Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(viktorija09 @ 2012 09 17, 18:52)
Dar vienas taip ir einu kankintis dirbtinėje šviesoje biggrin.gif

Užskaitau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(je t'aime @ 2012 09 17, 17:54)
Užskaitau smile.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif
AČIŪ biggrin.gif
Atsakyti
Nesuprantu aš tokio gerbimo... Nu niekaip man nedaeina ir nedaeis.. schmoll.gif Vieniem patinka leliukus fotografuoti ir nėštukes, kitom va- lavonų fotkės.. Jei manęs pvz asmeniškia jos neveža, tai vadinasi, esu rožinė fyfa ir neigiu, kad pasaulyje miršta žmonės, kad yra bada, kad Afrikoj gyviem vaikam grifai akis kapoja? g.gif
Nusikalbat ryškiai... Niekad nepatiko ir nepatiks tokios nesąmonės, man asmeniškai čia iškrypimas.. schmoll.gif Nekrofilija kažkokia, po galais ATA pasakyt, o ne fotkint ir dievint tokį mena.. schmoll.gif
Tai va jei gyvenimas atspardo subinę, tai db žmogus turi eit ir fotkint tokius dalykus??? Manau kaip tik atsiribot nori ir skleist švelnumą ir šilumą,o je išdarkytus kūnus ir perkreiptus veidus..

Plius ar LT mažą susiraukusių žmonių, pilkos masės? Kad dar ir fotografijoj tas būtu pagrindu? g.gif

Ne Ne Ne.. Man NE... schmoll.gif Nepatiko nepatinka ir nepatiks, galiu galvą guldyt..

Vieniem menas yra Mona Liza, kitiem, Š krūva.. Kiekvienas renkasi, ko nori ir yra kvailas žmogu vadint neišmanėliu, už tai, kad jis nenori pripažint tokio meno...

Kiekvienas renkasi ką jam žiūrėt ir ką dievint, norit grožėtis lavonais, grožėkitės, bet nebrukit kitiem ir neteikit, kad jei man negražu tai tik dėl to, kad aš to nesuprantu.. mirksiukas.gif

Sorry, bet kaip sektantės.. biggrin.gif Nu jopš ta ra rai, mano mamos dėdė, hmm nznau kas jis man, nu td gal irgi dėdė, dirba, va Kaune patologu, tai gal kuri norit eit pasigrožėt? Nu patyliukais per jo pietų pertrauką suderinsiu kaip nors, vardan kažkieno poreikių patenkinimo, prisfotkint galėsit, kepenų, žarnų.. Ir atnešt parodyt.. O va tada.. Wubint Wubint Wubint... biggrin.gif

Tikrai nekeliu bangų, kaip jūs, taip ir aš turiu teisę išsakyt savo nuomonę.. mirksiukas.gif

P.s. Ieškoaju po galais tos Zylės, arba po savaitgalio šlavėja sušlavė, arba kokia katė nunešė, arba kasnors kurnors nuspardė, kur mano akis neužkliuvo, nu nieko, atnešiu dar kaifo jum, palauksiu kito, maž koks paukščių gripas ir daugiau rasiu tų zylių ir kokių žvirblių aplink.. g.gif

Arba pas uošvį į medžioklę pasiprašysiu, va ten oj kraujo bus, stirnų prišaudytu ir šernų... Fu.. Asmeniškai man fų, bet vardan jūsų.. Aš galiu.. flirt.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(isora @ 2012 09 17, 19:00)
Nu jopš ta ra rai, mano mamos dėdė, hmm nznau kas jis man, nu td gal irgi dėdė, dirba, va Kaune patologu, tai gal kuri norit eit pasigrožėt?

Tuoj eilė išsirikiuos hihihi.gif
Atsakyti
smile.gif+2012 09 17, 17:48-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2012 09 17, 17:48)
Moteriške, kiek tau metų, kad dar Santa Barbaras prisimeni?  bigsmile.gif
Tau medalis už atkalumą.  biggrin.gif

sena tarka aš biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(isora @ 2012 09 17, 19:00)
Arba pas uošvį į medžioklę pasiprašysiu, va ten oj kraujo bus, stirnų prišaudytu ir šernų... Fu.. Asmeniškai man fų, bet vardan jūsų.. Aš galiu.. flirt.gif  biggrin.gif

Aš kažkada žaltį buvau įkėlus... Ir kai kam toji foto dėl kirmėlytės nepatiko. rolleyes.gif O jis tai gyvutis, sveikutis buvo... wub.gif Gal čia ir bėda, kad sveikutis. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(isora @ 2012 09 17, 18:00)
Nesuprantu aš tokio gerbimo... Nu niekaip man nedaeina ir nedaeis..  schmoll.gif  Vieniem patinka leliukus fotografuoti ir nėštukes, kitom va- lavonų fotkės.. Jei manęs pvz asmeniškia jos neveža, tai vadinasi, esu rožinė fyfa ir neigiu, kad pasaulyje miršta žmonės, kad yra bada, kad Afrikoj gyviem vaikam grifai akis kapoja?  g.gif
Nusikalbat ryškiai... Niekad nepatiko ir nepatiks tokios nesąmonės, man asmeniškai čia iškrypimas..  schmoll.gif  Nekrofilija kažkokia, po galais ATA pasakyt, o ne fotkint ir dievint tokį mena..  schmoll.gif 
Tai va jei gyvenimas atspardo subinę, tai db žmogus turi eit ir fotkint tokius dalykus??? Manau kaip tik atsiribot nori ir skleist švelnumą ir šilumą,o je išdarkytus kūnus ir perkreiptus veidus..

Plius ar LT mažą susiraukusių žmonių, pilkos masės? Kad dar ir fotografijoj tas būtu pagrindu?  g.gif

Ne Ne Ne.. Man NE... schmoll.gif  Nepatiko nepatinka ir nepatiks, galiu galvą guldyt..

Vieniem menas yra Mona Liza, kitiem, Š krūva.. Kiekvienas renkasi, ko nori ir yra kvailas žmogu vadint neišmanėliu, už tai, kad jis nenori pripažint tokio meno...

Kiekvienas renkasi ką jam žiūrėt ir ką dievint, norit grožėtis lavonais, grožėkitės, bet nebrukit kitiem ir neteikit, kad jei man negražu tai tik dėl to, kad aš to nesuprantu..  mirksiukas.gif

Sorry, bet kaip sektantės..  biggrin.gif  Nu jopš ta ra rai, mano mamos dėdė, hmm nznau kas jis man, nu td gal irgi dėdė, dirba, va Kaune patologu, tai gal kuri norit eit pasigrožėt? Nu patyliukais per jo pietų pertrauką suderinsiu kaip nors, vardan kažkieno poreikių patenkinimo, prisfotkint galėsit, kepenų, žarnų.. Ir atnešt parodyt.. O va tada.. Wubint Wubint Wubint...  biggrin.gif

Tikrai nekeliu bangų, kaip jūs, taip ir aš turiu teisę išsakyt savo nuomonę..  mirksiukas.gif

P.s. Ieškoaju po galais tos Zylės, arba po savaitgalio šlavėja sušlavė, arba kokia katė nunešė, arba kasnors kurnors nuspardė, kur mano akis neužkliuvo, nu nieko, atnešiu dar kaifo jum, palauksiu kito, maž koks paukščių gripas ir daugiau rasiu tų zylių ir kokių žvirblių aplink..  g.gif

Arba pas uošvį į medžioklę pasiprašysiu, va ten oj kraujo bus, stirnų prišaudytu ir šernų... Fu.. Asmeniškai man fų, bet vardan jūsų.. Aš galiu.. flirt.gif  biggrin.gif

atrodo, nedurna moteriškė, ale va kai rėši kartais, tai atrodo, kad zebrinė paauglė pasisakė: arba juoda, arba balta. rodos, humorą supranti, o po dviejų valandų, žiū, jau apsigalvojai ir nebesupranti.. doh.gif

tingisi net aiškint ką nors, tad atleisk. nesupratai, ką norėjau pasakyt, tai nesupratai. tai ir likim kiekviena prie savo pasaulėžiūros - tiek žinių..smile.gif paskaityk po metų šią diskusiją, gal kas nors paaiškės bigsmile.gif

supraskit, moteros, pasaulis nėra ARBA Mona Liza, ARBA š.. krūva biggrin.gif

jis yra ir Mona, ir Liza, ir š.. krūva, ir suvažinėtas katinas, ir jorkis, ir rožinė skrybėlaitė, ir Erdelio terjeras, ir Dostojevskis, ir Danielle Steel, ir Vaišvilaitė, ir Sally Mann, ir Danisevičius, ir Grigas, ir net Paluckas biggrin.gif ir MANO asmenine nuomone, verta susipažinti su viskuo, o ne išsirinkti danielę steel, moną lizą, jorkį bei skrybėlaitę teigiant, kad visa kita yra tai, ko daug patyrę žmonės gali ir nežinoti, nesuprasti, nematyti, nes.. jie daug patyrę (šiaip jau nevertinu argumento aš daug šūdo matęs, todėl atsiriboju nuo..).. ten per daug purvo, neigiamų emocijų, lietuviai ir taip pernelyg susiraukę ir pan.. jo, tapkime panašūs į plačiai besišypsančius hamburgerius iš genetiškai modifikuotos jautienos..smile.gif

niekas nesako, kad viskas turi patikti, viskam turi pritarti. neturi. ir nereikia, nes būtų nuobodu. bet kategoriškai nukirsti "nepatinka, ir viskas" prieš tai nepasigilinus, net nebandant suprasti konteksto, priežasčių, istorijos, galų gale - toleruoti, linkę siauresnio mąstymo žmonės.

ir tai ne mano išsigalvojimas ar, kaip tikriausiai kuri nors būtinai parašys, įžeidinėjimas smile.gif mano tikslas tikrai nėra ką nors įžeisti, mano tikslas - priversti nors truputį labiau susimąstyti, kas esate ir ar norite būti platesnio akiračio, tolerantiškesnių pažiūrų ir turintys daugiau informacijos. visi tokiais tikrai nebūsime, bet stengtis būtina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 17 rugsėjo 2012 - 18:31
Aš suprantu, žiūriu Poisonė lb šiaušias, tai drėbtelėjau grikių košės biški.. biggrin.gif

Bandai įtikint, kad po metų mane veš tokie darbai? biggrin.gif Duodu ranką kirst ir da galvą guldau, o jei ne, nu *****, būsiu berankė begalvė, a taip a taip.. Kam fyfai ta galva.. Tik kad į pilvą lapų nepribirtu.. irnesakyk.gif

Ok, baigiu čia ardytis, iš šono, gal tikrai kaip klaunė atrodau.. biggrin.gif Reik baigt čia statyt save į tokios vietą...

Fsio... ryšys baigtas.. lotuliukas.gif

Einu kokių hortenzijų fokių patvarkyt, ar va leliuzo kur fotkinau, vis į naudą, o db pilstau tik iš tuščio į kiaurą ir tiek...

O jei dėl skrodimų į AŽ galit rašyt... Praves paskaitą.. flirt.gif Bet biški kvankt jis jau, tai nesistebėkit, jei su kruvinom rankom arbatą siurbčios... irnesakyk.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Kokie jūsų tempai doh.gif

Kaip man patiko je t'aime auto wub.gif
Ir R.I.R. katukas labai smile.gif ir veislė šita man patinka smile.gif

Kai viską atsiskaitysiu gal ir aš išdrįsiu savo katukę parodyt ax.gif

Gimė idėja 5 ND.. einu daryt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(isora @ 2012 09 17, 18:23)
Aš suprantu, žiūriu Poisonė lb šiaušias, tai drėbtelėjau grikių košės biški.. biggrin.gif

Bandai įtikint, kad po metų mane veš tokie darbai?  biggrin.gif  Duodu ranką kirst ir da galvą guldau, o jei ne, nu *****, būsiu berankė begalvė, a taip a taip.. Kam fyfai ta galva.. Tik kad į pilvą lapų nepribirtu.. irnesakyk.gif

Ok, baigiu čia ardytis, iš šono, gal tikrai kaip klaunė atrodau..  biggrin.gif  Reik baigt čia statyt save į tokios vietą...

Fsio... ryšys baigtas..  lotuliukas.gif

Einu kokių hortenzijų fokių patvarkyt, ar va leliuzo kur fotkinau, vis į naudą, o db pilstau tik iš tuščio į kiaurą ir tiek...

O jei dėl skrodimų į AŽ galit rašyt... Praves paskaitą.. flirt.gif Bet biški kvankt jis jau, tai nesistebėkit, jei su kruvinom rankom arbatą siurbčios... irnesakyk.gif

va šitie a la pasityčiojimai tai Tau garbės nedaro.. bet suprantu, panižo..smile.gif
Atsakyti
vakar paburbėjau dėl wubikų po Alabamos foto.
O jūs pastebėjot, kad prie gerų foto tik juos ir tededam arba parašom patinka. Ir viskas.
Prie nepatinkančių foto oho kokie rašinėliai gimsta.
O pabandom ir prie tų patinkančių teigiamas mintis sudėlioti ką?

Čia šiaip, garsiai pamąsčiau. Galima ir nekreipti dėmesio bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(.mauskiuke. @ 2012 09 17, 19:25)
Gimė idėja 5 ND.. einu daryt smile.gif

lauksim. Ar pagalvojai kokios foto tau patinka? Aš pažado nepamiršau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 17 rugsėjo 2012 - 18:37
QUOTE(sayonara @ 2012 09 17, 19:32)
va šitie a la pasityčiojimai tai Tau garbės nedaro.. bet suprantu, panižo..smile.gif

Gink Dieve, nesityčioju... rolleyes.gif Tikrai... Tik konstatuoju fakta, kad man negražu... mirksiukas.gif Fsio tikra baigiu,o tai visai ignorais poto užkeršysit... blush2.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Yvette @ 2012 09 17, 19:36)
vakar paburbėjau dėl wubikų po Alabamos foto.
O jūs pastebėjot, kad prie gerų foto tik juos ir tededam arba parašom patinka. Ir viskas.
Prie nepatinkančių foto oho kokie rašinėliai gimsta.
O pabandom ir prie tų patinkančių teigiamas mintis sudėlioti ką?

Šiandien stengiausi, parašyt, nes aš matau, kas gražu man, bet va sudėlion, nu koliotis lengviau gaunasi, nei išreikšt teigiamus atsiliepimus.. doh.gif
Atsakyti