Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(sayonara @ 2012 09 17, 16:04)

wub.gif senstam wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 09 17, 15:04)

Svajone, Sayonara  tongue.gif  negausit jūs to atviruko  biggrin.gif  gal man tądien, kai spręsti reikės. ružavumo fazė užeis ir aš tokių foto nesuprasiu  tongue.gif

mastau.gif

uždėsim mes tada Sayonarai riužavą miniaką , kablukus, dėl atviruko mes galim thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 09 17, 15:08)
wub.gif  senstam  wub.gif  biggrin.gif

socialine prasme gal.. o širdy ir raukšlėse dar ne sutema ne sutema..biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 09 17, 13:29)
nors aš tai kiek esu žmones stebėjus, tai pastebėjau vieną tendenciją. žmonės dažnai nenori ko nors matyt, ir jie tam tikromis kategorijomis neigia tai egzistuojant. bet jie ir gyvenime pasižymi tam tikru neigimo laipsniu. problemų neigimo. jie dažnai ir savęs gerai nepažįsta. nes nenori matyt wink.gif

Čia ir yra atsakymas į diskusiją smile.gif

QUOTE(kristalines @ 2012 09 17, 13:51)
Nes jei man tai nepatinka, tuomet lyg ir bandoma primesti, kad aš to nesuprantu, o jei pasakoma, kad galbūt ir suprantu, bet tai nėra faina, ir wubikų nebus, tuomet prasideda gyvenimo tendencijos, jog turiu gal net vidinių bėdų/konfliktų realiame  gyvenime... smile.gif (įasmenindama save, turėjau omenyje visus nesupratusius, tik taip lengviau pasirašė man:)

Anaiptol. Kaip tik, jei turėtum asmeninių bėdų/asmenybės konfliktų/gyvenimą sukrėtusių patirčių gal būtent tada ir suprastum tą š...-lavonų meną mirksiukas.gif biggrin.gif

QUOTE(isora @ 2012 09 17, 14:02)
hmmm..... eisiu ieškot... db kur tą zylė nuspardyta,vakar dar pašiunrpščiojau pamačius, da tokia šviesa gera buvo, reikėjo imt jautį už ragų iškart...  doh.gif  Pozna, nu nieko.. Pamaitinsiu savo vaikelį ir eisim zylės ieškot..  lotuliukas.gif
O jei nepatiks.. Nu jei bogu.. pažadu, savo jorku užpjudysiu.. mad.gif  lotuliukas.gif

O jorkas bus riūūūūžavai aprengtas? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Poisson'è @ 2012 09 17, 14:52)
Anaiptol. Kaip tik, jei turėtum asmeninių bėdų/asmenybės konfliktų/gyvenimą sukrėtusių patirčių gal būtent tada ir suprastum tą š...-lavonų meną  mirksiukas.gif  biggrin.gif

Drysciau papriestaraut. Kai gyvenimas gerai prispardo subine ir pakankamai pamatai ko nelinketum ir priesui matyt, tai norisi savo ir kitu darbuose 'tame kitame pasaulyje' matyti geri, svelnuma, grozi.... Cia as grynai apie save smile.gif

Einu toliau deliot daiktu, gal siandien kas nors pavyks rolleyes.gif

Atsakyti
o kaip kinuose lavonus toleruojat? ar tik santa barbarą žiūrit, kad neduok D ko nors baisaus neparodytų? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Peonyblossom @ 2012 09 17, 17:06)
Drysciau papriestaraut. Kai gyvenimas gerai prispardo subine ir pakankamai pamatai ko nelinketum ir priesui matyt, tai norisi savo ir kitu darbuose 'tame kitame pasaulyje'  matyti geri, svelnuma, grozi.... Cia as grynai apie save  smile.gif

Einu toliau deliot daiktu, gal siandien kas nors pavyks  rolleyes.gif

Gyvenimas prispardė subinę, bet vis tiek nuo jo nusigręžei ir nepripažįsti kad jis yra TOKS, o ne kitoks. Užsidėjai rožinius akinius ir bandai save nuteikti, jog gyvenimo spalvos yra toli gražu ne tokios, kurias nori matyti. Tai priveda prie to paties, ką Say taikliai išsakė - neigi problemas ir bandai, kad jos nepaveiktų tavo kuriamo pasaulio.
Atsakyti
Labas visoms 4u.gif
Nu ir prifilosofavot čia biggrin.gif
O aš eilinį kartą ateinu su 5 ND dienos šviesoje blush2.gif

auto
user posted image

cloudy
user posted image

manual
user posted image
Atsakyti
QUOTE(viktorija09 @ 2012 09 17, 18:31)
Labas visoms  4u.gif
Nu ir prifilosofavot čia  biggrin.gif
O aš eilinį kartą ateinu su 5 ND dienos šviesoje  blush2.gif

lig ir ok
Atsakyti
QUOTE(viktorija09 @ 2012 09 17, 17:31)
Labas visoms  4u.gif
Nu ir prifilosofavot čia  biggrin.gif

užskaitau
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 09 17, 17:22)
o kaip kinuose lavonus toleruojat? ar tik santa barbarą žiūrit, kad neduok D ko nors baisaus neparodytų?  biggrin.gif

Moteriške, kiek tau metų, kad dar Santa Barbaras prisimeni? bigsmile.gif

QUOTE(viktorija09 @ 2012 09 17, 18:31)

Tau medalis už atkalumą. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 17 rugsėjo 2012 - 17:49
QUOTE(Yvette @ 2012 09 17, 17:42)

clap.gif AČIŪ 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 09 17, 17:44)
užskaitau

notworthy.gif Dėkinga smile.gif