QUOTE(isora @ 2012 09 17, 12:15)
O man jei negražu aš ir pasakau.. Nes man patinka tai kas gražu,o ne supuvę lavonai.. Aš to nelaikau menu.. Man čia grubumas, lyg maža pasaulyje nesąmonių, tai dar fotkint tą...
Man čia šlykštu, kraupu fe... Ir t.t.
Buvau ir aš Londone parodoj šiuolaikinio meno..
Pasijaučiau durne tokia, kad už tai dar mokėjom, kaip čia taip net nesidomėjau ką eksponuoja.. Ir ką ieini į salę, o ten priš... vidury jos ir apibarstyta cinamonu ir cukrum.. Ot tai menas..
Po kiek laiko rašė Londono žiniose, pot man rods ir delfi buvo ir t.t., kad buvo irgi cirkas, atseit eikit žiūrėt į mena, šuo iš prieglaudos pririštas ir marinamas badu, dar kaip db atsimenu tas foto, kaip baltoj patalpoj, ant juodo šniūro sėdi toks baltai juodas šuo visas kaulais išlindusiais jau..
Kas per daug tas nesveika.. Ir man sakykit ką norit, kad nesuprantu meno ir pan., bet čia yra tokia gili sąvoka ir negali sakyt, kad aš kvaila, nes tai individualu, grožį kiekvienas supranta savaip.
matai, zuikis, menas egzistuoja nepriklausomai nuo to, ar kažkas jį laiko menu, ar ne
kaip jau sakiau, menas yra ne tik GROŽIS..
žmogui psichologiškai lengviau menu laikyti tik gražius, teigiamas emocijas keliančius dalykus, o tuos, kurių nesupranti, atmesti.
bet davai apie tai nekalbam. nes vėl bus
ai, klausimas: nafig ėjai į šiuolaikinio meno parodą?
motyvas įdomus. nes jei nesidomi, tai tikrai durna, kam ėjai. jei domiesi, nesuprantu reakcijos. ar čia MUST DO koks nors?
Jurzole, jo, pagaliau neatsilaikei