Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(isora @ 2012 09 17, 13:02)
hmmm..... eisiu ieškot... db kur tą zylė nuspardyta,vakar dar pašiunrpščiojau pamačius, da tokia šviesa gera buvo, reikėjo imt jautį už ragų iškart...  doh.gif  Pozna, nu nieko.. Pamaitinsiu savo vaikelį ir eisim zylės ieškot..  lotuliukas.gif
O jei nepatiks.. Nu jei bogu.. pažadu, savo jorku užpjudysiu.. mad.gif  lotuliukas.gif

atsargiai, girdėjau, kad kirai labai agresyvūs, jorkius pietums pamėgo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2012 09 17, 14:00)
kodėl neigiama? Fyfa nelygi fyfai  mirksiukas.gif  riūūūūžava nelygi riūžavai smile.gif ir etc.

Nee, aš tokia.. flirt.gif http://www.ipadwallp...s/gddrrga5n.jpg
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 09 17, 12:23)
geri kapitalistai, jei "namie iPhone 4 MĖTOSI"  lotuliukas.gif  labai nebloga kamera, iš praktikos žinau.

Gera 4u.gif

Alabama, nuostabu smile.gif Patinka tai, ka tu darai 4u.gif
Atsakyti
oj tikrai, pamirsau pagirti Alabama. Tikrai puikios foto, flickr ypač viena patiko wub.gif kur tarp merginos krūtinės, kelėnų ir veido susidarė toks žavus tarpelis, (šita). Nžn, man simboliška kažkaip tai lb atrodo (prisiminiau Da Vinčio kodą), gralis, moteriškasis pradas. Nu net nžn. bet labai patinka smile.gif
Atsakyti
nu va, įlindo Say į mano šaldytuvą gun_bandana.gif

nieko nežinau, už šitą mum su Say priklauso po atviruką clap.gif

daugiau mudviejų double expo čia- http://www.flickr.co...57631557023019/

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 09 17, 13:37)
nu va, įlindo Say į mano šaldytuvą  gun_bandana.gif 

nieko nežinau, už šitą mum su Say priklauso po atviruką  clap.gif

daugiau mudviejų double expo čia- http://www.flickr.co...57631557023019/

ne, nu tiesiog mega balls biggrin.gif
Atsakyti
Laba diena. Matau į diskusijas įsitraukėt apie šiurpias foto smile.gif Jos šiurpios, bet kažkuom traukia.. Man visai patiko.. Aišku prieš vakarą nepatartina žiūrėt smile.gif
Braunuos pas jus vėl su foto.. Noriu kritikos, verta dėmesio ar ne... Foto fotografuojant, mergina spėjo nuo bangos pabėgt, o aš likau šlapiom kojom ..smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(isora @ 2012 09 17, 14:02)
hmmm..... eisiu ieškot... db kur tą zylė nuspardyta,vakar dar pašiunrpščiojau pamačius, da tokia šviesa gera buvo, reikėjo imt jautį už ragų iškart...  doh.gif  Pozna, nu nieko.. Pamaitinsiu savo vaikelį ir eisim zylės ieškot..  lotuliukas.gif
O jei nepatiks.. Nu jei bogu.. pažadu, savo jorku užpjudysiu.. mad.gif  lotuliukas.gif

biggrin.gif neblogas jumoro jausmas pas tamsta biggrin.gif

QUOTE(neiste @ 2012 09 17, 14:02)
Hm..Atsidarius labai i akis krito moters centrine kuno dalis. Is pradziu pamaniau, kad ten dirbtinis falas, bandziau ieskot prasmes tarp jo ir vyro veiksmo, interpretuoti, kodel jums si foto yra nuostabi..Siaubas, fantazinos pasirodo turiu. Tik paskui daejo, kad ten tik susimetusi rauksle..Turbut..

o čia tai fantazija biggrin.gif

Pralinksminot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 09 17, 14:37)

daugiau mudviejų double expo čia-

puikiai sužaidėt, tikrai vykusios foto bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(neiste @ 2012 09 17, 13:06)

QUOTE(kristalines @ 2012 09 17, 13:17)

Ačiūsmile.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif argi nerašiau, kad šioje temoje geriau MENO (tiesiogine bei perkeltine prasme) neminėti lotuliukas.gif
faina, kad grįžtama prie tų pačių diskusijų vis su kita naujokių karta. Ir tie patys pvz. duodami ir tokios pat reakcijos. Faina ir tai, kad po kurio laiko nesakau, kad pusė, bet tikrai nemaža dalis žavėsis tokiais fotografais bigsmile.gif
Myliu aš Fotografijos pradžiamokslio temą
Papildyta:
Svajone, Sayonara tongue.gif negausit jūs to atviruko biggrin.gif gal man tądien, kai spręsti reikės. ružavumo fazė užeis ir aš tokių foto nesuprasiu tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 17 rugsėjo 2012 - 15:03
QUOTE(Yvette @ 2012 09 17, 15:02)
argi nerašiau, kad šioje temoje geriau MENO (tiesiogine bei perkeltine prasme) neminėti
faina, kad grįžtama prie tų pačių diskusijų vis su kita naujokių karta. Ir tie patys pvz. duodami ir tokios pat reakcijos. Faina ir tai, kad po kurio laiko nesakau, kad pusė, bet tikrai nemaža dalis žavėsis tokiais fotografais
Myliu aš Fotografijos pradžiamokslio temą

biggrin.gif nu biggrin.gif
Atsakyti