)
jo, tapkime panašūs į plačiai besišypsančius hamburgerius iš genetiškai modifikuotos jautienos..smile.gif

arba isvadinkim visas kitaip mastancias rozinem fyfom ir viskas bus puiku bigsmile.gif
Mane kartais stebina kai kuriu sioje temoje esanciu personu susireiksminimas ir saves kelimas auksciau visko smile.gif
Ir sakykit ka norit, bet pvz uzsienio forumai oj kaip skiriasi nuo lietuvisku...jauciasi zmoniu mentalitetas, oj kaip jauciasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 09 17, 19:57)
iš karto matosi, kad akiračio plėtimas ir tos studijos Tau duoda naudos..smile.gif šaunuolė.

aš irgi panašiai pagalvojau. Tad jei kas turit galimybę tai lankykit kursus, workshopus...
Papildyta:
QUOTE(Peonyblossom @ 2012 09 17, 19:58)
Ir sakykit ka norit, bet pvz uzsienio forumai oj kaip skiriasi nuo lietuvisku...jauciasi zmoniu mentalitetas, oj kaip jauciasi  smile.gif

ką aš žinau, Vokiškuose forumuose lankiausi. Pešasi ten tetos ir dėdės lygiai taip pat kaip ir lietuviškuose smile.gif Ko paklausi to negausi. Todėl ir bendrauju mieliau SM.
Bet žinai, mes patys pasirenkam pagal kažkokius kriterijus kur bendrauti. Taip pat - kaip bendrauti. Kokia atmosfera šiame forume, ar šioje temoje vyrauja priklauso tik nuo mūsų pačių
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 17 rugsėjo 2012 - 19:05
QUOTE(Peonyblossom @ 2012 09 17, 18:58)
arba isvadinkim visas kitaip mastancias rozinem fyfom ir viskas bus puiku  bigsmile.gif
Mane kartais stebina kai kuriu sioje temoje esanciu personu susireiksminimas ir saves kelimas auksciau visko  smile.gif
Ir sakykit ka norit, bet pvz uzsienio forumai oj kaip skiriasi nuo lietuvisku...jauciasi zmoniu mentalitetas, oj kaip jauciasi  smile.gif

o Tu nesupratai, kad apie tą fyfą buvo baika? smile.gif ir net pati isora pradžioj suprato, o paskui arba kažkas pakurstė, arba pati persigalvojo ir nusprendė rimtai į tai pasižiūrėti..smile.gif

savęs aš niekur nekeliu ir nesusireikšminu..smile.gif bet Tu galvok, kaip nori, tai - Tavo teisė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(isora @ 2012 09 17, 19:23)
Bet biški kvankt jis jau, tai nesistebėkit, jei su kruvinom rankom arbatą siurbčios... irnesakyk.gif

gal galima kaunietėm meetą te prie arbačiukės? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(isora @ 2012 09 17, 19:00)
Nesuprantu aš tokio gerbimo... Nu niekaip man nedaeina ir nedaeis..  schmoll.gif  Vieniem patinka leliukus fotografuoti ir nėštukes, kitom va- lavonų fotkės.. Jei manęs pvz asmeniškia jos neveža, tai vadinasi, esu rožinė fyfa ir neigiu, kad pasaulyje miršta žmonės, kad yra bada, kad Afrikoj gyviem vaikam grifai akis kapoja?  g.gif

Bet tu, ziuriu, megsti i pievas nusirasyt g.gif Toks jausmas, kad jei po pirmos pastraipos sustotum, tai dar puse bedos gautusi, bet kuo toliau rasai, tuo daugiau isijauti - gal bandyk trumpesnem zinutem atsakinet, paprasciau bendrauti bus? mirksiukas.gif

QUOTE(Yvette @ 2012 09 17, 19:36)
vakar paburbėjau dėl wubikų po Alabamos foto.
O jūs pastebėjot, kad prie gerų foto tik juos ir tededam arba parašom patinka. Ir viskas.
Prie nepatinkančių foto oho kokie rašinėliai gimsta.

Naturalu ir zmogiska smile.gif Patinka, tai ir patinka, jau savaime komplimentas, kam ji dar argumentuoti? O kai nepatinka, tai kaltas jautiesi, ir norisi paaiskinti, kodel nepatinka. Na gerai, juokauju, bet ne visai mirksiukas.gif

QUOTE(sayonara @ 2012 09 17, 19:57)
džiaugiuosi, nors buvau skeptiška tų studijų atžvilgiu, bet va.. tadaaam smile.gif

QUOTE(Yvette @ 2012 09 17, 19:59)
aš irgi panašiai pagalvojau. Tad jei kas turit galimybę tai lankykit kursus, workshopus...

Kaip globejiskai judvi cia... smile.gif As pvz nepastebejau, kad chiquitkos akiratis ir pries kursus butu buves siauras... tai gal ne kursuose visa esme? Nors del kursu naudos siaip jau sutikciau - bet tik jei zmogus pasiruoses ta nauda i save sugerti.

QUOTE(Peonyblossom @ 2012 09 17, 19:58)

Aha, dar lietuviska mentaliteta prie visos diskusijos prikabinkim, ir tada jau tikrai bus pilnas komplektas biggrin.gif Beje, ko uzsienieciai tikrai nedaro forumu gincuose, tai nesako, kad kazkur tolimam ar artimam uzsieny zmones kitaip (suprask "geriau") diskutuoja rolleyes.gif

Sorry, jei per daug negatyvo mano poste - netycia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Peonyblossom @ 2012 09 17, 18:58)

o kas trukdo ten ir bendrauti jei ten geriau?
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2012 09 17, 19:14)
Kaip globejiskai judvi cia... smile.gif As pvz nepastebejau, kad chiquitkos akiratis ir pries kursus butu buves siauras... tai gal ne kursuose visa esme? Nors del kursu naudos siaip jau sutikciau - bet tik jei zmogus pasiruoses ta nauda i save sugerti.

Aha, dar lietuviska mentaliteta prie visos diskusijos prikabinkim, ir tada jau tikrai bus pilnas komplektas  biggrin.gif Beje, ko uzsienieciai tikrai nedaro forumu gincuose, tai nesako, kad kazkur tolimam ar artimam uzsieny zmones kitaip (suprask "geriau") diskutuoja 

sakai globėjiškai nuskambėjo? *****, o aš taip nuoširdžiai pasidžiaugiau, smagu skaityt.. bet jo, ji tuo pasiaurytu gal niekada nepasižymėjo, tai tos studijos gal natūrali kryptis, o gal aš ją tik dabar atidžiai skaityt pradėjau? biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2012 09 17, 19:14)
B Beje, ko uzsienieciai tikrai nedaro forumu gincuose, tai nesako, kad kazkur tolimam ar artimam uzsieny zmones kitaip (suprask "geriau") diskutuoja  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti