Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Yvette @ 2012 09 16, 21:48)
pirma nors ir graži, bet paprasta. O antra sudomina. Man tokios patinka. Jei nori kad pasikabinėčiau dėl neesminių dalykų, tai sakyčiau kvadratas, su daugiau apačios būtų labai gražu. Gal ir tokią turi?
Prisidedu / pritariu smile.gif

-Tynka- nu ir pastabumas biggrin.gif Bet grožis yra tas darbas ir kiti tolesni, akys išvarvėjo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG.: 16 rugsėjo 2012 - 21:50
QUOTE(Savory @ 2012 09 16, 22:48)

suprantu, kad tau foto wub.gif bet stenkimės rašyti išsamesnius komentarus
va. Užėjo man burbėjimo metas. Bus jums. Pylos biggrin.gif

Tynka, gali būti, kad moteris laukiasi, bet tas faktas, ar užuomina apie faktą, daro fotografiją nuostabesne. Jei žiūrinėsit visą portfolio to fotografo, atkreipkit dėmesį į meilės prisipažinimus jo išrinktajai. Prisipažinimus fotografijom, jos portretais. Trykšta jausmai iš jų. Nerealumas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 16 rugsėjo 2012 - 22:02
Asižvelgiau šiek tiek į pastabas ir pataisiau (visą vakarą pravargau doh.gif ). Perfotografuoti pažadu, šiandien buvo akropolio diena - nebespėjau biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R.i.R.: 16 rugsėjo 2012 - 21:52
QUOTE(Yvette @ 2012 09 16, 20:44)
jei spalvas mylėjai reiškias kada nors sugrįši į "doros kelią" ir vėl jas mylėsi.
Tiesiog naujokai arba lėtesniu tempu judantys į priekį praeina tam tikras stadijas. Šioje temoje, atidžiau sekant, tas pasitvirtina. Viena tų stadijų - spalvų išdarkymas. Apie tai aš ir kalbėjau.

Del judejimo, tai as tikiuosi, kad man pades studijos gryzt i doros kelia smile.gif O kas del spalvu isdarkymo, velgi prasysiu konkreciau? Pvz per tapybos pamokas, mums mokytojas pirstu baksnodavo, kad spalvu isdarkymas, tai yra spalvu murzinas suliejimas. Tai gal galetum (manau ir kitoms naujokems pravers) paaiskinti kas siuo konkreciu atveju su spalvom abejuose nuotraukose ne taip 4u.gif
Ziur siandien man daug klausimu kyla, bet as ir taip niekada nieko neklausiu, o savarankiskai pompuoju info, tai tikiuosi labai nepyksit biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peonyblossom: 16 rugsėjo 2012 - 21:55
QUOTE(Yvette @ 2012 09 16, 21:51)
suprantu, kad tau foto  wub.gif 

Aš išsamiai nusižvengiau kaip arklys lotuliukas.gif

O man nuo vakar užėjo noras autoportretintis smile.gif Matyt ateina metas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(R.i.R. @ 2012 09 16, 21:52)
Asižvelgiau šiek tiek į pastabas ir pataisiau (visą vakarą pravargau  doh.gif ). Perfotografuoti pažadu, šiandien buvo akropolio diena - nebespėjau  biggrin.gif
http://farm9.staticf...5219cd403_c.jpg[/img]

Kitas reikalas cool.gif Šonuose tik nesužiūrėjai prie šonų, ypač kairėj, bluras ar klonas ten labai neteisingas, matosi.
Patinka smile.gif
Atsakyti
Alabama-ar pirmoje foto ka nors special darei akims?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Suprem: 16 rugsėjo 2012 - 21:57
QUOTE(Peonyblossom @ 2012 09 16, 22:52)
Pvz per tapybos pamokas, mums mokytojas pirstu paksnodavo, kad spalvu isdarkymas, tai yra spalvu murzinas suliejimas. Tai gal galetum (manau ir kitoms naujokems pravers) paaiskinti kas siuo konkreciu atveju su spalvom abiejuose nuotraukose ne taip  4u.gif

aš ne tapybos mokytoja, tik chemijos smile.gif
Jei tau spalvos atrodo ok, valio. Man jos atrodo išdarkytos. Sakau irgi valio.
Aš už spalvas, bet kai tvarkai foto, reikia pajausti, kad nepadaugintum su pertvarkymu. Pati juk rašei šįkart užkontrastinai perdaug. Vat pažiūrėk nekontrastinto originalo spalvas ir šių foto kur čia įkėlei. Galbūt tada suprasi apie ką aš. Jei ne, tai kitaip nebemoku paaiškinti.
Papildyta:
QUOTE(R.i.R. @ 2012 09 16, 22:52)
Asižvelgiau šiek tiek į pastabas ir pataisiau (visą vakarą pravargau  doh.gif ). Perfotografuoti pažadu, šiandien buvo akropolio diena - nebespėjau  biggrin.gif

vat taip reikia drinks_cheers.gif teisingu keliu eini. Užsispyrimas ir pastangos paprastai toli nuveda.
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2012 09 16, 22:44)

Alabama, fantastika wub.gif nerealu, taip švelnu ir grakštu - noriu ir aš taip mokėti wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 09 16, 21:48)
pirma nors ir graži, bet paprasta. O antra sudomina. Man tokios patinka. Jei nori kad pasikabinėčiau dėl neesminių dalykų, tai sakyčiau kvadratas, su daugiau apačios būtų labai gražu. Gal ir tokią turi?

Nea, neturiu, ko gero.Dar paziuresiu.Jo, kvedratas ziuretusi.
QUOTE(Suprem @ 2012 09 16, 21:56)
Alabama-ar pirmoje foto kaip nors special darei akims?

Ne.Jos tokios akis.

R.i.r-aciu:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alabama: 16 rugsėjo 2012 - 21:58
QUOTE(rG. @ 2012 09 16, 22:55)
Aš išsamiai nusižvengiau kaip arklys  lotuliukas.gif

o tu įsivaizduoji kas per tema būtų jei visi tik tokiais wub.gif arba tokiais fool.gif vaizdais komentuotų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rG. @ 2012 09 16, 22:55)
Kitas reikalas  cool.gif  Šonuose tik nesužiūrėjai prie šonų, ypač kairėj, bluras ar klonas ten labai neteisingas, matosi.
Patinka smile.gif

Šitas ir mane erzina, buvau pastebėjusi, bet jau patingėjau kelintąsyk iš naujo tvarkyt.

Yvete, supratau aš ko noriu (ne šiandien, prieš kelias savaites) supratau, kokias foto noriu daryti - švelnias, bet kartu aiškias ir ryškias smile.gif esu beveik patenkinta šiais keliais paskutiniais rezultatais smile.gif

Dabar galėsiu ramiai miegoti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Yvette @ 2012 09 16, 23:00)
o tu įsivaizduoji kas per tema būtų jei visi tik tokiais  wub.gif  arba tokiais fool.gif vaizdais komentuotų  biggrin.gif

lotuliukas.gif arba tokiais " lotuliukas.gif " ateitų kokia sena ragana ir pasipiktintų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Peonyblossom @ 2012 09 16, 22:42)
O siaip mane natriurmortai veza...tikiuosi ismoksiu kada nors juos atlikti teisingai  unsure.gif

ir mane veža, mokysimės kartu smile.gif
Atsakyti