Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Peonyblossom @ 2012 09 16, 22:30)
Sveikos vakare  4u.gif Noriu pristatyt savo nauja vintazini grazuoli   wub.gif

Spalvos tikrai keistos... gal del to kontrastinimo? Bet net akis skauda... parodyk, kaip originalas atrodo.

QUOTE(Alabama @ 2012 09 16, 22:44)

Man abi patinka, antroji isvis... deciau wubika, bet bijau Yvettes mirksiukas.gif

QUOTE(R.i.R. @ 2012 09 16, 22:52)
Asižvelgiau šiek tiek į pastabas ir pataisiau (visą vakarą pravargau  doh.gif ). Perfotografuoti pažadu, šiandien buvo akropolio diena - nebespėjau  biggrin.gif

Daug geriau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurzole: 16 rugsėjo 2012 - 22:08
QUOTE(pim @ 2012 09 16, 23:07)
ir mane veža, mokysimės kartu smile.gif

ir mane veža smile.gif jūs mokykitės, aš gal irgi ko pramoksiu, nes kol kas - bergždžias reikalas smile.gif
Atsakyti
Alabama, mergina labai grazi, bet pirmoj man kliuna tos melynos akys blush2.gif doh.gif jos per melynos visos sioj foto g.gif jb gal geriau butu g.gif nors abi foto labai grazios, antra labai... 4u.gif
nors dar karta paziurejau, gal ir grazu doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ich: 16 rugsėjo 2012 - 22:15
RIR, Pim, gal jums tuomet ir tokios foto patiks. Jau rodžiau kažkada, bet gal dar nebuvot prisijungusios

čia
ir čia
Atsakyti
QUOTE(ich @ 2012 09 16, 23:13)
Alabama, mergina labai grazi, bet pirmoj man kliuna tos melynos akys blush2.gif  doh.gif  jos per melynos visos sioj foto g.gif jb gal geriau butu g.gif nors abi foto labai grazios, antra labai... 4u.gif

o man kaip tik mėlynos akys čia labai. Melynos akys yra grožis. Man tik kojos kaži kaip keistai, jei pradedi analizuoti - toji, kur labiau prie žemės atrodo kaip svetima. Bet čia smulkmena.
Papildyta:
QUOTE(Yvette @ 2012 09 16, 23:15)
RIR, Pim, gal jums tuomet ir tokios foto patiks. Jau rodžiau kažkada, bet gal dar nebuvot prisijungusios

čia
ir čia

Patinka bigsmile.gif jaz, širdis atsigauna tokiais grožiais besigėrint wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2012 09 16, 21:07)
Spalvos tikrai keistos... gal del to kontrastinimo? Bet net akis skauda... parodyk, kaip originalas atrodo.

Prasom smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 09 16, 23:15)

čia
ir čia

Ačiū, patinka labai! 4u.gif
Atsakyti
blush2.gif kai zmogus bijai nusikomentuot, tai ir nepersistengi su issamiu aprasymu. Man patiko viskas - tiek spalvos, tiek akiu melynumas, tiek modelis - viskas...tai ka cia daugiau bepridursi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 09 16, 20:57)
aš ne tapybos mokytoja, tik chemijos  smile.gif 
Jei tau spalvos atrodo ok, valio. Man jos atrodo išdarkytos. Sakau irgi valio.
Aš už spalvas, bet kai tvarkai foto, reikia pajausti, kad nepadaugintum su pertvarkymu. Pati juk rašei šįkart užkontrastinai perdaug. Vat pažiūrėk nekontrastinto originalo spalvas ir šių foto kur čia įkėlei. Galbūt tada suprasi apie ką aš. Jei ne, tai kitaip nebemoku paaiškinti.

Aciu uz atsakyma smile.gif Supratau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2012 09 16, 23:19)
o man kaip tik mėlynos akys čia labai. Melynos akys yra grožis. Man tik kojos kaži kaip keistai, jei pradedi analizuoti - toji, kur labiau prie žemės atrodo kaip svetima. Bet čia smulkmena.

grazu, paziurejau ilgiau ir dar labiau patinka smile.gif
trumpai pazvelgus liko toks vaizdas atminty, kad viskas neutraliu spalvu, o tos akys vieninteles issiskiria. Atrodo, kaip, kad nuotrauka jb butu, tik akys melynos paliktos doh.gif bet dar karta paziurejau, grazu, veido spalva, lupos, akys, viskas grazu smile.gif

QUOTE(Peonyblossom @ 2012 09 16, 23:20)

man visko cia per daug g.gif ir geles, ir staltiese, ir knygos, ir sienu spalva... kazkaip perkrauta jau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Peonyblossom @ 2012 09 16, 23:20)

Nu va, jau kiek normalesnes spalvos - bet man tai jos visos nesiderina tarpusavyje g.gif Ir daiktai nesiderina, nezinia, koks rysys tarp ju. Servetele isvis nuimti norisi.
Atsakyti
QUOTE(Savory @ 2012 09 16, 23:26)
blush2.gif kai zmogus bijai nusikomentuot, tai ir nepersistengi su issamiu aprasymu. Man patiko viskas - tiek spalvos, tiek akiu melynumas, tiek modelis - viskas...tai ka cia daugiau bepridursi ax.gif

tik neįsižeisk, aš ten nepyktybiškai smile.gif tiesiog wubikai niekur nenuveda. O vat parašei šį komentarą ir iškart daugiau info. Manau Alabamą turėtų šis pastarasis komentaras labiau už wubiką paglostyti. Vat. Ir nebijok komentuoti, kažkada juk reikia pradėti. Negimėm mokėdamos. O ir nusikomentuoti nedidelė bėda.
Atsakyti