Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(sayonara @ 2012 09 17, 13:19)
matai, zuikis, menas egzistuoja nepriklausomai nuo to, ar kažkas jį laiko menu, ar ne smile.gif

kaip jau sakiau, menas yra ne tik GROŽIS..smile.gif žmogui psichologiškai lengviau menu laikyti tik gražius, teigiamas emocijas keliančius dalykus, o tuos, kurių nesupranti, atmesti.

Ir vis tik šitas klausimas yra filosofinis. ;] Vienam menas iš aukštai š....ant pataikyt į taikinį, kitam ne... Gal jis ir neprivalo būt visada gražus, bet galima kelt klausimą ar kiekvieną "išsividuriavimą" po saviraiškos etikete vis tik reiktų menu laikyt? Nekalbu aš nei apie lavonus, nei apie nelavonus, šiaip bendrai... apie tai, kad tos sampratos gali labai skirtis. Aš asmeniškai nemėgstu destruktyvaus (o ar jis ten menu vadinas ar nesivadina man asmeniškai vienodai). Ne realistiško, o destruktvaus. Pvz. ir vizualiai gražaus: pvz. tokio, kur žiūri į pakaruoklio aliuzijas ir matai, kad tokia graži foto, tokia graži, kad nors eik ir pasikark... :] Ypač kai esi jaunas, nelaimingas ir nieks tavęs nemyli. O čia taip gražu... wub.gif
Žodžiu kad ir kuo tai būtų laikoma ir man yra mene (ar nemene) dalykų, kurie yra nepriimtini.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 17 rugsėjo 2012 - 12:42
QUOTE(kristalines @ 2012 09 17, 12:36)
kad aš nieko jokiais šūdais nemaišau  smile.gif

ėėė, ne per giliai jau kapstaisi? biggrin.gif  Jei man kraupu lavonai, bet suvokiu, kad žmonės miršta, bet neturiu jokio malonumo į juos žiūrėti ir jų analizuoti, kiek kirmėlių į juos įėje, kiek kulkų perėję, kiek kūno dalių trūksta, nori pasakyti, kad gyvenime esu tokia pati? Neigianti kažką. Na žinok nė velnio. ir išvis, aš neneigiu to, ką tu rašai, ar to ką matau, tik sakau, man nemalonu, ir nežinau ar išvis kažkada bus malonu.

neturėjau galvoje Tavęs asmeniškai smile.gif nereikia visko priimti asmeniškai.

ai, sakau, nepradėkim..smile.gif ar Tu kur nors įskaitai mano skatinimą ar kokį nors įpareigojimą jausti iš sunkių vaizdų malonumą? smile.gif ne. Tai tada ir nekalbėkim, nes aš jaučiu, kad nereikia apie tai kalbėti smile.gif be reikalo vėl užvedžiau smile.gif
Papildyta:
truputį ne į temą. penktadienį žiūrėjau ir apie mūsų temą pagalvojau smile.gif xixixi

user posted image
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 09 17, 13:42)
neturėjau galvoje Tavęs asmeniškai smile.gif nereikia visko priimti asmeniškai.

ai, sakau, nepradėkim..smile.gif ar Tu kur nors įskaitai mano skatinimą ar kokį nors įpareigojimą jausti iš sunkių vaizdų malonumą? smile.gif ne. Tai tada ir nekalbėkim, nes aš jaučiu, kad nereikia apie tai kalbėti smile.gif be reikalo vėl užvedžiau smile.gif

jaučiu smile.gif
Nes jei man tai nepatinka, tuomet lyg ir bandoma primesti, kad aš to nesuprantu, o jei pasakoma, kad galbūt ir suprantu, bet tai nėra faina, ir wubikų nebus, tuomet prasideda gyvenimo tendencijos, jog turiu gal net vidinių bėdų/konfliktų realiame gyvenime... smile.gif (įasmenindama save, turėjau omenyje visus nesupratusius, tik taip lengviau pasirašė man:)
Sunkus tas internetinis bendravimas, gyvai visai kitom natom manau ši diskusija nuskambėtų mirksiukas.gif tad tikrai nepradėkim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 09 17, 13:29)
isora, va, puiki interpretacija. nebūtum ružava fyfa, žmogų galima būtų daryt biggrin.gif

Čia aš tokią? blink.gif Aš?? biggrin.gif Ojj, man iki rūžavos fyfos kaip.. Ant svetimo daikto iki dangaus nujot.. biggrin.gif
Net susižvengiau.. lotuliukas.gif Aš net aukštakulnius tik prie progos užsidedu ir tai stengiuos kad būt bent platforma geriau... Nagai nepriaugint, nu nznauuu.. nznau.... nu darau išvada.. Aš ne fifa.. lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(kristalines @ 2012 09 17, 13:51)
Sunkus tas internetinis bendravimas, gyvai visai kitom natom manau ši diskusija nuskambėtų  mirksiukas.gif tad tikrai nepradėkim  4u.gif

Būtent... drinks_cheers.gif Nes dabar pvz tik diskutuoju ir nenoriu jokių ginčų... ax.gif Manau nei viena nenori, bet kai nematai žmogaus tikrų emocijų, veido, tai gali iš musės išpūst dramblį.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2012 09 17, 12:51)
jaučiu smile.gif
Nes jei man tai nepatinka, tuomet lyg ir bandoma primesti, kad aš to nesuprantu, o jei pasakoma, kad galbūt ir suprantu, bet tai nėra faina, ir wubikų nebus, tuomet prasideda gyvenimo tendencijos, jog turiu gal net vidinių bėdų/konfliktų realiame  gyvenime...  smile.gif (įasmenindama save, turėjau omenyje visus nesupratusius, tik taip lengviau pasirašė man:)
Sunkus tas internetinis bendravimas, gyvai visai kitom natom manau ši diskusija nuskambėtų  mirksiukas.gif tad tikrai nepradėkim  4u.gif

a Tu prieš tai skaitei, ką aš parašiau? kad nereikia priimti asmeniškai doh.gif negi viską, kas rašoma internete arba medicinos enciklopedijoje, būtina pasimatuoti? doh.gif
Papildyta:
QUOTE(isora @ 2012 09 17, 12:53)
Čia aš tokią?  blink.gif  Aš?? biggrin.gif  Ojj, man iki rūžavos fyfos kaip.. Ant svetimo daikto iki dangaus nujot..  biggrin.gif
Net susižvengiau..  lotuliukas.gif  Aš net aukštakulnius tik prie progos užsidedu ir tai stengiuos kad būt bent platforma geriau... Nagai nepriaugint, nu nznauuu.. nznau.... nu darau išvada.. Aš ne fifa..  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

dabar jau pozdno, neįrodysi lotuliukas.gif nereikėjo tų gėlių taip fotkint, oi nereikėjo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 09 17, 13:55)
a Tu prieš tai skaitei, ką aš parašiau? kad nereikia priimti asmeniškai  doh.gif negi viską, kas rašoma internete arba medicinos enciklopedijoje, būtina pasimatuoti?  doh.gif

nugi spec. parasiau, kad įasmenindama save, turėjau omenyje ne tai, ar skaitei? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2012 09 17, 12:56)
nugi spec. parasiau, kad įasmenindama save, turėjau omenyje ne tai, ar skaitei? biggrin.gif

tai blin biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 09 17, 13:56)
dabar jau pozdno, neįrodysi  lotuliukas.gif nereikėjo tų gėlių taip fotkint, oi nereikėjo biggrin.gif

Nu fsio, daba... mad.gif biggrin.gif Eisiu, vakar kieme mačiau zylutės lavonėlis guli paspirtas, tai eisiu fotkitnt, vaiko neprašysiu kad su pagaliuku pabadytu, bu anas gali į burną susikišt... Reik kokį kieme pasigaut, paprašyt kad pabaksnotu ir aš fotkinsiu... lotuliukas.gif
Reik paneigt šitą neigiamą įspūdį.. karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(isora @ 2012 09 17, 12:58)
Nu fsio, daba... mad.gif biggrin.gif Eisiu, vakar kieme mačiau zylutės lavonėlis guli paspirtas, tai eisiu fotkitnt, vaiko neprašysiu kad su pagaliuku pabadytu, bu anas gali į burną susikišt... Reik kokį kieme pasigaut, paprašyt kad pabaksnotu ir aš fotkinsiu...  lotuliukas.gif

..ir tik jei būtent tokią foto atneši mano klaidingas įsivaizdavimas bus paneigtas.. vlip, očkarik.. nepamiršk estetinio elemento.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 09 17, 13:58)

biggrin.gif

QUOTE(isora @ 2012 09 17, 13:58)

kodėl neigiama? Fyfa nelygi fyfai mirksiukas.gif riūūūūžava nelygi riūžavai smile.gif ir etc.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 09 17, 14:00)
..ir tik jei būtent tokią foto atneši mano klaidingas įsivaizdavimas bus paneigtas.. vlip, očkarik.. nepamiršk estetinio elemento.. 4u.gif

hmmm..... eisiu ieškot... db kur tą zylė nuspardyta,vakar dar pašiunrpščiojau pamačius, da tokia šviesa gera buvo, reikėjo imt jautį už ragų iškart... doh.gif Pozna, nu nieko.. Pamaitinsiu savo vaikelį ir eisim zylės ieškot.. lotuliukas.gif
O jei nepatiks.. Nu jei bogu.. pažadu, savo jorku užpjudysiu.. mad.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 09 16, 23:13)

Hm..Atsidarius labai i akis krito moters centrine kuno dalis. Is pradziu pamaniau, kad ten dirbtinis falas, bandziau ieskot prasmes tarp jo ir vyro veiksmo, interpretuoti, kodel jums si foto yra nuostabi..Siaubas, fantazinos pasirodo turiu. Tik paskui daejo, kad ten tik susimetusi rauksle..Turbut..
Atsakyti