Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Yvette @ 2012 09 16, 22:30)
tik neįsižeisk, aš ten nepyktybiškai  smile.gif  tiesiog wubikai niekur nenuveda. O vat parašei šį komentarą ir iškart daugiau info. Manau Alabamą turėtų šis pastarasis komentaras labiau už wubiką paglostyti. Vat. Ir nebijok komentuoti, kažkada juk reikia pradėti. Negimėm mokėdamos. O ir nusikomentuoti nedidelė bėda.

ne, neisizeidziau 4u.gif aciu, uz padrasinima 4u.gif
Atsakyti
Man tai derinasi tos spalvos biggrin.gif Natūralios žymiai geriau smile.gif Ir servetėlė (tokių baisiai nemėgstu) čia man tinka.
Čia gi bobulių spalvos (man patinka ir šiaip čia kurį laiką pastaraisiais metais buvo, o gal net dar yra madinga spalva web / logo ir pan. dizaine). Reiktų kokio siuvinio prie gėlės (erdvėj didesnėj), akinukų, žurnalų apie sveikatą, kokiam nors šone šeimininkės kalendoriaus ir kryželio kitoj pusėj biggrin.gif Kažkiek juokauju, bet kažkiek ir ne smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG.: 16 rugsėjo 2012 - 22:50
QUOTE(rG. @ 2012 09 16, 23:46)
Man tai derinasi tos spalvos  biggrin.gif Natūralios žymiai geriau smile.gif Ir servetėlė (tokių baisiai nemėgstu) čia man tinka. Čia gi bobulių spalvos. Reiktų kokio siuvinio prie gėlės (erdvėj didesnėj), akinukų, žurnalų apie sveikatą, kokiam nors šone šeimininkės kalendoriaus ir kryželio kitoj pusėj biggrin.gif Kažkiek juokauju, bet kažkiek ir ne smile.gif

Jau įsivaizduoju, apie ką tu biggrin.gif tik spalvos vis tiek prigesintos tokiam vaizdui turėtų būti smile.gif ir siena tokia visai netiktų smile.gif
Atsakyti
Ale smagu tiek diskusiju ir ivairiu nuomoniu isgirsti apie savo darba smile.gif Na ka, saikas ateis su laiku..arba ne biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2012 09 16, 22:49)
Jau įsivaizduoju, apie ką tu  biggrin.gif tik spalvos vis tiek prigesintos tokiam vaizdui turėtų būti  smile.gif ir siena tokia visai netiktų  smile.gif

Nu jo, bobulėm, tiesa, jos labiau į mėlynumą, o į žydrumą, tai neva vintage ir dabar - to atgiminimas. Aš tai mėgstu neįprastą spalvingumą smile.gif

user posted image

nu šita sman negražu - bet kažkam va patinka smile.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

aš pati neretai derinu žydrą su rožine tongue.gif O geltona tarp jų man tiesiog miau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG.: 16 rugsėjo 2012 - 23:02
QUOTE(rG. @ 2012 09 16, 22:01)
aš pati neretai derinu žydrą su rožine  tongue.gif O geltona tarp jų man tiesiog miau  biggrin.gif

a nebijai, kad nevintazines bobules toj cia mus terbom uzbalados, kad anom tokiom ryskiom spalvom akis badom? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Peonyblossom @ 2012 09 16, 23:04)
a nebijai, kad nevintazines bobules toj cia mus terbom uzbalados, kad anom tokiom ryskiom spalvom akis badom?  biggrin.gif

Aš manau, kad ne tame esmė smile.gif Ir manau, kad tos, kurios nemėgsta ryškumų, paslapčia tuo žavisi smile.gif Po vieno konkurso mano batus iki šiol visi atsimena ir dar po metų vis dar - nu bet tie baaaatai!!! hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(rG. @ 2012 09 16, 22:07)
Aš manau, kad ne tame esmė smile.gif Ir manau, kad tos, kurios nemėgsta ryškumų, paslapčia tuo žavisi smile.gif Po vieno konkurso mano  batus iki šiol visi atsimena ir dar po metų vis dar - nu bet tie baaaatai!!! hihihi.gif

A dar turi tuos batus? Kokia nuotrauka galetai padaryt, man but i ka akis paganyt bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Peonyblossom @ 2012 09 16, 23:13)
A dar turi tuos batus? Kokia nuotrauka galetai padaryt, man but i ka akis paganyt  bigsmile.gif  wub.gif

Ten ne tai, ką tu galvoji, paprasti ryškūs batai, kas man atrodo natūralu labai, o kai pasako - nu jau tavo batai tie biggrin.gif Tipo - vau kokie biggrin.gif Tai tada keista ir pasidaro smile.gif
Atsakyti
Siandien kaip tik vaiksciojau melynai rausvai ir lapu geltonai biggrin.gif taip kad as irgi net labai prijaucianti smile.gif
Atsakyti
Sveikučiai, tema atgijus-smaguva smile.gif

Turbūt sveikatos neužteks skaityit, kiek temų prirašėt, tad peržiūrėjau tik kelis puslapius ataglios

QUOTE(Yvette @ 2012 09 16, 19:13)

o, dėkui už nuorodą-labai patinka

QUOTE(Peonyblossom @ 2012 09 16, 19:30)
Sveikos vakare  4u.gif Noriu pristatyt savo nauja vintazini grazuoli   wub.gif

Fainas toks-retrovas gražuolis. Pirma visia nieko, tik spalvos per aštrios, prigesink jas. Va, žiek ,kad kad štoj nuotraukoj-gražuolis,ir spalvos malonios akiai smile.gif
user posted image

QUOTE(Alabama @ 2012 09 16, 19:44)

Man ir kvadrato antroj norėtųsi antroj
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dosa: 16 rugsėjo 2012 - 23:42
QUOTE(rG. @ 2012 09 16, 22:21)
Ten ne tai, ką tu galvoji, paprasti ryškūs batai, kas man  atrodo natūralu  labai, o kai pasako - nu jau tavo batai tie biggrin.gif Tipo - vau kokie biggrin.gif Tai tada keista ir pasidaro smile.gif

Aaa aiskuma tada 4u.gif

Nus labanaktis damos, vynioju meskeres ir einu lovon spalvotu sapnu sapnuot oro_buckis.gif
Atsakyti