Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(rG. @ 2012 09 17, 00:01)
Nu jo, bobulėm, tiesa, jos labiau į mėlynumą, o į žydrumą, tai neva vintage ir dabar - to atgiminimas. Aš tai mėgstu neįprastą spalvingumą smile.gif

na bet tu ir pvz. rodai. Juose viskas dera. Tą ir bandžiau aš paaiškinti arba pajauti arba ne. kiek yra daug kiek yra per mažai. Jei nerandi to viduriuko nekas gaunasi.
Tiek su spalvom, tiek su daiktais.
Tave pacitavau, bet tiktų ir galėtų būti atsakymas apie užuominą nevintažinėm bobutėm.
Nebesu užsiciklinusi ties jb fotografija. Bet tuo pačiu esu įsitikinusi, kad yra žiauriai sunku dirbti su spalvom. Ir kas tai sugeba.... na tuomet tiems atvirukus reikia siųsti bigsmile.gif

Vat Dosa įkėlė foto. Man ten pagrindas nelabai patinka, bet visumoje spalvos nerėkia.

Geros savaitės pradžios
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 17 rugsėjo 2012 - 06:38
Labas rytas smile.gif

Ryto skaitiniai: Donata Wenders
Atsakyti
QUOTE(rG. @ 2012 09 17, 00:01)
Nu jo, bobulėm, tiesa, jos labiau į mėlynumą, o į žydrumą, tai neva vintage ir dabar - to atgiminimas. Aš tai mėgstu neįprastą spalvingumą smile.gif

As irgi nespjaunu smile.gif Tie pavyzdziai, kur tu idejai - grazu, nes spalvos dera tarpusavyje. (Iskyrus antra, man ten kazkas ne taip, bet nesigilinau.) Gi ne esme, kad rysku, svarbu, kad derme butu. Peony nuotraukoj as tos dermes butent ir neradau. Tiesa, pagalvojau, kad vien tik ta vaza su saulegrazom sienos fone gal visai grazu butu g.gif
Papildyta:
Siryt vaziavom i darba, dangus audrotas, gresmingas, saule tarpais islenda, tokia fantastiska dramatiska sviesa. Vienoj vietoj prie ziedo uzstrigom, o ten pievoj sudziuve barsciu ziedynai prie saule svyti... net pagailo, kad fotiko neturejau. Nors gi vis tiek nebuciau galejusi is masinos sokti ir pulti fotkint rolleyes.gif O ir siaip, nezinia ar man kas butu iseje unsure.gif Paskutiniu metu man vis taip nutinka - pamatau koki nuostabu vaizdeli ir galvoju, kaip grazu butu nuotraukoje, bet paskui pagalvoju, kad gi nemokeciau as taip perteikti... tai nors pasigroziu bigsmile.gif ax.gif
Atsakyti
mobiliakai tam yra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rG. @ 2012 09 17, 10:37)
mobiliakai tam yra biggrin.gif

Ups... blush2.gif Dabar turiu prisipazinti, kad manasis ar ne septyniu metu amziaus ir foto daro tikrai nekokias cool.gif Bet - gal pagaliau turiu rimta priezasti isigyti ismanuji telefona? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2012 09 17, 09:41)
Ups... blush2.gif Dabar turiu prisipazinti, kad manasis ar ne septyniu metu amziaus ir foto daro tikrai nekokias cool.gif Bet - gal pagaliau turiu rimta priezasti isigyti ismanuji telefona?  g.gif  biggrin.gif

Išmanusis - ne rodiklis. Reikia domėtis kamerom juose, nes būna ir labai Š brangiuose telefonuose, ir labai geri... branagiuose telefonuose biggrin.gif

O jei rimtai, praverčia. Mano nėra gera kamera, bet užtenka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG.: 17 rugsėjo 2012 - 09:51
QUOTE(rG. @ 2012 09 17, 10:50)
Išmanusis - ne rodiklis.  Reikia domėtis kamerom juose, nes būna ir labai š brangiuose telefonuose, ir labai geri... branagiuose telefonuose

Tai jo, zinau - bet jei jau keist telefona (ka as darau mazdaug karta per 10 metu ax.gif), tada jau geriau i ismanuji, nes siaip ar taip jau kuri laika mastau, reikia man jo ar ne.

Namie iPhone 4 metosi (MB anam darbe turejo, dabar nebereikia jam) - kazi kaip ano kamera? Itariu, ne visai prasta? g.gif

Siryt man sita foto patinka.
Atsakyti
Yvette, ne visai ta foto, bet va kvadratas

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2012 09 17, 11:04)

[img]http://farm9.staticflickr.com/8459/7995223837_db2181789a_z.jpg

Apalpsiu wub.gif gražiausios mano paskutiniu metu matytos foto...
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2012 09 17, 09:58)
Namie iPhone 4 metosi (MB anam darbe turejo, dabar nebereikia jam) - kazi kaip ano kamera? Itariu, ne visai prasta?  g.gif

geri kapitalistai, jei "namie iPhone 4 MĖTOSI" lotuliukas.gif labai nebloga kamera, iš praktikos žinau.
Atsakyti
Gera, kamera, buože tu
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2012 09 17, 12:04)

Alabama, man si tavo fs net labai smile.gif
Atsakyti