QUOTE(R.i.R. @ 2012 09 17, 10:38)
O galima eksploatuoti telefonines foto? jei taip, tada aš irgi daugiau telefoną įdarbinčiau... nes tos sunkios rupūžės ne visada pasitampysi
taigi atskira fotografijos rūšis yra, mobiliografija vadinasi
QUOTE(o la la la @ 2012 09 17, 10:47)
Neseniai teko lankytis
Sally Mann foto parodoje Stockholme Fotografijos muziejuje... mane taip sokiravo... ir sukrete... Bet sumoj patiko...
Aš Londone prieš porą metų buvau jos parodoje. Man tai tikrai viena mylimiausių autorių. Paroda buvo iš dviejų dalių: jos vaikai ir ta pomirtinė serija.
įdomus projektas, beje. teismo medicinos ekspertai prisileido menininkę ir leido jai fiksuoti surastų neatpažintų žmonių lavonus. šiurpu ar nešiurpu, bet šiaip jau prisiminkit annie leibovitz, kai ji iš karto po savo gyvenimo draugės s. sontag mirties ją fotografavo. kiek stiprybės reikia, kiek susikaupimo, išmanymo, savitvardos, kad tokiomis aplinkybėmis fotografuotum. ir ne bet kaip. o rezultatas tobulas.
fotografija
arba menas nėra tik tai, kas gražu.
QUOTE(Jurzole @ 2012 09 17, 10:49)
As cia ne prie ko, cia MB buoze ir kapitalistas
Jiems uzpernai darbe iPhone dalino, su teise pasilikti, is darbo isejus (telekomunikaciju firmoj dirbo), o dabar tikrai metosi, nes jam jau nereikia (naujam darbe nauja telefona gavo), o man dar nereikia...
Bet va, galgi as pagaliau prisiruosiu ta proga
imk jį, tikrai gera kamera.