Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(sayonara @ 2012 09 17, 11:23)
geri kapitalistai, jei "namie iPhone 4 MĖTOSI"  lotuliukas.gif  labai nebloga kamera, iš praktikos žinau.

O galima eksploatuoti telefonines foto? jei taip, tada aš irgi daugiau telefoną įdarbinčiau... nes tos sunkios rupūžės ne visada pasitampysi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2012 09 17, 10:19)

QUOTE(o la la la @ 2012 09 17, 10:28)

smile.gif Smagu:)
Atsakyti
Sveikos... mirksiukas.gif

Paskaitėm, SAY, skaitinius, ir galim pasisveikint.. biggrin.gif

Alabama , na tikrai nereali ir man FS tavo šita.. Modelis super šita foto graži labai, spalvos, emocija pvz man labai patinka, gal kiek erdvės norėtusi, ar kokio šviesos spindulio, kad tas jos mintis prašviest ar sudaryt tą tokį svajoklės įspūdį, bet iš arti kaip gerai matosi tie nuostabūs veido bruožai.. Ir kuodukas, reik man išmokt taip daryt,o ne su varnos lizdu vaikščiot.. biggrin.gif

Turiu ir aš ir 4Gs ir Galaxy III, nu Galaxio kamera.. nu liux.. bigsmile.gif db vietoj fotiko tampymo mieste trauksiu telefoną.. lotuliukas.gif PS`as telefone yra, flikras irgi, ir ko bereikia? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 09 17, 09:51)

Aciu. 4u.gif Gera po tokius psl paklaidzioti ir akis paganyti...

Neseniai teko lankytis Sally Mann foto parodoje Stockholme Fotografijos muziejuje... mane taip sokiravo... ir sukrete... Bet sumoj patiko...
Papildyta:
QUOTE(Yvette @ 2012 09 16, 23:13)

idomus autorius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(o la la la @ 2012 09 17, 10:47)

Neseniai teko lankytis Sally Mann foto parodoje Stockholme Fotografijos muziejuje... mane taip sokiravo... ir sukrete... Bet sumoj patiko...

mano viena mylimiausiu fotografiu
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2012 09 17, 11:04)
Yvette, ne visai ta foto, bet va kvadratas

Man labai grazu. Isvis visos grazios is sios serijos.

QUOTE(sayonara @ 2012 09 17, 11:23)
geri kapitalistai, jei "namie iPhone 4 MĖTOSI"  lotuliukas.gif  labai nebloga kamera, iš praktikos žinau.

QUOTE(rG. @ 2012 09 17, 11:27)
Gera, kamera, buože tu

As cia ne prie ko, cia MB buoze ir kapitalistas tongue.gif Jiems uzpernai darbe iPhone dalino, su teise pasilikti, is darbo isejus (telekomunikaciju firmoj dirbo), o dabar tikrai metosi, nes jam jau nereikia (naujam darbe nauja telefona gavo), o man dar nereikia... ax.gif biggrin.gif Bet va, galgi as pagaliau prisiruosiu ta proga doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2012 09 17, 12:49)
mano viena mylimiausiu fotografiu

Smagu, kad yra bendraminciu smile.gif
Na dabar as vis mintyse karts nuo karto perkratau, ka maciau, dar daug ka virskinu... Megstama jos nedristu pavadinti, nes daug kas manyje priestarauja, ziurint i jos nuotraukas..., bet tas sukretimas kita vertus idomus... Ziuri kas vyksta su tavo jausmais.... Pradedi jos kuryba analizuoti, kodel nuotraukos tokios veikiancios, kodel ir kaip tokie atstumiami dalykai (pvz.:mirties serijos nuotraukos) pateikiami visai priimtinai ir net dailiai... Vis pasidejus analizuoju detales.... nes tampantys jausmus kabliukai butent jose...
Atsakyti
Amm.. Senai žiūrėjau, tiksliau seniau.. Tos Sally Mann darbus, man jie baisūs, nemėgstu tokio šalčio, tikrai nekabina, baubiakai, kažkaip norisi įamžint kas gražu,o ne kas šokiruoja.. Tai ir toliau savo nupiepusias hortenzijas prievartauju kol dar stovi jis ir fsio.. topsecret.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(isora @ 2012 09 17, 13:23)
norisi įamžint kas gražu,o ne kas šokiruoja.. Tai ir toliau savo nupiepusias hortenzijas prievartauju kol dar stovi jis ir fsio.. 

biggrin.gif Saunuole smile.gif Dailios tavo hortenzijos biggrin.gif Spalvos, ryskumas mieli. Tvarkingas fonas, pagrindas, vazonikas priderintas... Stalo linija kiek ciuozia i desne, toks nezymus kritimo ispudis yra. Gal kiek suspaustas kadras (bent man atrodo) - kiek truputyti daugiau vietos virs ziedu virsuje ir po apacioje mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo o la la la: 17 rugsėjo 2012 - 11:35
QUOTE(o la la la @ 2012 09 17, 12:33)
biggrin.gif Saunuole smile.gif Dailios tavo hortenzijos biggrin.gif  Spalvos, ryskumas mieli. Tvarkingas fonas, pagrindas, vazonikas priderintas... Stalo linija kiek ciuozia i desne, toks nezymus kritimo ispudis yra. Gal kiek suspaustas kadras (bent man atrodo)  - kiek truputyti daugiau vietos virs ziedu virsuje ir po apacioje mirksiukas.gif

Ačiū... blush2.gif fotkinau ant seno lagamino, vaikas kojon įsikibęs, tai gal nesužiūrėjau visko, bet vis prievartauju tas gėles ir nesuprantu ar čia nuo 50tuko man dar likes tas suspaudimas.. doh.gif nu gi 24-70mm turėtu ervės duot, bet kaip spaudžiu taip spaudžiu.. unsure.gif

Nu ot prirodėt čia MANN.. Db bijosiu eit nakti į WC, lavonai.. o jetus... fear.gif
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2012 09 17, 10:38)
O galima eksploatuoti telefonines foto? jei taip, tada aš irgi daugiau telefoną įdarbinčiau... nes tos sunkios rupūžės ne visada pasitampysi  biggrin.gif

taigi atskira fotografijos rūšis yra, mobiliografija vadinasi biggrin.gif

QUOTE(o la la la @ 2012 09 17, 10:47)

Aš Londone prieš porą metų buvau jos parodoje. Man tai tikrai viena mylimiausių autorių. Paroda buvo iš dviejų dalių: jos vaikai ir ta pomirtinė serija.

įdomus projektas, beje. teismo medicinos ekspertai prisileido menininkę ir leido jai fiksuoti surastų neatpažintų žmonių lavonus. šiurpu ar nešiurpu, bet šiaip jau prisiminkit annie leibovitz, kai ji iš karto po savo gyvenimo draugės s. sontag mirties ją fotografavo. kiek stiprybės reikia, kiek susikaupimo, išmanymo, savitvardos, kad tokiomis aplinkybėmis fotografuotum. ir ne bet kaip. o rezultatas tobulas.

fotografija arba menas nėra tik tai, kas gražu.

QUOTE(Jurzole @ 2012 09 17, 10:49)
As cia ne prie ko, cia MB buoze ir kapitalistas  tongue.gif Jiems uzpernai darbe iPhone dalino, su teise pasilikti, is darbo isejus (telekomunikaciju firmoj dirbo), o dabar tikrai metosi, nes jam jau nereikia (naujam darbe nauja telefona gavo), o man dar nereikia...  ax.gif  biggrin.gif Bet va, galgi as pagaliau prisiruosiu ta proga doh.gif

imk jį, tikrai gera kamera.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 09 17, 12:56)
šiurpu ar nešiurpu,

šiurpu blush2.gif

gėlė smile.gif
user posted image
Atsakyti