Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(kristalines @ 2012 09 17, 12:07)

pff, jautruolės..biggrin.gif
man kur kas šiurpiau va į tokias foto žiūrėt: https://www.facebook...f_t=photo_reply

Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 09 17, 13:10)
man kur kas šiurpiau va į tokias foto žiūrėt: https://www.facebook...f_t=photo_reply

cia jau kitas reikalas isvis... Aš tos mergytės mamai gerai snukin vožčiau, akd apskritai daro nesamones iš savo dukros cool.gif
Atsakyti
O man jei negražu aš ir pasakau.. Nes man patinka tai kas gražu,o ne supuvę lavonai.. Aš to nelaikau menu.. Man čia grubumas, lyg maža pasaulyje nesąmonių, tai dar fotkint tą... rolleyes.gif Man čia šlykštu, kraupu fe... Ir t.t.

Buvau ir aš Londone parodoj šiuolaikinio meno.. doh.gif Pasijaučiau durne tokia, kad už tai dar mokėjom, kaip čia taip net nesidomėjau ką eksponuoja.. Ir ką ieini į salę, o ten priš... vidury jos ir apibarstyta cinamonu ir cukrum.. Ot tai menas.. thumbup.gif doh.gif

Po kiek laiko rašė Londono žiniose, pot man rods ir delfi buvo ir t.t., kad buvo irgi cirkas, atseit eikit žiūrėt į mena, šuo iš prieglaudos pririštas ir marinamas badu, dar kaip db atsimenu tas foto, kaip baltoj patalpoj, ant juodo šniūro sėdi toks baltai juodas šuo visas kaulais išlindusiais jau..

Kas per daug tas nesveika.. Ir man sakykit ką norit, kad nesuprantu meno ir pan., bet čia yra tokia gili sąvoka ir negali sakyt, kad aš kvaila, nes tai individualu, grožį kiekvienas supranta savaip.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 09 17, 13:10)

blink.gif Wow... nu bet vis tiek, sugebet reikia taip vaika lele paversti cool.gif biggrin.gif

Nezinau, kas cia man pasidare, bet siryt pagaliau uzsiregistravau i FB rolleyes.gif Dabar dar belieka pajamt iPhone 4, pradet praktikuot mobiliografija ir uzsiregistruoti i instagram.com - tada jau busiu visai up-to-date... ar dar ne? g.gif
Atsakyti
QUOTE(isora @ 2012 09 17, 12:15)
O man jei negražu  aš ir pasakau.. Nes man patinka tai kas gražu,o ne supuvę lavonai.. Aš to nelaikau menu.. Man čia grubumas, lyg maža pasaulyje nesąmonių, tai dar fotkint tą... rolleyes.gif  Man čia šlykštu, kraupu fe... Ir t.t.

Buvau ir aš Londone parodoj šiuolaikinio meno..  doh.gif  Pasijaučiau durne tokia, kad už tai dar mokėjom, kaip čia taip net nesidomėjau ką eksponuoja.. Ir ką ieini į salę, o ten priš... vidury jos ir apibarstyta cinamonu ir cukrum.. Ot tai menas..  thumbup.gif  doh.gif 

Po kiek laiko rašė Londono žiniose, pot man rods ir delfi buvo ir t.t., kad buvo irgi cirkas, atseit eikit žiūrėt į mena, šuo iš prieglaudos pririštas ir marinamas badu, dar kaip db atsimenu tas foto, kaip baltoj patalpoj, ant juodo šniūro  sėdi toks baltai juodas šuo visas kaulais išlindusiais jau..

Kas per daug tas nesveika.. Ir man sakykit ką norit, kad nesuprantu meno ir pan., bet čia yra tokia gili sąvoka ir negali sakyt, kad aš kvaila, nes tai individualu, grožį kiekvienas supranta savaip.

matai, zuikis, menas egzistuoja nepriklausomai nuo to, ar kažkas jį laiko menu, ar ne smile.gif

kaip jau sakiau, menas yra ne tik GROŽIS..smile.gif žmogui psichologiškai lengviau menu laikyti tik gražius, teigiamas emocijas keliančius dalykus, o tuos, kurių nesupranti, atmesti.

bet davai apie tai nekalbam. nes vėl bus biggrin.gif

ai, klausimas: nafig ėjai į šiuolaikinio meno parodą? smile.gif motyvas įdomus. nes jei nesidomi, tai tikrai durna, kam ėjai. jei domiesi, nesuprantu reakcijos. ar čia MUST DO koks nors?

Jurzole, jo, pagaliau neatsilaikei biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 17 rugsėjo 2012 - 12:22
QUOTE(sayonara @ 2012 09 17, 13:19)
žmogui psichologiškai lengviau menu laikyti tik gražius, teigiamas emocijas keliančius dalykus, o tuos, kurių nesupranti, atmesti.

nebutinai todėl, kad nesupranti, galbūt todėl, kad nenori to matyti, nes tai nėra malonu. Yra žmonių, kurie geba atsiriboti nuo jausmų, ir į tuos lavonus žiūrėti kitomis akimis. Aš negaliu... man net į rūsį baisu vienai eiti, tad to niekada nedarau smile.gif Nors ar esat girdėję, kad kas nors ką nors ten užpultu ar pnš.? aš tai ne, nu bet va, bijau ir viskas. Man nejauku, nemalonu. ir ką su savimi daryti, nejau prievartauti save ir vistiek eiti...
Atsakyti
matai, zuikis, menas egzistuoja nepriklausomai nuo to, ar kažkas jį laiko menu, ar ne smile.gif

kaip jau sakiau, menas yra ne tik GROŽIS..smile.gif žmogui psichologiškai lengviau menu laikyti tik gražius, teigiamas emocijas keliančius dalykus, o tuos, kurių nesupranti, atmesti.

bet davai apie tai nekalbam. nes vėl bus biggrin.gif

ai, klausimas: nafig ėjai į šiuolaikinio meno parodą? smile.gif motyvas įdomus. nes jei nesidomi, tai tikrai durna, kam ėjai. jei domiesi, nesuprantu reakcijos. ar čia MUST DO koks nors?

Žinok tikrai nepradėsiu, nes nu net nenoriu... mirksiukas.gif Tik sakau, kad man negražu ir aš nesuprantu ką ten suprast, nu žiūriu db į lavonus ir kaip man suprast, nu lavonai ir tiek, aišku, neieškau ten gylių minčių, nes tiek laiko žiūrėt neimanoma.. blush2.gif Fe... Atmetu tai kaip man nepriimtinumą, o ne tai, kad aš nesuprantu.

O ėjau, nes puseserė sako einam, nu einam sakau, net nežinojau išvis ką ten eksponuoja, paveikslus galvojau, fotkes ar pan, nu bet tikrai ne Š krūva..
O kaip intepretuot tą meną ką pamačiau, tai galima kiekvienas savaip.. Man tai ten žmogų priminė, kaip db pagalvoju.. Iš išorės saldus,o viduj š krūva.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2012 09 17, 12:25)
nebutinai todėl, kad nesupranti, galbūt todėl, kad nenori to matyti, nes tai nėra malonu. Yra žmonių, kurie geba atsiriboti nuo jausmų, ir į tuos lavonus žiūrėti kitomis akimis. Aš negaliu... man net į rūsį baisu vienai eiti, tad to niekada nedarau smile.gif Nors ar esat girdėję, kad kas nors ką nors ten užpultu ar pnš.? aš tai ne, nu bet va, bijau ir viskas. Man nejauku, nemalonu. ir ką su savimi daryti, nejau prievartauti save ir vistiek eiti...

be abejo ne, bet nereik tada to kitko su šūdais maišyt smile.gif nesupranti, nepatinka, tai ir nelįsk smile.gif

nors aš tai kiek esu žmones stebėjus, tai pastebėjau vieną tendenciją. žmonės dažnai nenori ko nors matyt, ir jie tam tikromis kategorijomis neigia tai egzistuojant. bet jie ir gyvenime pasižymi tam tikru neigimo laipsniu. problemų neigimo. jie dažnai ir savęs gerai nepažįsta. nes nenori matyt wink.gif

viskas, neprovokuokit biggrin.gif

isora, va, puiki interpretacija. nebūtum ružava fyfa, žmogų galima būtų daryt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 17 rugsėjo 2012 - 12:29

drinks_cheers.gif Nors as irgi daug ko nesuprantu siuolaikiniam mene, labai daug ko - bet tai galvoju, kad visada gi taip buvo, daug siandien genijais ir klasikais laikomu menininku savo bendraamziu mazai arba beveik nesuprasti buvo. Zodziu, nieko naujo po saule rolleyes.gif

Aha, neatsilaikiau - kur cia atsilaikysi, kai toks visuomenes spaudimas... ir taip jau apie tris metus istveriau cool.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurzole: 17 rugsėjo 2012 - 12:30
QUOTE(Jurzole @ 2012 09 17, 12:29)
drinks_cheers.gif Nors as irgi daug ko nesuprantu siuolaikiniam mene, labai daug ko - bet tai galvoju, kad visada gi taip buvo, daug siandien genijais ir klasikais laikomu savo bendraamziu mazai arba beveik nesuprasti buvo. Zodziu, nieko naujo po saule  rolleyes.gif

Aha, neatsilaikiau - kur cia atsilaikysi, kai toks visuomenes spaudimas... ir taip jau apie tris metus istveriau  cool.gif  biggrin.gif

aš tai nepažįstu žmogaus, kuris viską supranta biggrin.gif na, nebent vaidina, kad supranta, padlaižiauja madoms wink.gif

"vsiech ne pere..., no staratsa nado.." biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 17 rugsėjo 2012 - 12:34
QUOTE(Alabama @ 2012 09 17, 11:04)
Yvette, ne visai ta foto, bet va kvadratas

švelnu, tyra, šviesu... Bet kadangi tai balerina, o kojos joms labai svarbios, tai man lyg ir trūksta jų čia...
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 09 17, 13:29)
be abejo ne, bet nereik tada to kitko su šūdais maišyt smile.gif nesupranti, nepatinka, tai ir nelįsk smile.gif

nors aš tai kiek esu žmones stebėjus, tai pastebėjau vieną tendenciją. žmonės dažnai nenori ko nors matyt, ir jie tam tikromis kategorijomis neigia tai egzistuojant. bet jie ir gyvenime pasižymi tam tikru neigimo laipsniu. problemų neigimo. jie dažnai ir savęs gerai nepažįsta. nes nenori matyt wink.gif

viskas, neprovokuokit biggrin.gif

kad aš nieko jokiais šūdais nemaišau smile.gif

ėėė, ne per giliai jau kapstaisi? biggrin.gif Jei man kraupu lavonai, bet suvokiu, kad žmonės miršta, bet neturiu jokio malonumo į juos žiūrėti ir jų analizuoti, kiek kirmėlių į juos įėje, kiek kulkų perėję, kiek kūno dalių trūksta, nori pasakyti, kad gyvenime esu tokia pati? Neigianti kažką. Na žinok nė velnio. ir išvis, aš neneigiu to, ką tu rašai, ar to ką matau, tik sakau, man nemalonu, ir nežinau ar išvis kažkada bus malonu.
Atsakyti