QUOTE(isora @ 2012 09 17, 18:00)
Nesuprantu aš tokio gerbimo... Nu niekaip man nedaeina ir nedaeis..
Vieniem patinka leliukus fotografuoti ir nėštukes, kitom va- lavonų fotkės.. Jei manęs pvz asmeniškia jos neveža, tai vadinasi, esu rožinė fyfa ir neigiu, kad pasaulyje miršta žmonės, kad yra bada, kad Afrikoj gyviem vaikam grifai akis kapoja?
Nusikalbat ryškiai... Niekad nepatiko ir nepatiks tokios nesąmonės, man asmeniškai čia iškrypimas..
Nekrofilija kažkokia, po galais ATA pasakyt, o ne fotkint ir dievint tokį mena..
Tai va jei gyvenimas atspardo subinę, tai db žmogus turi eit ir fotkint tokius dalykus??? Manau kaip tik atsiribot nori ir skleist švelnumą ir šilumą,o je išdarkytus kūnus ir perkreiptus veidus..
Plius ar LT mažą susiraukusių žmonių, pilkos masės? Kad dar ir fotografijoj tas būtu pagrindu?
Ne Ne Ne.. Man NE...
Nepatiko nepatinka ir nepatiks, galiu galvą guldyt..
Vieniem menas yra Mona Liza, kitiem, Š krūva.. Kiekvienas renkasi, ko nori ir yra kvailas žmogu vadint neišmanėliu, už tai, kad jis nenori pripažint tokio meno...
Kiekvienas renkasi ką jam žiūrėt ir ką dievint, norit grožėtis lavonais, grožėkitės, bet nebrukit kitiem ir neteikit, kad jei man negražu tai tik dėl to, kad aš to nesuprantu..
Sorry, bet kaip sektantės..
Nu jopš ta ra rai, mano mamos dėdė, hmm nznau kas jis man, nu td gal irgi dėdė, dirba, va Kaune patologu, tai gal kuri norit eit pasigrožėt? Nu patyliukais per jo pietų pertrauką suderinsiu kaip nors, vardan kažkieno poreikių patenkinimo, prisfotkint galėsit, kepenų, žarnų.. Ir atnešt parodyt.. O va tada.. Wubint Wubint Wubint...
Tikrai nekeliu bangų, kaip jūs, taip ir aš turiu teisę išsakyt savo nuomonę..
P.s. Ieškoaju po galais tos Zylės, arba po savaitgalio šlavėja sušlavė, arba kokia katė nunešė, arba kasnors kurnors nuspardė, kur mano akis neužkliuvo, nu nieko, atnešiu dar kaifo jum, palauksiu kito, maž koks paukščių gripas ir daugiau rasiu tų zylių ir kokių žvirblių aplink..
Arba pas uošvį į medžioklę pasiprašysiu, va ten oj kraujo bus, stirnų prišaudytu ir šernų... Fu.. Asmeniškai man fų, bet vardan jūsų.. Aš galiu..
atrodo, nedurna moteriškė, ale va kai rėši kartais, tai atrodo, kad zebrinė paauglė pasisakė: arba juoda, arba balta. rodos, humorą supranti, o po dviejų valandų, žiū, jau apsigalvojai ir nebesupranti..
tingisi net aiškint ką nors, tad atleisk. nesupratai, ką norėjau pasakyt, tai nesupratai. tai ir likim kiekviena prie savo pasaulėžiūros - tiek žinių..
paskaityk po metų šią diskusiją, gal kas nors paaiškės
supraskit, moteros, pasaulis nėra ARBA Mona Liza, ARBA š.. krūva
jis yra ir Mona, ir Liza, ir š.. krūva, ir suvažinėtas katinas, ir jorkis, ir rožinė skrybėlaitė, ir Erdelio terjeras, ir Dostojevskis, ir Danielle Steel, ir Vaišvilaitė, ir Sally Mann, ir Danisevičius, ir Grigas, ir net Paluckas
ir MANO asmenine nuomone, verta susipažinti su viskuo, o ne išsirinkti danielę steel, moną lizą, jorkį bei skrybėlaitę teigiant, kad visa kita yra tai, ko daug patyrę žmonės gali ir nežinoti, nesuprasti, nematyti, nes.. jie daug patyrę (šiaip jau nevertinu argumento
aš daug šūdo matęs, todėl atsiriboju nuo..).. ten per daug purvo, neigiamų emocijų, lietuviai ir taip pernelyg susiraukę ir pan.. jo, tapkime panašūs į plačiai besišypsančius hamburgerius iš genetiškai modifikuotos jautienos..
niekas nesako, kad viskas turi patikti, viskam turi pritarti. neturi. ir nereikia, nes būtų nuobodu. bet kategoriškai nukirsti "nepatinka, ir viskas" prieš tai nepasigilinus, net nebandant suprasti konteksto, priežasčių, istorijos, galų gale - toleruoti, linkę siauresnio mąstymo žmonės.
ir tai ne mano išsigalvojimas ar, kaip tikriausiai kuri nors būtinai parašys, įžeidinėjimas
mano tikslas tikrai nėra ką nors įžeisti, mano tikslas - priversti nors truputį labiau susimąstyti, kas esate ir ar norite būti platesnio akiračio, tolerantiškesnių pažiūrų ir turintys daugiau informacijos. visi tokiais tikrai nebūsime, bet stengtis būtina.